Haftalık Burç Yorumları (22-28 Ağustos)

haftalik burc yorumlari
adsense

22- 28 Ağustos Haftası oldukça kritik bir hafta!

2016 yılının en zor haftalarından birini deneyimleyeceğiz. 24 Ağustos’ta Satürn ve Mars, 27 Ağustos’ta ise Jüpiter ve Venüs kavuşacaklar. Salı-Çarşamba- Perşembe günlerinden birinde Türkiye için çok kritik, major bir olay gerçekleşebilir. Herkese bol şans!

Haftalık burç yorumlarını okurken, ana burcunuza ek olarak yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Bir süredir kendinizle uğraşmaktan vazgeçmiştiniz. Daha doğrusu vazgeçmek zorunda kalmıştınız. Çünkü daha büyük dertleriniz vardı. Ancak biraz rahata ermeye görün, hemen dikkatinizi kendinize vermeye başlıyorsunuz. Bu hafta aşk hayatınızdaki düzenlemeler yine duygusal gel-gitler yaşamanıza ve tabi ki yine fiziksel değişimler yapmanıza neden olacak.

İş hayatınız, günlük rutinlerinizle ilgili son derece güzel haberler sizi bekliyor. Özellikle 27 Ağustos ve çevresindeki günlerde talih kuşunun kafanıza konmasını bekliyorum.

Bu hafta zor bir hafta. Bir takım kayıplar yaşanabilir. Biliyorsunuz ki hayatta her şeyin bir sebebi var. Almanız gereken dersi alın, öğrenmeniz gerekeni öğrenin ve yolunuza devam edin.

Bazı arkadaşlıklarınız konusunda yanılıyorsunuz. Çok yakın, çok sık görüştüğünüz arkadaşlarınıza dikkat edin.

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Duygularınız ile hareket edeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Aileniz ile alakalı gereksiz gerginliklerden kaçının lütfen. Bu ara fena halde aileniz ve eviniz ile alakalı konulara takmış bulunuyorsunuz.

İlişkileri ile alakalı sorun yaşayan Boğa burçları, bu haftanın sonuna doğru tüm sıkıntıları çözecekler. Bekar Boğaları ise haftanın sonuna doğru gerçek bir aşk bekliyor diyebilirim. Uzun süreli beraberlikleri olan ve evli Boğalar ise, bu hafta son derece dikkatli olmalılar. Pire için yorganlar yanabilir. Ayrılık konuşmaktan en azından bu haftalık kaçınmalısınız. Blöf yapmak için hiç uygun bir hafta değil. Bu son valiz toplayışınız olabilir.

İş hayatınız ile ilgili yanılgılarınız devam ediyor. Yolunda gittiğini sandığınız işlerin hiç de yolunda gitmediğini farkedeceksiniz.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta sağlığınız ile alakalı konuları asla aksatmamalısınız. Ayrıca iş kazalarına da çok dikkat etmelisiniz. Kesici, delici aletlerle çalışan İkizler burçlarını özellikle uyarıyorum.

İş hayatınızda çok ciddi krizler söz konusu olabilir. İnatla inandığınız, doğru olduğunu düşündüğünüz konular size sıkıntı yaşatabilir. Tüm bu krizlere rağmen bu hafta evinize bol miktarda para götüreceksiniz.

Bu hafta iletişim konusunda her zamankinden daha başarılı olacak, bir çok yeni anlaşmaya imza atacaksınız. Önemli sözleşmeleriniz varsa 30 Ağustostan önce imza aşamasına getirmeniz gerekiyor.

Annenize özen gösterin. Bu hafta size ihtiyacı var. Bugün yapmadıklarınız için yarın pişman olmayın.

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaya son derece hızlı başlıyorsunuz.  Her konuda trafiğinizin yoğun olduğu bir hafta olacak. Çok konuşacak, çok konuşulacaksınız.

Aile içerisindeki bir takım dengeleri oturtuyorsunuz.

Bu hafta tüm burçlarda olduğu gibi sizin için de zorlayıcı bir hafta olabilir. Özellikle günlük hayatınızı, iş hayatınızı derinden sarsıcak olaylar yaşayabilirsiniz.

İlişkinizdeki değişim-dönüşüm süreci devam ediyor. Bazı konular temellerinden değişecek gibi gözüküyor. İletişim elinizdeki en büyük silah. Artık içinize atmaktan vazgeçmelisiniz.

İnandığınız bazı konuların aksi şekilde ilerlemesi, yanıldığınızı görmeniz sizi hayal kırıklığına uğratacak. Sonuçta hiç birimizin hayatında her şey hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Yeniden adım atacak enerjiniz var, dostlarınızın desteği ile durumları yeniden şekillendirebilirsiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Aslan burçları, kendi değerlerini tekrar gözden geçirecek ve daha fazlasını hak ettiklerini fark edecekler.

Kesinlikle ve kesinlikle, bu hafta özellikle haftasonu, şans oyunu oynamalısınız! Tüm Aslanlar maddi anlamda bolluk bereket içerisine girecekler. Sürpriz kazançlar söz konusu olacaktır. Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!

Mali işler yolunda ancak aşk hayatınız için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Bir çok Aslan bu hafta ilişkilerine son noktayı koyacaktır. Bu durum enerjinizi düşürebilir, bir miktar gerilip, asileşmenize sebep olabilir. Modunuzun iş hayatınıza yansımasına izin vermemelisiniz, aksi halde kazandığınız parayı yeni işinizi bulana kadar harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Uzak mesafelere ani seyehatler çıkabilir. Aynı zamanda uzaktan ani misafirleriniz de gelebilir.

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Geçtiğimiz haftalarda da belirttiğim gibi yine haftanın ve ayın en şanlı burcu sizsiniz. Şu an gökyüzünde 3 gezegen sizin burcunuzda ilerlemekte.  Bu da sizin gündeminizi oldukça yoğunlaştırıyor. Belki fazlaca hareket ediyor, fazlaca konuşuyor, fazlaca yoruluyorsunuz. Ancak oldukça da pozitifsiniz. Bolluk bereket gezegeni Jüpiter’in gücü arkanızda.

Bu hafta şansınızı deneyecek aktivitelerden kaçınmayın. Mutlaka bir şans oyunu oynayın! Risk alacak konulardan kaçınmanıza da gerek yok. Maddi anlamda oldukça şanşlısınız.

Haftanın tüm zorlayıcılığına rağmen, haftayı en rahat ve temiz atlatacak burç sizin burcunuz. Kendinizle ilgili bir çok konuyu rahatça toparlayacaksınız.

Ailenizle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Bir-iki haftadır yaşadığınız maddi sıkışıklıklar bu hafta da devam ediyor. Ancak geçtiğimiz haftalara göre daha rahat olacaksınız.

Bu hafta bazı Teraziler miras ve başkalarının kaynakları ile alakalı konularda uğraşabilirler.

Sağlık konusu bu hafta Teraziler için çok önemli. Kendinize çok dikkat etmelisiniz. Zira her türlü alerjik reaksiyonlara, zehirlenmelere son derece zayıf durumdasınız. Bağışıklık sisteminize destek olacak takviyeler almanız faydalı olacaktır. Sokak yemeklerinden kaçınmalısınız.

Yaptığınız işlerde yazılı onay almayı unutmayın. Bu hafta bu konularda kandırılabileceğinizi işaret ediyor gökyüzü.

Bir çok Teraziyi bu hafta evlenirken görmek mümkün. Uzun soluklu ilişkilerde ani değişimler söz konusu olacaktır.

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Akrep burçlarını ciddi maddi sıkıntılar bekliyor. Hem maddi anlamda hem de etiketsel olarak  değer kaybetmenize sebep olacak etkiler söz konusu. Bu hafta asla risk almamalısınız. Olabildiğince ortaklı ve dış kaynaklarınızı kullanmaya çalışmalısınız.

Bilinçaltınızı ve zihin enerjisinizi susturmakta zorlanacaksınız.

Bu hafta sözlerinizle dağları da devirebilirsiniz, yeni dağlar da oluşturabilirsiniz. Kelimelerin gücünü hafife almayın.

Akrep burçlarının evlerinde tadilatlar söz konusu olabilir. Özellikle aile ve ev yaşantınız ile alakalı, bir takım ani değişiklikler, mecburu kararlar sizi bekliyor.

Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar kandırılmalar olabilir. Bebek bekleyen, planlayan Akreplerin yaptıkları; yaptırdıkları testleri iki kere kontrol etmesi gerekecek.

Ruh sağlığınızı da ihmal etmeyin. Gerekiyorsa destek olmak herkes için zaruri.

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Üzgünüm ki bu hafta en fazla zorlanacak burçlardan biri sizsiniz. Senenin en zorlayıcı haftasında en zorlanan olmak…

Ailenize ve çevrenize iyi davranmaya çalışmalısınız. Zira haftanın zorlayıcı etkisinin acısını onlardan çıkaracak gibi gözüküyorsunuz.

Maddi anlamda ciddi değişiklikler sizi bekliyor. Kemikleşmiş kaynaklarınız farklı bir noktaya gelecektir.

Bir süredir devam eden flörtöz ruh haliniz bu hafta da devam ediyor. Bir solukta başlayıp bitecek ilişkiler gündeminizde.

Üst solunum yolları,boğaz ve boyun bölgenize özellikle dikkat edin ve koruyun. Tiroid gibi bir sıkıntınız veya şüpheniz varsa, doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Kariyer hayatınızda ekstrem bir sıçrama sizi bekliyor! Cumartesiden sonra yaşadıklarınıza inanamayabilirsiniz.

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Satürnyen bir insanın hayatın sorumluluklarını almakta doğal bir yeteneği vardır. Burada Satürnyen siz oluyorsunuz. İyi bir asker, yönetici, idareci, öğretmen (örnekler çoğaltılabilir) olabilirsiniz. Ancak maalesef Satürnyen olmak ruhu yoran bir durumdur. Bu hafta bu durumu son derece fazla hissedeceksiniz.

Uyku ile ilgili problemleriniz var biliyorum. Uyumakta, uykuyu belli saatlere oturmakta zorlanıyorsunuz. Destek almanızda fayda var. Sağlık, konu her ne olursa olsun şakaya gelmez. Zaten hayatı yeterince ciddiye alıyorsunuz. Bu kadar ciddiyet bedeni yorar. Sık sık kontrol ettirmelisiniz.

Uzun bir yolculuğa çıkabilir veya çıktığınız yolculuktan geri dönebilirsiniz. Bu yolculuğu sadece fiziksel değerlendirmeyin. İnanç düzeyinde yolculuklar da söz konusu olabilir.

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

Tüm hava gruplarında olduğu gibi, Kova burçlarının da hayat akışlarında zorlandıkları bir hafta olacaktır.

Maddi anlamda hayallerini kurduğunuz gelişmeler yok maalesef. İstediğiniz rakamların altında kalabilir, yaptığınız sözleşmelerde sıkıntılar yaşayabilir, değerinizden daha az değer bulabilirsiniz.

Kardeşleriniz, yakın komşularınız veya genç erkek karakterlerle alakalı beklenmedik durumlar söz konusu olabilir.

Annenizden maddi anlamda destek görebilirsiniz. Bunun dışında ailenizi, annenizi ve büyük bayan akrabalarınızı ilgilendiren bazı konularla uğraşmak, bazı kayıplar yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

Miras konusunda işleri olan Kovalar için çok şanslı bir hafta olacaktır. Bu konudaki beklentinizden fazlasına ulaşacaksınız.

Arkadaşlıklarınız hala sınavdan geçiyor.

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

Ciddi anlamda karışık bir hafta sizi bekliyor. Tabiri caizse bulanık bir suda yaşamaya ve yüzmeye çalışan bir balık gibisiniz.

Maddi anlamda beklenmedik kayıplar ve kazançlar söz konusu olabilir.

Duygularınızla konuştuğunuz, hislerinizi dillendirdiğiniz bir hafta olacak.

Uzun soluklu partnerliklerde ve evliliklerde muhteşem bir hafta yaşanacak. İlişkinizde şimdiye kadar yaşamadığınız bir ahenk yakalayacaksınız.

Kariyer hayatınızda ciddi bir sıkıntı söz konusu. Bu hafta sıkıntılarınız tavan yapıyor ve ne yazık ki bu hem sizi hem de partnerinizi çok yoruyor. Bu haftayı atlatabilirseniz, her şey daha güzel olacak.

Maddi bazı kaygılarınız var. Herkesin var, bunu unutmayın. Bilinçaltınızı bu kaygılarla doldurmak size hiç iyi gelmiyor.

 

Paylaş

More from Yasemin Orman
Akrep Burcunda Yeni Ay – 28 Ekim 2019
Konu bizimle ilgili dedik ama, içeride beni ben yapan yerde, tek başıma...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir