Haftalık Burç Yorumları (8-14 Ağustos)

Koç Burcunda Yeni Ay
adsense

Haftalık burç yorumunuzda yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta işlerinizdeki yoğunluğun artması sizi bir miktar bunaltabilir. Ancak kendinizde, dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler keyfinizi yerine getirecek.

Koçlar için oldukça zor bir hafta olabilir. Beklenmeyen sıkıntılar, beklenmeyen kazalar, beklenmeyen kayıplar gündeminize gelebilir. Aileniz en büyük destekçiniz olacaktır. Bunaldığınız her an onlara sığının.

İkili ilişkilerdeki iletişim problemleri yavaş yavaş çözüm buluyor. Romantizm artıyor. Özellikle partneriniz ile olan bazı sıkıntılarınızı çözmenizde, arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Bir arkadaşınızın marjinal bir fikri ilişkinizdeki sıkıntı kutusuna anahtar olacak.

Çevreniz konusunda şanslısınız. Birine ihtiyacınız olduğunda karşınızda bulacaksınız.

Bilinçaltınızdaki karışıklıklar son bulacak.

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Zorlayıcı bir hafta sizi bekliyor. Her ne kadar zorlukların üstesinden gelecek gücü kendinizde bulacak olsanız da, özellikle aile, kız/erkek kardeşler, çocuklar ile ilgili konularda düzenlemeniz gereken konular sizi oldukça meşgul edecekler.

Partneriniz ile olan ilişkiniz de geriliyor. Görüş ayrılıkları, özgürleşme istekleri bu hafta geçmişte gömülü konuların tekrar su yüzüne çıkmasına sebep olacak. Köklü ilişkiler bu süreci atlatacak olsa da, henüz derinlik kazanmamış ilişkiler sonlanma noktasına gelebilirler.

Çok fazla kendinizi öne koymamaya çalışın bu hafta. Ekranı değil, arkasını tercih edin. Planlarınız, programlarınız devam etsin ama yerden yerden ilerleyin. Her zamanki kadar kendinizi göstermeniz bu hafta fazla yıpranmanıza sebep olabilir.

Kariyeriniz konusunda marjinal değişiklikler olabilir.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Elinizdeki birikimlerin, sahip olduğunuz değerlerin önem kazandığı bir haftadasınız.

Her zamanki sesli haliniz bu hafta kararlı bir sessizliğe dönüşebilir. İç sesinize daha fazla kulak verdiğiniz, kendinizin de daha içinize konuştuğunuz bir hafta olacak. Geçmişte söylediğiniz bazı sözlere, geçmişte yaptğınız bazı konuşmalara kafanızı takacak, telafisini yapmak isteyeceksiniz. Belki de bir süredir gerçekten söylememeniz gereken sözler sarfetmiş olabilirsiniz.

Hane içerisinde bolluk ve bereket artıyor.

Günlük hayatınızda ve iş hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bir takım sorunlar söz konusu olsa da, onları çözümleyebilecek gücü de kendinizde bulacaksınız. Madalyonun her iki tarafını da görmek için hislerinize güvenebilirsiniz.

Bazı İkizler burçları bu hafta, eski,derin ve köklü bir beraberliklerinden haber alabilirler.

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Enerjiniz iyice artıyor. Kendi değerinizi farkkettiğiniz ve düzenlediğiniz bir haftadasınız. İletişiminiz de yaşam enerjiniz ile paralel olarak artış gösterecek. Tatlı diliniz ile tüm kapıları açıyorsunuz.

Maddi anlamda oldukça güçlenecek, tüm ödeme ve alacaklarınızı düzenleyeceksiniz.

Bekar Yengeçler bu hafta inanılmaz şanslılar. Hayatına yeni bir beraberlik sokmak isteyen tüm bekar Yengeçleri, bu hafta sokaklara davet ediyorum. Evde oturmak yok. Bu hafta partneriniz olacak bir kişi evleneceğiniz kişi olabilir.

İş hayatınızda kökten değişmeler söz konusu olabilir. İş hayatınız ve günlük rutininiz bir takım transformasyonlara gebe. Kariyerinizde, işinizdeki konumunuzda, görev alanınızda marjinal değişmeler olabilir.

Doğru olduğu konusunda inat ettiğiniz bazı inançlarınızın yanlış olduğunu farkedip iyileştirme yoluna gireceksiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

Kuşkusuz ki siz haftanın en şanslılarından birisiniz. Bu hafta her anlamda hayatınızı kategorize ettiğiniz bir hafta olacak. Gündeminizde yer alan her konuyu tek tek değerlendirip puanlıyor olacaksınız. Tabi ki bu puanlamadan hayatınızdaki insanlar da nasibini alacaklar. Bir nevi temizlik haftası diyebiliriz.

Evinizde işler karışık. Bir takım aksiyonlar söz konusu olacaktır. Bu ev ahilisi arasında bazı gerginlikler olabileceği gibi, tadilat gibi ev içi fiziksel askiyonlar da olabilir.

Aşk hayatınızda major değişikliklerin, transformasyonların zamanı gelmiş gözüküyor. İlişkiyi bir sonraki aşamaya taşımaksa da, ayrılmaksa da hedefiniz, artık adım atmalısınız. Marjinallikten fazla hoşlanmasanız da, partnerlik ilişkilerinizde marjinal durumlar sizi bekliyor.

Yurtdışı ile alakalı konularda beklenmedik konular gündeme gelebilir.

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Haftanın en şanslı burçlarından biri sizsiniz. Sadece haftanın değil Ağustos ayının en şanslılarından birisiniz. Şu an gökyüzünde 3 gezegen sizin burcunuzda ilerlemekte.  Bu da sizin gündeminizi oldukça yoğunlaştırıyor. Belki fazlaca hareket ediyor, fazlaca konuşuyor, fazlaca yoruluyorsunuz. Kafanızın içi de en az gündeminiz kadar karışık.

Bu hafta yurtiçi, kısa mesafeli yolculuklar, geziler yapabilirsiniz.

Eviniz ile alakalı bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Bu çok basit çamaşır makinanızın bozulup tamir gerektirmesi, evi su basmasına sebep olması gibi şeyler olabileceği gibi, taşınmak, ev değiştirmek, uzun vadede ev almak gibi konular da olabilir.

Geçen hafta günlük hayatta yaşadığınız sorunlara bu hafta ara veriyorsunuz. Beklenmedik son dakika şansları, yardımları haftayı kurtarmanızı sağlayacak. Yine de özellikle iş yerinizde kandırılmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Teraziler bu hafta da geçen hafta gibi maddi anlamda zorlanacaklar. Ancak kendi işini yapan bir çok Terazinin bu durumu düzeltmeye yönelik aksiyonları, para akışındaki dengesizliklere son verecektir. Yine beklenmedik, eski bir alacak da sizi rahatlatacak.

Kendi değeriniz konusunda ısrarcı olduğunuz bir haftadasınız. Sanki birilerine “beni gör, farket” diyorsunuz, deme ihtiyacı duyuyorsunuz.

Arkadaş ilişkileriniz bu hafta biraz karışık. Arkadaşlıklarınızı konumlandırmakta problem yaşıyorsunuz. Arkadaş mısınız, sevgili mi, dost mu, kanka mı, kardeş mi? Tüm bu karışıklıklara rağmen, yine flört aşamasında şans sizden yana diyebilirim. Aniden, alel acele bir şeylerin adı konulursa şaşırmayın.

Kariyer anlamında yükselmeler, alkışlanmalar söz konusu olabilir.

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Geçen haftaki içsel çekişmeleriniz, kendinizi inançlarınız doğrultusunda  konumlandırma çabalarınız bu hafta da devam ediyor. Ancak ne mutlu ki bu kaotik düzenle mücadele gücünüz de devam ediyor. Tek sıkıntı bu hafta geçtiğimiz haftaya göre daha duygusal ve derin düşünmeye müsait olmanız.

Harcamalarınız konusunda dikkat edin diyeceğim ama bazı iplerin ucu kaçmış gözüküyor.

Evinizin marjinal değişikliklere ihtiyacı var. Günün sonunda tüm bu kaosun içerisinde orası sizin yaşam alanınız ve bu hafta kendinizi biraz şımartabilirsiniz.

İş hayatınızda, günlük rutininizde bu hafta ani kararlardan, düşünmeden ağızdan çıkan cümlelerden sakınmalısınız. Yanlış bir söz sizi işinizden edecek kadar ileri noktalara taşınabilir. İşinizi değiştirmek istiyorsanız o başka, koyverin gitsin.

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Kendinizi yeniden yapılandırdığınız, güç topladığınız bir hafta sizi bekliyor. Tabiri caizse küllerinizden doğuyorsunuz.

Gereğinden fazla harcamalarınız ya da birikimlerinizi harcamanız söz konusu olabilir ama olsun! Bu da sizin hakkınız. Bütün sene çalışıyorsunuz.

Sözlerinizin ayarına dikkat etmiyorsunuz, karşı tarafı da iyi dinlemiyorsunuz. Bu durum bir süredir iletişim problemleri yaşamanızı sebep oluyor. Yine yanlış anlaşılmalara dikkat.

Flörtöz burçlardan birisiniz biliyorum ama çapkınlıkları tadında bırakmakta fayda var. Sonuçta hızlı gelen, hızlı gider.

Bu hafta kariyer hayatınız, toplum üzerindeki imajınız konusunda çok şanşlı olacağınız bir hafta olacak.

Kendinize dikkat edin, iyi bakın, özellikle ayın 11’i ve çevresinde sağlık sıkıntılarınız olabilir.

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Oğlaklara geçtiğimiz hafta da mirasla ilgili gündemleri olabileceğinden bahsetmiştim. Bu hafta da aynı etkileşim devam ediyor. Miras gibi bir ihtimali olmayan Oğlaklar ise marjinal kaynaklardan gelir elde edebileceği gibi, beklenmedik şekilde faiz veya başkalarının kaynaklarından kazanç sağlayabilirler.

İletişim organlarında (kulak, dil , eller gibi) ve ayaklarında sağlık problemi olan Oğlaklar, bu hafta iyileşecekler.

Bazı Oğlaklar bu hafta taşınacak, bazıları ise evlerinde değişiklik yapacaklar.

Uzun süreli beraberliklerde gözle görülür bir iyileşme olacak bu hafta. İlişkideki parlama, enerjinize pozitif olarak yansıyacak.

Bu hafta hareket enerjiniz fazla. Uzun ya da kısa seyehatler gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaş süzgecindeki işlemler devam ediyor.

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

İkili ilişkilerinizdeki düzenleme işleminiz devam ediyor. Partneriniz ile aranızı bu hafta biraz daha düzeltebilirsiniz. Birbirinizi daha iyi anlayacaksınız.

Üzerinizdeki sis bulutunu bir türlü dağıtamadınız. Bu hafta da karışıksınız.

Parasal durumunuzu şifalandırabileceğiniz bir hafta olacak. Çevrenizden destek göreceksiniz.

Bu hafta bir şeyi istiyorsanız, dile getirmeniz yeterli olacak. İsteklerinizi söylemekten çekinmeyin. Farklı da olsanız, bu sizsiniz.

Özellikle kariyer hayatınızda sorunlar yaşadığınız ancak geleceğe yönelik temeller attığınız, disiplininizin oldukça yüksek olduğu bir hafta olacak. Daha önce adımlarını atmış olduğunuz, uzun süredir tamamlamaya çalıştığınız işlerinizi, bu hafta tamamlayacaksınız.

Hala kimlerin gerçek dostunuz olduğunu anlayamadıysanız, bir de bu hafta bakın bakalım.

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

Sevgili Balıklar kafanız çok karışık. Hiç olmadığı kadar bulanık bir hafta geçirebilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun, iş yerinde parıl parıl olacağınız bir hafta sizi bekliyor olacak.

Bu haftanın güzel haberi,  maddi kaynaklar konusundaki şansınız. Özellikle Perşembe günü mucize bir kaynak, kendi kendine gelip sizi bulabilir.

Uzun süredir partnerlik ilişkinizdeki sorunları görmezden geliyordunuz. Geçtiğimiz hafta zorlayarak da olsa bunu gözünüze soktu. Bu hafta tüm bu problemleri çözmek, diyolog geliştirmek için süper bir hafta olacaktır.

Yurtdışı ile alakalı bazı konular ve haberler gündeminize gelebilir.

Birlikte çalıştığınız otorite konumundaki insanlar sizi biraz zorlayacaklar. Marjinal de olsa fikirlerinizi dile getirmekten vazgeçmeyin.

Paylaş

More from Yasemin Orman
19 Kasım 2021 Boğa Burcunda Kısmi Ay Tutulması
adsense 19 Kasım 2021 12:02’de Boğa Burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. 19...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir