Günlük Burç Yorumları 10 Nisan 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 10 Nisan 2020

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Günlük Burç Yorumları 10 Nisan 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Günlük Burç Yorumları 10 Nisan 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Akrep burcunda ilerledi. Evvelsi gün Terazi Burcunda Dolunay gerçekleşti. Akrep enerjisi herkesin kolaylıkla üstesinden gelebileceği bir enerji değildir. Gün sizi zorlarsa şaşırmayın.

Akrep Burcundaki Ay, görünenin altındaki gerçeği anlamak, yasak, gizli, gömülü olanı bulmak için can atar.

Ay Akrepte aşırıdır. Nefret, tutku, kıskançlık, ölüm ile ilgili duygular doğurtur. Sakin olun, hepsi geçecek! Kendimizi dinleyebiliriz bu aralar, tamamen normal! Şuramda bir şey mi çıkmış, ayağım mı ağrıyor, gözüm mü kızarmış… Normal! Duygusal olarak ne kadar yorgunsanız ne kadar strese, şüpheye, güvensizliğe maruz kaldıysanız fiziksel olarak daha fazla sorgulayabilirsiniz bu dönemde. Özellikle psikiyatrik rahatsızlığı olan kişilerin, Panik atak, kaygı bozukluğu, manik vb. atakları tetiklenebilir.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Tabir-i caizse karanlık işler peşindesiniz. Dünkü ajanlık yetmedi galiba. Bugün radarınızda bambaşka isimler ve bambaşka konular var. İleriye yönelik çok gizli istekleriniz var ama bunlardan neredeyse kimsenin haberi yok. Son zamanlarda, doğanıza göre çok daha ketumsunuz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bazı konular inanılmaz kafanızı karıştırıyor. Şüpheleriniz var. Özellikle eş, partner konuları ile ilgili olabilir. Sakın aklınıza hemen aldatma gelmesin. Öyle değil. Bazı şeyleri anlayamıyor, neden sonuç ilişkisine vardıramıyorsunuz. Gözlemde kalın ama Dolunay ertesi hemen çok büyük aksiyonlar almayın derim. Önceden planlanmış aksiyonları, karantina sebebi ile yapamıyor olmak sizi çok sıkıyor.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Artık biraz kalıcı rutinlere dönme vakti. Dedektifçilik oyunu bittiğine göre, kendinizle ve günlük rutinleriniz ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sonuçta hedefleriniz var. Onlara yönelik adımlar olabilir. Sadece kendinize bakmak ile bile uğraşabilirsiniz. Kuruntulu tavrınızı bir kenara koyun yeter.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Of of of, aşk hayatınızda neler oluyor? Eğer bekarsanız birinin size olan ilgisini keşfedebilirsiniz. Eğer ilişkiniz var veya evli iseniz durumlar hoşunuza gitmiyor. Derin bağlılığınızın karşılığı yokmuş gibi hissediyor veya aynı yoğunluğu bulamıyor olabilirsiniz. Hemen küsmeden önce ihtiyaçlarınızı baştan değerlendirin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hem birikmiş hadiseleri kafadan, hem de fiziksel dağılmışlıkları ortadan kaldırmak için şahane bir gün. Girişin eve dip köşe, göremesek de bir türlü bahara hazırlık yapın. Kafada birikenleri de arşivlemek lazım. Çok kolay geçmiyor hayat sizin için. Epeydir zorlanıyorsunuz ve bir türlü toparlayamadınız. Bekar Aslanlara bir flört çok iyi gelirdi.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Gerçekten hiç dilinizin kemiği yok bugün. Yılan gibi sokuyorsunuz. Gerilimden uzak durun diyeceğim ama muhtemelen evli Başaklar inletecek eşlerini bugün. Hayal kırıklığına uğruyorsunuz biliyorum. Ancak sizin de beklentileriniz gerçekten ortalama insandan fazla. Siz çok iyi olabilirsiniz ama herkes siz gibi olamaz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi anlamda gecikmiş bazı haberlerin alındığı bir gün olabilir. Yine kendi değerinizi sorguladığınız bir gün olacak. Sizin değeriniz bir başkası ile ilinti değil. Aksine başkasının değeri sizin kendinize verdiğiniz değerle ilintili. Toparlanın. Bakım zamanı. Kendinizi parıl parıl yapın ve ondan sonra da, “sizin” canınız ne istiyorsa onu yapın.

Terazi Burcunda Dolunay – 8 Nisan 2020

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Evrenin enerjisi sizinle. Bugün de Ay Akrep burcunda. Hisleriniz zaten kuvvetlidir ama bugün biraz daha fazla. Her ne hissediyorsanız üstüne gidin ve adım atın. Özellikle ikili ilişkilerde adım atmayı bekleyen Akrep burçları için bugün tam zamanı. Çünkü ne söyleyeceğiniz bile neredeyse telepatik olarak içinize gelecek. Evli Akreplerin ise biraz daha dikkatli bir gün geçirmesi faydalı olur.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Hüsnü kuruntu demek isterdim ama sanırım daha fazlası. Kafanızda dönüp dolaşanların gerçek olma ihtimali var. Eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili konularda bazı bulanıklıklar, hayal kırıklıkları ve belli konulara yönelik şüpheleriniz olabilir. Her neyse kaç gündür aklınızdan geçen, bugün doğruluğu ile yüzleşebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sosyalleşmek istiyorsunuz. Biraz muhabbete ihtiyacınız var. Gün Cuma, buna en çok sizin hakkınız var. Çünkü bütün hafta insafsızca çalışmak zorunda kaldınız. Biraz keyfi, biraz muhabbeti de en çok siz hak ettiniz. Şartlar daha farklı olsaydı keşke buluşabilseydiniz ama biraz böyle uygulamalar üzerinden idare edeceksiniz artık.

Satürn Plüton Kavuşumu Oğlak Burcunda

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kalbinizden geçen derin istekler var. Çoğu Kova burcu için bu kariyerle ve etiketle ilgili gözüküyor. Kim olduğunuz anlaşılsın derdindesiniz. Alttan alttan planlarınız da var. Kalbinize geleni aklınızla uygulayın. Maddi anlamda bazı yeni kapılar açabilirsiniz. İlişkiler? Oralarda yine kafalar karışık.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Hayallerin realiteye karıştığı bir dönemden geçiyorsunuz. Artık ne istediğinizden de emin değilsiniz. Sınır istemediğiniz kesin. Ancak herkes gibi bir sınırınızın olması gerektiği de kesin. Tutunamamak, güvenememek, şüphe etmek çok normal. Çünkü siz karma ödüyorsunuz ve bu duyguları muhtemelen bir başkasına yaşattınız.

 

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Haftalık Burç Yorumları (5-11 Haziran)
İkizler Burçları Doğum Günleriniz Kutlu Olsun! İkizler burçlarının hafta boyunca sağlıklarına çok...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir