Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

8 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay gerçekleşti.

Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Yay Burcunda.

Ay Yay burcunda, her konuda genişleme, büyüme eğilimi gösterir. Kendinizi istediğiniz konularda geliştirmek için mükemmel zamanlardır. Spor yapanlar, kas kazanmak isteyenler, kurslara gidecekler, akademik eğitim alanlar, medya işlerinde çalışanlar, vücut geliştirmek isteyenler için mükemmel zamanlardır. Ancak yemeğe düşkün olanların, ağzını tutmakta zorlananların işi zor. Fiziksel genişleme de bir büyümedir ve kilo almak istemiyorsanız önümüzdeki iki hafta yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir.

Yay Burcundaki Ay, olan bitene en iyimser taraftan bakmak, umudunu kaybetmemek, büyümek, gelişmek, öğrenmek, daha fazlasını merak etmek, inanmak, seyahat etmek ve tüm bu deneyimlerini bir başkasına aktarmak ister.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Karanlık enerjiyi büyüteceğiniz bir gün. Karamsar, içinize kapanık hissedebilirsiniz. Sadece partnerinizle zaman geçirmek arzunuz olabilir. Sevdikleriniz, ailenizle bile olsa görüşmek istemeyebilirsiniz. Tam sizin zamanlarınız. Etrafta dolaşmak, kendinizi göstermek istediğiniz kendi mevsiminiz. Hava güneşli olunca evde olmak sizi daha fazla depresyona sokuyor.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burçları için fevkalade keyifli bir gün. Eşinizle zaman geçirmek, evde beraber bir şeyler yapmak bugün size çok iyi gelecek. Belki birlikte bir online eğitime katılacak, birlikte spor yapacaksınız. Bekar Boğa burçları maalesef biraz daha yalnızlık devam ediyor. Arkadaş ilişkilerinde yanılgılar söz konusu olabilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İşle ilgili yaşanan bazı aksilikler sonunda dikkati işinize çevirmeyi başardı. Böylece duygusal anlamda da rahatladığınız bir gün olacaktır. Cumartesi- Pazar fark etmez. Söz konusu iş olduğunda İkizler burçlarının dikkati hemen değişir. Ruh haliniz pozitife dönüyor bu güzel. İşi de çözüm bulursanız, gün sizin!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burçları için aşk o’clock! Yani Aşk saati dostlar! Ancak malumunuz sizin için aşk varsa, kendi kendinizi yaralama durumu da beraberinde geliyor. İlla bir alınma, illa bir durum sorgulama da beraberinde geliyor. Sanki hiç bir zaman verdiğiniz değerin karşılığını alamıyormuşsunuz gibi düşünüyorsunuz. Biraz salsanız mı acaba ?

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Mükemmel bir kendini kesme enerjisi var havada. 🙂 Aslında güzel bir enerji var ama size evde darallar geldi. Güneşe ihtiyaç duyuyorsunuz bir Aslan olarak. Belki de bugün balkonu keyifli bir hale getirmek için vakit harcayıp, akşam da güzel bir rakı sofrası kurarsınız veya kahve keyfi yaparsınız.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile beraber kallavi bir kavga çıkarmayı hak ettiniz. İçinizde tut tut nereye kadar ama di mi. Şaka bir yana, pozitif havaya rağmen Başak burçlarını geren bir gün olacak. Bir süredir kafanızda kurup gözlemlediğiniz her şeyi bir anda kusabilirsiniz. Tatlı dil diyeceğim ama, siz karar verdiyseniz ben hiç yormayayım kendimi.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Beklenmeyen kaynaklardan gelir elde etme günü. Aile desteğimi dir, şirket bonusu mudur bilmem ama bugün güzel gelişmeler var. Belki sevdiğiniz bir şeyler hediye gelebilir. Değer verdiğiniz konulara beklediğiniz kıymet artabilir. İhtimaller fazla ve birbirinden güzel. Size de tadını çıkarmak kalıyor.

Terazi Burcunda Dolunay – 8 Nisan 2020

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Gün sizin gününüz. Vallahi ne yalan söyleyeyim ben destekliyorum sizi. Şimdi bugün geçmişten hortlayanlar, zorlayanlar, naber, nasılsın diyenler olacak, siz de okkalı bir lafı yapıştırmayacaksınız. Tamam, şahane bir şey değildir belki ama yeri geldi mi de intikam gayet afiyetle soğukça yenir. Afiyetler olsun!

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Günün enerjisi sizi geçti. Evrene uyumlanma zamanı. Bugün büyütülmesi gereken bir şey varsa o da sizin pozitif enerjiniz. Aşk hayatınız müthiş gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Ancak ona bile pozitif tarafından bakmayı başarabileceksiniz bugün. Değişik bir şeyler oluyor. Hissediyorsunuz. Tanımlayamıyorsunuz….

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Ohh be! Yaşaşın Yay burcu enerjisi. Keyfiniz de enerjiniz de geri geliyor. Bugüne dair tek problem bile isteye kendinizi bazı konularda kandırma çabanız. Yani mesela o pasta kilo yapar! Bir seferle kalmayacak siz de biliyorsunuz. Çok yol katettiniz bu sene, lütfen karantina sizi bozmasın.

Satürn Plüton Kavuşumu Oğlak Burcunda

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sonunda Kova burçlarının da keyifleri bir miktar yerine gelmeye başladı. Biliyorum işler biraz aksi gidiyor. Satürn burcunuza girdi. Bazı değişikliklerin hayatınıza çekilmesi gayet normal. Ancak zaten Satürn siz, ben, biz Kovalar baştan Satürnlüyüz. Bu garip grup sınavlardaki hediyemizi aramamız lazım.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Kendi kendini kandırmada halay başı noktasındasınız. Sizi böyle seviyoruz. Salonda otururken yurt dışında gezip gelmenizi, balkondayken, yazlıkta hissi yaşamanızı… Her ortama adaptasyon birincisi olarak siz her koşulda hayatta kalacaksınız sevgili Balıklar ve biz sıradanlar, hep size kızıyor ama imreniyor olacağız.

 

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Aslan Burcunda Dolunay – 28 Ocak 2021
Bu nasıl Dolunay yahu! Beni bilirsiniz, bulaşmak istemiyorum bu dünya işlerine. Ben,...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir