Aylık Burç Yorumları - ARALIK 2019
stylecaster

“Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019 ”

Burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu okumayı da unutmayın 😉

 

YAY (23 Kasım – 21 Aralık) – Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019

Öncelikle; doğum günleriniz kutlu olsun! Tabi ki Aralık ayının yıldızı sizlersiniz!

Kasım ayını muhteşem Yeni Ayınız; Yay Burcunda Yeni Ay ile kapadık. Müthiş bir hadiseydi. Sayenizde diyelim, Aralık ayının ilk iki haftası mucizevi bir nitelikte olacak. Bundan en çok etkilenecek yine sizlersiniz.

Yöneticiniz Jüpiter, 2 Aralık itibari ile Oğlak burcuna ilerliyor. Bu sizin için oldukça önemli bir durum. Genel anlamda çalıştı mı çok çalışan ama yaydığı zaman çok yayan insanlarsınız. Fakat bu geçiş bir yıl boyunca hedef koyduğunuz tüm konularda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Özellikle Jüpiter’in para evinize geçmesi ile kazançlarınızı arttırabileceğinizi gösteriyor.

Eğer rejim yapan, bir hedef koymuş onun için çabalayan, yeni bir sisteme geçmek isteyen veya kariyerinizde yükselmeye çalışan bir Yay burcu iseniz, Aralık ayı sizi bu konularda mutlaka sevindirecektir.

Bebek planlayan Yay burçları için oldukça uygun bir ay. Eğer böyle bir planınız yoksa dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Yay Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Aralık ayının en şanslı hatta önümüzdeki yılın en şanslı burcu sizsiniz!

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Şakası yok zor zamanlar geçirdiniz. Hala totonuzu %100 rahata koymuş da değilsiniz. Bir sürü şey oluyor hayatınızda ve bazen bu kadar sınavı nasıl verdiğinize siz bile inanamıyorsunuz. Fakat işte bu ay itibari ile o sınavlar devam edecek bile olsa, soruların cevabını kucağınıza fısıldayacak bir öğretmen olacak. O da 2 Aralık itibari ile burcunuza ilerleyecek olan Jüpiter!

Çok arkadaş canlısı, bıcır bıcır insanlar değilsiniz. İnsanların eğlenmek istediği değil, daha çok bir şeyler danışmak istediği kişiniz. Fakat hayal bile edemeyeceğiniz sosyallikle bir ay olacak Aralık ayı. Yeni insanlarla tanışacak, beğenip konuşamadığınız bir sürü insanla hayatın tesadüfleri aracılığı ile görüşme fırsatı yakalayacaksınız.

Kafanız çok dolu biliyorum. Ama eğer ısrarla bardağın boş tarafına bakmaya çalışırsanız hasta olacaksınız. Muhteşem bir yıl sizi bekliyor. Kara tavuk gibi düşünmek yerine, hazırlık yapsanız daha iyi olur.

 

Oğlak Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

KOVA (21 Ocak – 19 Şubat) – Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019

Bir Kova burcu olarak geçen ay buraya ne yazdıysam hayatımda o olmuş. Valla bir an tereddüt ettim; şuraya ballı kaymaklı bir şeyler yazıyım belki olur diye 😉

Neyse, profesyonelliğe geri döneyim.

Öncelikle uzun süredir devam eden, sürekli aklımızı bulandıran Neptün yavaş yavaş bu transitini kaydırıyor. Kafalar açılmaya ve netleşmeye başlıyor. Aralık ayı özellikle Kova burçlarının uzun süredir hayalleri olan bazı konuları gerçekleştirme fırsatı buldukları bir ay olacaktır. Uzun vadeli sebat gerektiren her türlü fikriniz için adım atabilirsiniz.

Ay sonu itibari ile, zamanla kökleneceğiniz yeni ortamlara girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Bir klübe üye olma veya bir derneğe üye olma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu ortamlarda tanışacağınız biri ilerideki eşiniz veya partneriniz bile olabilir. Etrafınıza ona göre bakın.

İşler ne kadar iyi gitse de, maddi harcamalarınızın, kendi eli bolluğunuzun kendi cebinizi yaraladığı bir ay olacak Aralık. Diyeceksiniz ki; “Yasemin yeni yıl hediyeleri”. Haklısınız. Herkes aynı hediyeden 10 tane alıp dağıtırken, sizin herkesi tek tek düşünmeniz de sizin zaafınız diyelim.

 

Kova Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

BALIK (20 Şubat – 20 Mart)

Etiketi, koltuğu, kimliği bilmem ama maddi anlamda terfi bekleyen, zam bekleyen Balıkların ayı olacak Aralık ayı. Oğlak burcunda ilerlemeye başlayan Jüpiter’in, ayın ortasında para evinizle tatlı tatlı konuşmaya başlaması, ayın 2. haftasından itibaren güzel haberleri alabileceğinizin göstergesi.

Aşk meşk konuları biraz dalgalı. Ancak 26 Aralık’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, yeni yıla eski bir sevgili ile yeniden sevgili olarak girmenizi sağlayabilir. Balık burçlarını bir süredir geçmişe döndürüyorum. Günlük Burç Yorumlarımı okuyanlar, takip edenler zaten farkındadır. Balık burcu da geçmişi unutmayan bir burçtur. Gündemin tatsızlığı size eskiyi mumla aratabilir. “Dönersek iyi olur mu Yasemin?” derseniz, döndüğünüze bağlı derim. Zira kafası, gündemi dağınık insanlarsınız, bir hengamede boşuna harcadığınız biriyse dönün. Siz gerçekten seviyorsa dönün. Bir farkı yoksa hiç zahmet etmeyin; özleyin biraz, sonra geçer.

Yine yurt dışı seyahatleri, akademik konular, kurslar gündemde. Eskiden planladığınız bazı gezileri yeni gerçekleştirebilir, bazı akademik konular için yeni başvurular yapabilirsiniz.

 

Balık Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

KOÇ (21 Mart – 20 Nisan)

Aralık ayı hareketli bir ay. Yurt dışı seyahatleriniz, uzun mesafeli yer değiştirmeleriniz olabilir. Tabir-i caizse totonuzun üzerinde fazla oturamayacaksınız.

Çocuk planlayan Koç burçları için şanslı bir ay. Bir süredir gebelik konusunda uğraşlarınız varsa, bu ay mükafatını alabilirsiniz. Ailenizin yeni üyesi ayın ortasında kendini belli edip, sizi mutlu edebilir.

Kariyeriniz, terfiniz, maddi kaynaklar konusunda beklentileriniz varsa, ki hakkınızdır, yıl sonu hepimizin beklentisi olabiliyor, maalesef tam olarak beklediğinizi alamayabilirsiniz. Sizi öne çıkaran gelişmeler mutlaka ki olacaktır; ancak bunlar etiketinize ve cüzdanınıza yansımayabilir.

Aralık ayında, daha önce kaybettiğiniz bazı eşyalarınızı bulabilirsiniz.

Kafanızı karıştıran bazı durumlar var. Netlik kazanmamış, size veya başkalarına bağlı olan konular. Biraz daha sabredin derim. Yorum yapan değil, dinleyen olun.

 

Koç Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs) – Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019

Piyangoya yönlendiren Astrolog diye adım çıksın istemem ama bu yıl yeni yılda piyango alması gereken burç sizsiniz. Özellikle her sene mutlaka bilet alan bir Boğa burcu iseniz, bu sene şansın yüzünüze gülme ihtimali çok yüksek. Kazançlardan %30 komisyon alıyorum bilginize 😉

Planladığınız yurt dışı seyahatlerinizde problemler olabilir. Aslını isterseniz gezmek tozmaz için de Boğa burçları için çok uygun bir ay değil. Yolculuklarınızın gerçekleşmesinde problem olmasa bile, tatilleriniz sırasında bazı aksaklıklar yaşanması muhtemel. Astrolojiye göre tatil yapamazsınız tabi ki; ancak düzenleme şansınız varsa tarihleri yeniden düzenleyin derim.

Özellikle evli ve uzun süreli beraberlikleri olan Boğa burçları çevrelerine dikkat kesilsin. Kıskanılıyorsunuz. Çevrenizden aldığınız uyarılara çok fazla ehemmiyet vermeyin. Herkes iyi niyetli olmayabilir.

Bekarsanız, iş arkadaşlarınıza dikkat edin.

 

Boğa Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

İKİZLER (21 Mayıs – 21 Haziran)

Muhteşem bir ay! Hem evli hem ilişkisi olan İkizler burçları için. Keyifler yükseliyor. Uzun süredir beraberliği olan İkizler burçlarını da yıl biter ayak evlendirelim diyorum, ne dersiniz?

Evlilikten tatlı tatlı bahsediyorsam bilmek lazım ki; konu aynı zamanda tüm ortaklıkları da ilgilendiriyor. Yatırım bekleyen, ortaklı projeleri olan, bir veya birden fazla ortak ile iş yapan, hareket eden İkizler burçları için de bir o kadar şanslı bir ay!

Bir kere beklenen haberler ışıl ışıl, katma değeri ile beraber gelecektir. Ayın 2. haftasından sonra maddi anlamda da yükselişe geçiyor olacaksınız.

Hem Aralık ayı, hem de 2020 İkizler burçlarını gündeme taşıyabilir. Burada dikkat edilmesi gereken, tüm başarılara ve yatırımlara rağmen kafanızın sürekli karışık ve bulanık olma hali. Odaklanmakta güçlükler yaşayabilirsiniz. En temizi bir ajanda tutmak olacaktır.

 

İkizler Burcu 2020 Yıllık Burç Yorumu

 

YENGEÇ (22 Haziran – 22 Temmuz)

Tadı kaçmışsa yememek gerekir, derim hep. Aç olmanın bir anlamı yoktur bence keyif alınmıyorsa yemekten. Her zaman bir alternatif bulabileceğimiz bu dünyada, sırf olsun diye oldurtmaya gerek yoktur. Şifreli konuştum ama anladınız. Aralık öyle bir ay. Olmayanı oldurtmaya çalışmayın artık. Neden? Çünkü yeni bir yıl geliyor ve her şey daha güzel bile olabilir.

Bir kere aşk hayatınız hareket kazanıyor. Hem talipleriniz hem de sizin gözleriniz açılacak.

Eğer çocukları olan bir Yengeç burcu iseniz, evladınızla ilgili hem çok güzel haberler alabilir hem de onunla çok güzel zamanlar geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Günlük rutinlerin temposu artıyor. Yılı kapatmak üzere tüm işler bir anda tepenizde birikebilir. Azimle çalışın, pes etmeyin. Mükafatını mutlaka alacaksınız. Ay sonuna garanti veremiyorum. Zam ve terfi için yeni yılın ilk yarısını beklemek durumunda kalabilirsiniz.

Çevrenizle de çok uğraşmayın. Biraz içinize dönün. Kendinizle kalmak hep size iyi gelmiştir.

 

2020 Yılında Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

 

ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Şahane bir ay Aralık ayı! Uzun süredir asık suratla gezen bütün Aslanları sevindirecek.

Sevgili ise sevgili, eğlence ise eğlence, çocuk ise çocuk, hobi ise hobi, tatil ise tatil. Gel Aslan burcu gel, yüzü gülmeyen tek bir Aslan bile kalmasın!

Çok çalışıyorsunuz, çok işiniz var, biliyorum. Şahane! bunda isyan edecek hiç bir şey yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu ay köfteler o kadar çok ki; rahatlayacaksınız.

Ayın en şahanelerindensiniz. Kötü bir şey yazmayı parmaklarım bile istemedi.

Özellikle ev, gayrimenkul, taşınmaz alıp satan Aslan burçlarına da çok keyifli ve güzel haberler var.

 

2020 Yılında Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

 

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül) – Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019

Büyük bir vurgun yapacak gibisiniz! Aşk mı, Para mı? Artık bilemiyorum. Eski, atıl, unutulmuş bir yatırımınız bir anda canlanabilir.

Yeni yılın modasıdır biliyorsunuz Milli Piyango. Oynamadan geçmeyin. Bazı işaretler Başak burcuna da şans kapılarının açık olduğunu gösteriyor.

Tabii bu kadar güzel haberden sonra sizi üzmek istemem ama çocuklarınızla ilgili konularda bazı sınavlarınız olabilir. Sizi bazı konularda zorlayabilirler.

Kariyerinizle ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Maddi anlamda olmayabilir ama seviye olarak Aralık ayının sizi yükselteceği kesin.

 

2020 Yılında Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

 

TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)

Her şeyden önce maddi olarak rahatlayacağınız bir ay olacak Aralık ayı. Söz konusu zam haberleri olabileceği gibi, daha önceden beklediğiniz bir kazancın elinize ulaşması şeklinde de olabilir.

İletişim konusunda güçlü bir ay Aralık. Çok fazla insanla tanışıp, kısa seyahatler yaparak çevrenizi genişleteceksiniz. Sunumlar, satışlar, çevreniz ve hareketleriniz artacaktır.

Çalışma hayatınızı sorguluyor olabilirsiniz. İdeallerinize uygun çalışmadığını fark edebilirsiniz. Acele etmeyin. Neptün’ün 6. evinizde, günlük rutinler evinizdeki seyri, size yanlış kararlar aldırabilir. Her şeyden önce, akla hizmet edecek şekilde hareket etmeniz gerekiyor.

Evli Terazi burçlarının dikkat etmesi gereken bir ay. Ani çıkışlardan ay boyu kaçınmanız gerekiyor. Dışarıdan etkilerden de kaçınmanız gerekiyor. Çünkü Aralık flörtüz bir ay. Boş yere kafanızı karıştırmayın. Flört etmek yalnız ve yalnız bekar Terazi burçlarına iyi gelecektir. Diğer grup boş yere yorganları yakmayın.

 

2020 Yılında Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

 

AKREP (23 Ekim – 23 Kasım) – Aylık Burç Yorumları – ARALIK 2019

Aralık ayı para kazanma ayı. Yüklü pirimler veya kazançlar elde edebilirsiniz. Kazancın kaynağı değişebilmekle birlikte Akrep burçlarının cüzdanlarının ağırlaşacağı kesin. Masrafları da bol olan bir ay olduğundan, kazançlarınız ilaç gibi gelecektir.

Mars’ın hala burcunuzda ilerliyor olması hareket enerjinizi arttırıyor ve size her şeyi başarabileceğiniz konusunda güç veriyor. Planlarınız varsa, ağırdan almayın. Mars arkanızdayken asın, kesin, biçin. Hakkınızı da kimsede bırakmayın. Bazen biraz diş göstermek, uzun stratejiler yapmaktan daha iyidir.

İletişimle ilgili problemleriniz olabilir. Varsın olsun. Siz problem çıkarıyorsanız, birileri bunu hak ediyor demektir. Defter kabarmasa borcun var diyecek insanlar değilsiniz.

Aşk hayatına gelince Aralık ayı boyunca kafanız biraz karışık olacak. Gönlünüzü birden fazla kişi dolduruyor olabilir. Diğer bir ihtimal ise hayallerinizin insanını bulmuş olmanız ve onun büyüsünde sürükleniyor olmanız. O kadar kör kütük aşık olabilirsiniz ki; haliniz sisli bir havada araba kullanmak gibi olabilir. Nereye gideceğinizi, nereye varacağınızı bilmiyorsunuz ama yolda olmak hoşunuza gidiyor.

2020 Yılında Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Paylaş

More from Yasemin Orman
Haziran Ayında Gökyüzü – 2021
Haziran Ayında Gökyüzü nasıl olacak? Haziran Ayında Gökyüzü , en az Mayıs...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir