Yay Burcunda Yeni Ay – 26 Kasım 2019

Yay Burcunda Yeni Ay

Bugün, yani 26 Kasım 2019 Salı akşam 18:06’da Yay Burcunda Yeni Ay doğacak. Yeni Ay, Yay burcunun 4. derecesinde gerçekleşecek.

Ay fazları canımız ciğerimiz. Evrenin akışına göre yaşamak hayatı kolaylaştırır. Yeni Ay’ları ayrı bir seviyoruz. Özel bir enerji diyoruz. Yeni bir adım atmak, yeniye yer açmak, başlamak için uygun zamanlar. Arabayı yeniden full depo yapmak gibi. Yeni sıfır enerji. Nereye gideceğimiz ise biraz o aya ait temalardan geçiyor.

 

Yay Burcunda Yeni Ay, olan bitene en iyimser taraftan bakmak, umudunu kaybetmemek, büyümek, gelişmek, öğrenmek, daha fazlasını merak etmek, inanmak, seyahat etmek ve tüm bu deneyimlerini bir başkasına aktarmak ister.

 

Ay Yay burcunda, her konuda genişleme, büyüme eğilimi gösterir. Kendinizi istediğiniz konularda geliştirmek için mükemmel zamanlardır. Spor yapanlar, kas kazanmak isteyenler, kurslara gidecekler, akademik eğitim alanlar, medya işlerinde çalışanlar, vücut geliştirmek isteyenler için mükemmel zamanlardır. Ancak yemeğe düşkün olanların, ağzını tutmakta zorlananların işi zor. Fiziksel genişleme de bir büyümedir ve kilo almak istemiyorsanız önümüzdeki iki hafta yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir.

 

Bilenler bilir; çok karamsar, sürekli felaketlerden bahseden bir Astrolog olmadığım gibi, bal dudaklı sürekli pozitif konulardan, aşktan böcekten bahseden bir Astrolog da değilim. Ama böyle şahane haritalar görünce de hakkını vermek lazım!

Öncelikle Yay Burcunda Yeni Ay haritasını incelerken “cıbırcacılar” için neleri dikkate alıyorum onu yazayım, sonra da “geç bunları sadede gel kadın!”cılar için meali yazacağım.

Cıbırca dikkate aldıklarım Yeni Ay’ın 6. evde olması. Haritanın yükseleninin İkizler Burcu olması. Harita yöneticisi olan Merkür’ün yine olayın vuku bulduğu 6. evde ve 10. evdeki Neptün ile şahane bir muhabbette olması. 2 Aralık’ta 13 aylık Yay burcundaki seyahatini bitirecek olan canım Jüpiter’in, güzel hanım kız Venüs ile yakın muhabbette olması. Yine bu ikilinin Uranüs ile tatlı tatlı konuşması. İki kötücülün de( Satürn, Plüton) dünyamızdan uzak bir evde olması. Ve en önemlisi haritada yükselen dışında bir gıdım Hava elementi bulunmaması.

 

“Geç Bunları Sadede Gel Kadın!”

Gelelim meale; en önemli konu SAĞLIK! En önemli konu şifa! Tanısı konmuş veya konmamış, hastalıklardan muzdarip olanlar, çaresizlik içerisinde olanlar, büyük yıkımlar yaşamış travmatik bir dönemde olanlar, sağlık sektöründe, hizmet sektöründe çalışanlar, hayatını bir başkasının iyiliğine adayanlar, özetle; her gün ellerini açıp dua eden, yalvaran ve kendini tamamen köşeye sıkışmış hissedenler; bu Yeni Ay, benim inancımda Allah’ın bir lütfu. Bugünle beraber iki haftalık süreçte, eğer inanırsanız muhteşem gelişmeler olacak. Neden inanırsanız diyorum çünkü haritada Hava elementi yok. Hava elementi yoksa “Akıl” yok demektir. Akılla karar verme, görünenin değil, görünmeyenin, akla değil kalbe hizmet edenin kazanacağını bil demek. Mucize; adı üzerinde akılla tartılmaz.

2 haftalık süreçte; nefis haberler alabilirsiniz; işiniz, sağlığınız, kariyeriniz, beklemediğiniz maddi kaynaklar konusunda. Uzun süredir içinizde uhde olan bir haberin sevincini yaşayabilirsiniz. Hayal kurduğunuz ama bir türlü gerçekleşmeyen bir hayaliniz gerçekleşmeye başlayabilir.

Jüpiter 13 aydır Yay burcunda, 2 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiyor ve yıllardır zorlanan canım Oğlaklar da artık “şans!” ne demek tadına bakmaya başlıyorlar. Fakat önemli olan Jüpiter’in son derecelerinde Venüs hanım kızımızla olması. Son dereceler çok önemlidir. Jüpiter bu; bolluk bereket gezegeni. Gitmeden son bir armağan bırakmaz mı sizce ? Tabi ki bırakır. Hangi iyiliği esirgemiş ki! Özellikle Yay burçlarına harika bir hediye geliyor. Ancak bizler de nasipleneceğiz diğer burçlar olarak; çünkü bu Yeni Ay hepimiz için bir lütuf. O sebeple bir mucize beklemekle aptallık etmeyiz. E bir de dedim ya bu arkadaşlar Uranüs’le tatlı bir muhabbette diye. İşin içinde Uranüs varsa, beklemediğinizi de bekleyin demek.

Mars’ın Akrep Burcunda olduğunu da unutmamak gerek!

Ya ben daha ne diyim?? Hiç ağzımdan bu kadar ballar damlarken gördünüz mü beni? Daha da göremezsiniz zaten. Bu haritaya öyle lalettayin bir yorum yakışmazdı. Ben de gerekini yaptım.

 

♥MUCİZE!♥

 

Şimdi ben kendi adıma bu akşamı asla es geçmem. Kariyerime, maddi kazançlarıma yönelik bazı hayallerim var. Özel projeler var kafamda, kesin yazarım bunları. İyileşmesini çok istediğim danışanlarım ve arkadaşlarım var. Şifaya ihtiyacı olan, uzun süredir aynı döngüde olan arkadaşlarım var. Onlar için kesin dua ederim şifa isterim. Kendi adıma; çok zor zamanlardan geçmiş olmama rağmen, şu an güzel giden hayatıma şükrederim. Şifalanmış olduğum için şükrederim.  Projelerim için inanca, sebate, inanca ve maddi güce ihtiyacım var. Bunları yazarım detaylı. O gereken paranın bana geleceğini hayal ederim. İnanırım ki gelecek. Valla bir şans oyunu bile patlatabilirim.

 

Şimdi koskoca Astrolog bu yollara düşmüşken, siz ne yaparsınız ben bilemem. Varsa mucize diye bir şey; bu gece evrende sahnede ve 2 hafta boyunca hayatlarımızda! İsteyenin bir yüzü kara, istemeyen bin pişman!

 

Seviyorum hepinizi! Bir değişiklik yapıp hepinize enerji göndereceğim. Siz de bana gönderirseniz şahane olur yahu!

 

Bu arada ARALIK Ayı Burç Yorumları yayında! Okumak isterseniz linke tıklamanız yeterli.

Öperim!

 

 

Paylaş

Tags from the story
, , ,
More from Yasemin Orman
Atiye (Netflix) Dizisindeki Karakterler Ve Burçları
Netflix'in ikinci orijinal Türk dizisi Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde sekiz bölümlük...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir