Akrep Burcunda Yeni Ay – 28 Ekim 2019

Akrep Burcunda Yeni Ay
Akrep Burcunda Yeni Ay

28 Ekim 2019 Pazartesi günü 06:38’de Akrep burcunun 4. Derecesinde Akrep Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

 

Akrep Burcunda Yeni Ay, görünenin altındaki gerçeği anlamak, yasak, gizli, gömülü olanı bulmak için can atar. Bu sebeple eğer yakın zamanlarda birtakım yalanlar söylediyseniz vay halinize, önümüzdeki hafta deşifresiniz. Tam tersi olarak eğer bir şekilde kandırılmışlığınız varsa önümüzdeki günlerde keşfetmeniz an meselesi diyorum.

Ay Akrepte aşırıdır. Nefret, tutku, kıskançlık, ölüm ile ilgili duygular doğurtur. Sakin olun, hepsi geçecek! Kendimizi dinleyebiliriz bu aralar, tamamen normal! Şuramda bir şey mi çıkmış, ayağım mı ağrıyor, gözüm mü kızarmış… Normal! Duygusal olarak ne kadar yorgunsanız ne kadar strese, şüpheye, güvensizliğe maruz kaldıysanız fiziksel olarak daha fazla sorgulayabilirsiniz bu dönemde. Özellikle psikiyatrik rahatsızlığı olan kişilerin, Panik atak, kaygı bozukluğu, manik vb. atakları tetiklenebilir.

Akrep Burcunda Yeni Ay – Neden BEN?

“Konular hep benim etrafımda dönüyor. Yapmak istediklerim, çevrem, dış görünüşüm, maddi durumum… Kafamı kaldırıp, şöyle dışarıda ne var, benimle ilgilenen var mı, bakamıyorum bile!”

Bunlar bir çoğumuzun genel sözleri şu anda. Çok normal!

Yeni Ay haritasını analiz ederken dikkate aldıklarımı yazayım önce. Sonra meal veririm neden böyleyiz.

Haritanın yükseleni Terazi. Yeni Ay birinci evde Uranüs karşıtlığında gerçekleşiyor. Venüs ve gerilemeye hazırlanan Merkür de Akrep burcunda. Mars Terazi ve 12. ev seyehatinde. Uranüs, Neptün ve Şiron (Kiron) dışındaki tüm gezegenler kişisel evlere yerleşmiş vaziyette.

Meali şudur efendim; bu Yeni Ay’da konu bizimle alakalı. “Ben, ben, ben” dediğimiz her şeyle alakalı. İçinde sen yok, siz yok, onlar yok! Yakmışım Roma’yı afedersiniz. Bana ne! Kim ne yaparsa yapsın, ne hali varsa görsün! Ohhh mis gibi kafalar!

Genelde konu Akrep Yeni Ayı olunca dönüşüm bekleriz ama içsel olmasını beklemeyiz. Bu burcun mensupları içeride ne olduğu anlaşılmasın diye hep dışarısı ile daha ilgili olur. Fakat bu sefer, Yeni Ay vakasının gerçekleştiği yer 1. ev. Dolayısı ile hem konu, hem de dönüşüm, “ben”imle ilgili!

“Akrep Burcunda Yeni Ay, görünenin altındaki gerçeği anlamak, yasak, gizli, gömülü olanı bulmak için can atar.” dedim yukarıda. Yeni Ay birinci evde olunca hepimiz kendi altımızdaki gerçeğe odaklanacağız. “Ben neden böyleyim? “Neden her şey beni buluyor?” “Ben güzel miyim?” “Ben iyi miyim?” “Ben doğru muyum?” Sorularınızın cevaplarını bilmiyorum. Ancak sizin bu süreçte bulmak için elinizden geleni ardınıza koymayacağınızı söyleyebilirim. Kendi gömülerimize bakacağız. Bunlar hem maddi hem manevi, hem pozitif hem negatif birikimler olabilir. Hali ile ne gömdüyseniz o çıkacak! Ortada kızılacak biri varsa da genelde siz olacaksınız.

Geçmişin sesi yükselirse gömülü diplerden, hemen verin hakkını ve atın çöpe! Güzel hatıralar bile, gereksiz olabilir bazen. Çantada biraz boşluk için, yer yer yükleri atmak gerekir. Yeniye yer açılsın.

Akrep Burcunda Yeni Ay Haritasında Yükselen Terazi Olunca…

Tabi ki; dışarıdan nasıl gözüktüğümüzle de ilgileniyoruz! Eğer kendimizi iyi hissetmiyorsak, fiziksel değişiklikler yoluna gitmeyi seçeceğimiz de kesin. Mars’ın Terazi burcunda ilerlemesi yanımıza kar kalır. Değişebiliriz sıkıntı yok. “Botoks yaptırıcam”, yaptır güzel kızım! “Saçımı kestiricem”, ohh sıhhatler olsun. Karışmıyorum.

Konu “ben”le ilgili olunca, dışarıdaki sesler küçülür. Kimsenin nesi var pek ilgilenemeyiz. Bana sorarsanız, iyidir. Yeni yıl geliyor. Acayip gökyüzü olayları yaşanacak 2020’de. Biraz kendimizi çözmeye çalışmanın, kendi üzerimize titremenin bir sakıncası yok kanımca. Hatta nefis olur. Yeterince titredik başkalarına.

Ne olursa olsun; Akreplik kan kusmak, “kızılcık şerbeti içiyorum” demektir. Hepimiz biraz Akrepleşeceğimiz için, bu aralar olaylar karşısında güçlü durmaya çalışıp, duygularımızı gizleme eğilimi göstereceğiz. Hiddetli ve şiddetli bir hafta bizi bekliyor olabilir. Kafamızda kurduklarımız ile “ya hep ya hiç” “ya siyah ya beyaz” felsefeleri güdebiliriz.

 

Sesimi duyan yok mu?

Konu bizimle ilgili dedik ama, içeride beni ben yapan yerde, tek başıma mutlu değilsem, bunu da fark edeceğim. Burada dikkat, kendimizi değerli hissettirenlere kayıyor. Öyle aramayan, sormayan, sadece kendini düşünen ve bunun adını sosyalist falan koyan ne adamlarla ne kadınlarla işimiz yok artık! Değer vereni, olduğu gibi kabul edip seveni, insan yerine koyanı, eşsizliğimizi farkında olanı arıyoruz. Çünkü eşsiz olduğumuzu bu dönemde farkına varacağız. Hepimiz mükemmeliz diye kişisel gelişim formatında girişmek çok isterdim ama değil. Marazımızla da, mükemmel özelliklerimizle de farklıyız işte. Sen benden, ben senden farklıyım ve çok affedersin; k.çımı yırtsam sen olamam, sen de ben olamazsın. Eşsiziz işte! Bunu görene, bilene de saygı duyacağız.

Yalova kaymakamı, Yalovayı anlatıp duruyor! pıppppt bana ne! Kim takar Yalova kaymakamını! Takmayın işte! Konunun bazen sadece bizimle ilgili olması büyük farkındalıktır! Herkes bir adım geri çekilsin bakalım!!!

Sözüm en çok sabit mızmızlara! Kova, Boğa, Akrep, Aslan burçları… Dönüşüm gelince mıh gibi kasılıp kalıyorsunuz. Yok ben çevremi değiştiremem, yok tatile gidemem işler aksar, yok ben söyleyemem, yok ayıp, yok mık yok cık. İyi gelmiyorsa değiştirecekseniz. Gerekirse tası tarağı toplayıp gitme vakti.

 

Son söz… 

Her ne oluyorsa, biraz kalbi dinlemek lazım bu ara. Akıl şart, baki, önemlidir. Fakat evrende akan Su elementine ait enerji, duyu kanallarımızı oldukça aktif hale getiriyor şu sıra. Her şey analitik olarak harika ama içinize sinmeyen tanımlayamadığınız bir şey varsa, o yemeği yemeyin! Anladınız yine köfteyi!

 

Seviyorum beni!

Siz de bir sevin sizi!!!

Öptüm!

 

Paylaş

Tags from the story
, , , ,
More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 4 Mayıs 2020
Günlük Burç Yorumları 4 Mayıs 2020 / Günün Enerjisi : Ay Başak...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir