Haftalık Burç Yorumları 2020 – 18-24 Mayıs

Haftalık Burç Yorumları 2020

Haftalık Burç Yorumları 2020 – 18-24 Mayıs Haftası

Yorumları okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

Gökyüzünde 4 Gezegen geriliyor. Detaylar için aşağıdaki linklere tıklayarak, etkileri okuyabilirsiniz.

Venüs Gerilemesi

Satürn Gerilemesi

KOÇ ve Yükselen Koç Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Zaman enteresan bir zaman.

Malum gökyüzü de yavaşladı. 4 Gezegen birden geriliyor. Bunların 3’ü kariyer evinizdeydi zaten. Yılın en büyük transiti. Şimdi gerilem döneminde. Bu yıl kariyeriniz konusunda değişimler, zorlanmalar veya yeni kararlar almış olmalısınız. Belki kariyer dememek lazım sadece, toplumdaki imajınız konusu. “Siz kimsiniz?, Ne için bu dünyadasınız?” gibi konular dönüp durmuş olabilir. Bir yerlerde varlığınızı ispatlamaya çalışmış da olabilirsiniz. Şimdi bu gerilemeler vasıtası ile de dönüp bir kontrol vakti.

Bu hafta önemli bir hafta. İlk aşamada önümüzdeki bir ayın, daha sonrasında ise önümüzdeki bir kaç yılın nasıl geçeceğinin habercisi nitelikte olabilir. Onun için kontrolü de sıkı tutmak lazım. Sorumluluklardan kaçma duygusu ön plana çıkacaktır ama kaçmamak lazım.

Venüs gerilemesi ise 3. evinizde Merkür’le yakınlık da. Bu da iletişime dikkat etmek gerekiyor demek. Jet hızı ile ağzınızdan çıkanlar bütün huzurunuzun kaçmasına sebep olabilir. İki ana tavsiyem var. Tembellik etmeyin ve söyleyeceklerinizi iki kere düşünün.

Hafta sonu gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ayı sebebi ile de dilediklerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor.

BOĞA ve Yükselen Boğa Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Bu hafta star ışığınızın son haftası. Burcunuzun sezonuna veda ediyoruz. O yüzden ışığınızı elinizden geldiği kadar parlak tutun. Bu dönemki ışığınız bir yılınızı belirliyor.

Gökyüzü karışık. Daha doğrusu durağan vaziyette. Mayıs Ayı burç yorumlarında önemli bir ay demiştim. Sizin için özel bir büyüme, olgunlaşma ve aslında ne istediğinizi anlama dönemi. 2018- 2019 ciddi bir aydınla yaşadınız. Değiştiniz, taşındınız. Bir şeyler oldu. Şimdi bu gerileme dönemi tam olarak hedeften önceki hizalanma hali. Her fikir kıymetli, her hissedilen önemli.

Genel olarak bu hafta ise tam bu aydınlamaların gelebileceği bir hafta. Kendi adıma bir yükselen Boğa olarak, olabildiğince çok çalışmaya ve gelen mesajları anlamaya çalışacağım. Özellikle İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay para evinizde gerçekleşeceğinden burada gelen mesajları iyi almak ve anlamak lazım.

Yeni bir girişim için gökyüzü çok uygun değil ama olanı anlamak ve geleceğe yönelik planlar, eski planların üzerinden yeniden geçmek için çok uygun.

Aşk hayatınızı düzenlemenize yardımcı olacak konuşmalar söz konusu olabilir.

 

İKİZLER ve Yükselen İkizler Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Bu hafta Güneş İkizler burcuna ilerleyecek ve doğumgünlerimizi kutlamaya başlayacağız. Şimdiden hepiniz iyi ki doğdunuz!

Hakkınızdaki pop astrolojik önyargılar çok hoş olmasa da ben sizleri pek severim!

Bu hafta ayrıca burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yani hem Ay’lı hem Güneşli hem Venüs’lü hem Merkür’lü bir hafta. Bir çok gök güzeli burcunuzda ilerliyor. Bu da demek oluyor ki; ışıklar sizi işaret ediyor olacak. Önemlidir! Değerlidir!

Ortada olmanız lazım. İçe kapanmaca falan aman diyim. Bu ortada olma hali sizi siz yapan değerlerinizle olmalı. Çok güzel bir kadınsanız tabi ki; boy boy post da atabilirsiniz. Fakat daha faydalı olacak şekilde, eskiden planlanmış sunumlarınızı yapabilir, işlerinizi yayına alabilirsiniz.

Gerileme dönemi diye adlandırdığım bu dönem size yarar. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da gökyüzü bence size çalışır. Özellikle kollarını açmış eski sevgililerinin dönmesini bekleyen İkizler burçları için bu iki hafta kritik olacaktır.

Yine de belirtmem lazım. Olaylar içeride değil dışarıda dönüyor. Olabildiğince sahnede kalın!

 

YENGEÇ ve Yükselen Yengeç Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Evli Yengeç burçları kritik bir dönemde. Çok dikkat etmek lazım. Bu sizin çift dikişiniz. Son şansınız. Evlenmek isteyen Yengeçler içinse gerileme dönemini hiç tavsiye etmiyorum. Varsa planlar, çok da aciliyeti yoksa, Corona’nın da verdiği bahaneye dayanarak biraz ertelemenizi tavsiye ederim.

Evren bu kadar İkizler ve Oğlak enerjisindeyken, fevkaladenin fevkinde olmanız mümkün değil. Siz zaten bu döneme inat doğansınız. Sizin için bu ve bundan sonraki bir kaç hafta hazırlık dönemi diyelim. Neye hazırlık? Kendi sezonunuza. Güneşin tepenizde olacağı döngüye, tertemiz, pürüpak sorunsuz girmek için elde plan, akılda konu kalmasın.

Aklınız çok karışık, bilinç altınız çok yoğun olabilir. Bu gayet normal. Rüyalar şenlenecektir, bu da gayet normal. Önemli olan sizi ve aklınızı neyin meşgul ettiği. Oralara çok iyi bakmak lazım.

Özlenen insanlar olabilir. Venüs gerilemesinin eskiye geri döndüreceği ana burçlardan biri olacak Yengeçler. Değen biri ise dönün derim.

 

ASLAN ve Yükselen Aslan Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Eşşek gibi çalışıyordunuz afedersiniz. Bazı şeyler size nefes payı getirdi. Özellikle Corona süreci. Şimdi gökyüzünün planı daha önceden bakamadığınız her türlü günlük hayat konunuza, çalışma hayatınıza, bedeninize, sağlığınıza daha yakından bakabilmeniz. Check-up gibi düşünün. Bir çok Aslan sağlık sorunları ile yüzleşebilir. Bir çok Aslan hayattan keyif almadığını fark edebilir. Bir çok Aslan işinden memnun olmadığını. Satürn Gerilemesi yazımı okuyun. Sağlık ve Günlük rutinler evinizde gerçekleşiyor. Konu önemli. Bu hafta güzel bir sezinleme haftası. İlk enerjiler yoğunca hissedilecek. Sizin de kendinizi iyi dinlemeniz lazım.

Büyük bir değişim zamanı sizler için. Ne bugün, ne yarın ne sonraki hafta. Kocaman bir dönem var. Özellikle Satürn’ün Kova burcu seyahatinden en çok etkilenecek burçlardan biri de sizlersiniz.

Bir çok Aslan burcu evlendi. Büyük bir bölüm ise önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte evlenecek. Yani demem o ki; bekarsanız bile yeni bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kim neden hayatınıza girmiş, geçmişe dönüp bir bakmakta, sizden hiç vazgeçmeyen insanları bir kontrol etmekte fayda var. Ne de olsa Venüs geriliyor. 

 

BAŞAK ve Yükselen Başak Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Öyleymiş gibi gelmese de yaşadıklarınız, şahane değişimler bekliyorum hayatınızda. Yaşarken saçma, acı verici, kısıtlayan duygular olabilir ama belli bir süre sonra iyi ki diyeceksiniz. Bu kısımlar biraz, iyi ki öncesi sessizlik diyelim. Yepyeni bir sayfa açılacak hayatlarınızda.

Bu hafta mühim!

Her burca yazdığım gibi size de yazıyorum. Dört gezegen geriliyor ve hepsinin yerlerine oturma haftası diyebiliriz. Vitesi geri ilk taktığımız hafta bu hafta. Enerjisi hissedilir. Özellikle sizin hayat enerjinizi etkiler. Sanki hiç bir şey yapmak istemiyormuş gibi olursunuz. Yine de bir şeyler yapmak zorunda kalacaksınız.

İmajınız, kariyer hayatınızda bu hafta değişime ayak uyduranlardan. Eski fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir. Artık önemli olan kariyerinizden çok, anılma şekliniz sizin için. O konuda da yeni bir sayfa açmak isteyeceksiniz.

Aşk! O çok mühim. Neden? Çünkü hiç istemezken, heves etmezken, aramazken gelen ve sonsuz özgürlük sunan… O nefis!

 

TERAZİ ve Yükselen Terazi Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Herkes için önemli olduğu kadar Terazi burçları için de önemli bir hafta! Gökyüzü gerileme dörtlüsü içindeyken, sizin de hayatınızda bir değişiklik olması gerekiyor. Teraziler dört duvar arasında kendi özgürlüklerinin sınırlarını belirleyecekler belki de.

Venüs gerilemesinden en çok etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. Bu iki iki daha dört kadar net. Hayattan ne istediğinizi bulma, büyüme, evrilme, değişme konusunda en fazla adım atacak olan sizlersiniz.

Cuma günü gerçekleşecek olan İkizler burcuna Yeni Ay ile beraber, artık hayatınızın nereye doğru akmasını istediğinize kesin kararlar verebileceksiniz.

Bu hafta duyacağınız her ses, alacağınız her haber, açacağınız her bir telefon araması önemli. Çıt duysanız nereden geldi diye bakmanız gerekiyor.

Güzel haberler de gelecek elbet. Uzaklardan belki ama gelecek!

 

AKREP ve Yükselen Akrep Burcu– Haftalık Burç Yorumları 2020

Açık sözlülüğünüzden hatta biraz da çatal dilsiz yüzünden bu karantina dönemi biraz zor geçti. Ancak şimdi kırdığınız kalpleri toparlayabilirsiniz. Yıllık burçlarda da söylemiştim, hep de tekrar ediyorum. Bu sene başınıza ne gelirse dilinizden gelecek. Bu hafta ve önümüzdeki Satürn Gerilime süreci, bu anlamda dönüp kendinizi değerlendirebileceğiniz bir dönem.

Kafanız nicedir çok karışık. Bu hafta bir nebze de olsa sakinlemesini bekliyorum. Ne düşündüğünüz, ne planladığınız yılın ikinci yarısının nasıl şekilleneceğini belirleyecek.

Özellikle yatırım işleri olan, borsada, faizde parası olan, miras mevzuları olan Akrep burçları için oldukça önemli ve şanslı bir hafta. Uzun süredir hakkını alamadığınız bu konularda, size ait hakları alabilirsiniz. Daha önce karşılığını alamadığınız bir kağıttan veya tahvilden paranızı alabilirsiniz.

Aşk hayatınıza gelince, bulanıklıklar, kararsızlıklar, sınırları iyi çizememeler ve kendi bindiğiniz dalı kesmeler devam ediyor.

 

YAY ve Yükselen Yay Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Hem maddi sınavlarınız var hem de kendi değerinizi bilme sınavlarınız. Ne kadar sevildiğiniz, kendinize ne kadar değer verdiğiniz le de çok alakalı. Ortalama 1.5 aylık bir dönemde, kendi değerinizi bilip, çevrenize de bildirtmeniz gerekiyor.

Şakır şakır para harcıyor, her influencerın kaydır dediği sayfayı yukarı kaydırıyorsanız bir durun. Durup, hesap kitap yapmanız gerekiyor.

Çoook uzun süredir ilişkisi olan ama bir türlü son noktayı koyamayan Yay burçlarının Venüs gerilemesi döneminde evlenme teklifi almalarını bekliyorum. Yine ortaklı işleri olan Yay burçları için de güzel gelişmeler ve güzel haberler olabilir.

Evli Yay burçları için de bir dönüp düşünmeleri  için nefes payı bu dönem. Özellikle Cuma günü gerçekeleşecek İkizler burcunda Yeni Ay ile beraber isteklerinizi daha kolay dile getirebileceksiniz.

Hayal gücünüz giderek artıyor. Kreatife kullanırsanız, yaratıcılığa kullanırsanız ne ala. Ancak polyannacılık vitesinizi arttırırsanız, şırak diye gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırsınız.

 

OĞLAK ve Yükselen Oğlak Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Köprüden önce son çıkış dönemi. Gökyüzünde dört gezegen geriliyor. 3’ü burcunuzda.

Yılın başında söylemiştim; bu sene Oğlaklara hiç bir şey olmaz. Ancak şimdi önemli bir virajdasınız ve bu hafta bu virajın başlangıcı. Neden? Çünkü artık bir yola çıktınız. Nereye gideceğinizi de şu son 2 senede az çok belirlediniz. Bazı Oğlaklar terfi aldı, bazı Oğlaklar evlendi, bazı Oğlaklar iğne ipliğe döndü. Her neyse… Oldu bir şeyler. Şimdi tam gaz yolun sonuna doğru giderken, burası köprüden önce son çıkış. Hedef değiştirmek, iki kere kontrol etmek isterseniz doğru zamandasınız.

Özellikle kendinize bir bakın. Nasıl gözüküyorsunuz? Her şeyden, gidişattan memnun musunuz?

Diğer konu, bu hafta işler biraz yavaşlar. Hayat yavaş akar. Haberler yavaş gelir. İşler gereğinden geç tamamlanır. Kafanızı takmayın diye şimdiden söylüyorum. Her istediğiniz, planladığınız şekilde yürümeyecek yani. Olsun. Beklerken dinlenirsiniz.

E sonunda aşk da var tabii. Yavaştan gelmeye başlaması lazım. Ama kabuller Venüs gerilemesinden sonra.

 

KOVA ve Yükselen Kova Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Venüs’ten çok alamet bekledim size. Duyuyorum sağdan soldan, e ben de Kovayım. Pek gelmedi. Gelen de işte İkizler yüzeyselliğinde. Venüs İkizlerde ya. 😉

Neyse velhasıl kendisinden göremedik gerilemesinden bekliyorum. Buraya da bıraktım etkileri. Neden? Çünkü Venüs, aşk evinizde geriliyor. Dolayısı ile burada bir ikinci tur var demektir. Deplasmana gidenler için, evinde ağırlama lüksü geliyor demektir. Size alt metin geçmiyorum; çok zeki olduğunuzu biliyorum.

Bir de üstüne İkizler burcunda Yeni Ay doğacak Cuma günü. O da nefis, o da aşk evinizde. Hiç bir şey olmasa, aşk falan, en kötü hayattan aldığınız keyif artar. Bir şeylere ilgi duymaya başlarsınız. Kan olur, can olur.

Kafalar yoğun, değişik. 3 gezegen 12. evinizde geriliyor. İç değerlendirme yoğun demektir.

 

BALIK ve Yükselen Burcu- Haftalık Burç Yorumları 2020

Sosyalleşmede dünya markası olan sizleri, şu iç kapanıklığında görünce çok üzülüyorum. Üzülüyorum da, uzun da sürmeyecek biliyorum.

Neden sonra oldu, nasıl oldu, hepinizin hayatında farklı ama artık çok derinden bir sevgi ihtiyacındasınız. E biri gelip sarıp sarmalayınca da kaçasınız geliyor. Neyse, derin denklem.

Sosyal anlamda kontrol gerekecek. 3 gezegen 11. evinizde geriliyor. Artık başkalarını da empati yapmaktan öte düşünmeniz gerekecek. Yani somut adımlar atmanız gerekecek. Çevrenizle ilgili, yakın arkadaş çevrenizle ilgili kısıtlamalar zorlanmalar söz konusu olabilir. Satürn’ün buradaki gerilemesi mesaj içeriklidir.

Diğer konu Mars’ın burcunuzdaki hareketi. Bu yürü ya Ey Balık kulum demektir. Nicedir kurduğunuz hayaller gerçek olur. Bu hafta mı sadece. Hayır. 28 Haziran’ a kadar burada. Siz adım atın demiyorum. Zaten ortam uygun değil. O zaten sizin yerinize üstelenecek görevi.

 

Haftalık Burç Yorumları 2020 – 18-24 Mayıs

Haftalık Burç Yorumları 2020 – 18-24 Mayıs

Haftalık Burç Yorumları 2020 – 18-24 Mayıs

Paylaş

More from Yasemin Orman
Kadınları Burçlarına Göre Mutlu Etme Tarifleri
İşte kadınları burçlarına göre mutlu etme tarifleri…
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir