Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020

Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

“MAYIS” AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

—————————23 Nisan Boğa Burcunda Yeni Ay yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Terazi burcunda.

Terazi Burcunda Ay, dengeleri kurmak, ahenk oluşturmak, estetik kaygılar yaratmak, barış sağlamak, verme-alma dengesini kurmak ve bir şekilde güzelleşmek, güzelleştirmek ihtiyacındadır.

Terazi burcundaki Ay refleks olarak kabullenme eğilimi gösterir. Sırf fikirsel ayrılıkların huzur bozma potansiyeli yüzünden çoğunluktan yana olmayı tercih eder. Uzlaşmayı tercih eder. “Huzurum kaçmasın da, aman” diyen teyzedir. “Ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey!” diyen Hayriye Hanımdır. Bkz. Yaprak Dökümü.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Keyifle işlerinizi toparlamak, günlük işlerinizin arasındaki ahengi yakalamak, süper iletişim kurup iş bağlamak ve sosyal anlamda eşrafınızla hoş beş yapmak için muhteşem bir gün. Haftaya başlangıç yaptığımız enerjiden daha naif bir enerji esiyor bugün. Bu enerji size çok iyi gelecek. Her anın tadını çıkaracaksınız.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burçlarının aşk hayatlarına bir ahenk geliyor. 2-3 esecek bu rüzgarla beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Nicedir sıkılıp, hayattan keyif almayı bırakmıştınız. Kendinizi günün temposuna bırakmıştınız. Sanki hapsolmayı kabul etmiş gibi, normalde keyif aldığınız aktivitelerden de keyif almıyordunuz. Bugünle beraber, o karamsar enerji yıkılıyor.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Normalde evde zaman geçirmekten veya evde çalışmaktan çok hoşlanmazsınız. Sizin harekete ihtiyacınız oluyor. Fakat bugün ev size çok iyi gelecek. Evinizle ilgili sanal alışverişler yapabilir, balkonunuzu, terasınızı, bahçenizi veya cam kenarınızı yaza hazırlayabilirsiniz. Aşk hayatınız değişecek demiştim. Bana güvenin.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

İletişim konusunda dikkat demiştim dün. Bugünse nefis bir gün!  Telefonu kaldırıp sesini duymak istediğiniz kişiye bugün ulaşabilirsiniz. Her şeyden önce kalbinize telefon edin. Telepat bir gündesiniz. Siz düşünün, belki o sizi arar. Ve evrenden isteyin. Bazen her şeyi, umut etmeyi bırakıp, boşversinciliğe geçiyorsunuz. Geçmeyin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Tam olarak harekete geçmemiş olsanız da, biraz hareketlendiniz. İlk adımları attığınıza göre devamı gelir. Kalbiniz çarpmaya, güzel bir şeyler hissetmeye çok müsait. Dönem zorlu bir dönem olsa da, hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Hayat zorluyor kabul edelim. Her şeye rağmen çok çalışmak zorundasınız. Fakat öz-disiplininiz size çok güzel hediyeler getirecek.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakların maddi anlamda yüzünün güleceği, kendilerini daha özgüvende hissedeceği bir gün. Hem iş hayatınız, hem de sosyalliğiniz açısından yükselişe geçiyorsunuz. Rüzgar arkanızdan esecek ama sizin de yürümeye gönüllü olmanız gerekiyor. Bir süre daha yazacağım, hatta sene sonuna kadar yazacağım; çok büyük aşklar var gelecekte.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün enerji sizin taraftan akıyor. O yüzden hayat güllük gülistanlık hepimiz için. Etrafta sizin enerjiniz olsun yeter. Siz de kendi enerjinizin size verdiği güç ile, hem iş hayatınızda, hem günlük rutinlerinizde hem de aşk hayatınızda zirveye oynuyorsunuz. Akşam olup, güne bakınca “vay be, ben neymişim!” diyeceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Terazi enerji hakim bugün. Terazi enerjisi Akrep enerjisine iyi gelmez genelde. Her şeyin dengede olması, bol gri renkler Akrep’in doğasına uygun değildir. Canlarım ya! Çok seviyorum sizi. Omurganın kralı sizde. Hiç bir yere bükülmemeniz, hep kendiniz olmanız, ya siyah ya beyaz ama illa ki bir renginizin olması. Harikasınız. Yine de bu, bugün biraz içte yaşayacağınız gerçeğini değiştirmiyor.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Haftanın ortası, sosyal mesafeli nasıl sosyalleşeceksiniz bilmiyorum. Ancak bugün sosyalliğin dibine vuruyorsunuz. Çeneniz düşebilir aman dikkat! Zaten iletişim konusundaki marifetiniz, tatlı diliniz malum, bir de üstüne Terazi enerjisi, demeyin keyfinize Herkesin gözü üstünüzde, herkesin kalbi sizde.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

O kadar sıkıcı bir sürü günden sonra, işler keyif vermeye başlıyor sonunda. Kariyerinizle ilgili bir ahenk yakalayabileceksiniz. Artık yeni çalışma şartlarınız böyle ve uzun bir direnişten sonra uyum sağlamaya başladınız. Hem keyifle günlük rutinlerinizde hem de çalışır halde olabileceksiniz. Maddi anlamda rahatlatan bir gün olabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür Güneş’in yanından geçmişken, ve hala sizin iletişim evinizden geçerken, dilemek, istemek için uygun zamanlardır bence hala. Ben de bir Kova burcuyum malum. Bu ara kalbimden geçen gerçek oluyor. Size de tavsiye ediyorum. Çok isteyin! Aşk hayatınız malum, inişli çıkışlı ama hep hareketli.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Evinizde, eşinizle, ailenizle, partnerinizle olan ilişkiniz yumuşuyor. Bir ahenk sağlanınca siz de kendinizi daha az sıkıştırılmış hissediyorsunuz. Kaçışlar azalıyor. Yine de yeterince özgür olmadığınız ve kısıtlandığınız düşüncesindesiniz ne zamandır. Belki de artık aksiyon alma vaktiniz gelmiştir. Olmuyorsa olmuyordur sevgi Balıklar.

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 19 Nisan 2020
Günlük Burç Yorumları 19 Nisan 2020 / Günün Enerjisi : Ay Balık...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir