Boğa Burcunda Yeni Ay – 23 Nisan 2020

Boğa Burcunda Yeni Ay 2020

23 Nisan 2020 Perşembe günü Türkiye saati (İstanbul) ile  05:26’da Boğa Burcunda Yeni Ay 2020 doğacak.

Boğa Burcunda Yeni Ay 2020

  • Boğa Burcunda Yeni Ay 2020 ne zaman gerçekleşiyor? – 23 Nisan Perşembe günü 05:26’de yeni ay gerçekleşiyor.
  • Ay ve Güneş Boğa burcunda kavuşurken, Uranüs de onlara eşlik ediyor. Büyük mevzu!
  • Yeni ay haritanın 1. evinde.
  • Yeni ayın haritasında yükselen Koç Burcu
  • Harita yöneticisi konumundaki Mars, Kova burcunda 11. evde.
  • Mars ve Terazi alçalan noktası ile büyük üçgendeler.

Yeni Ay’lar yeniye başlama, adım atma enerjisi getiriyor artık bunu herkes öğrendi. Mesele her Yeni Ay’ın hangi konuda adım atma enerjisini beraberinden getirdiği.

Yeni Ay Boğa Burcunda hangi enerjileri taşıyor?

Tabi ki öncelikli olarak Boğa Burcu Özelliklerine ait enerjileri taşıyor.

Başrol ile başlamak gerekirse; Boğa Burcunda Yeni Ay ‘ın duygusal ihtiyacı kendine yeterli olmak, kendine ait olanları korumak, dünyevi konularda huzurlu ve güvende hissetmektir. Boğa’daki Ay’ın ayakları yere basar. Basardı….

O Uranüs, orada Yeni Ay ile kavuşumda olmasaydı, Boğa’daki Ay’ın ayakları yere basabilirdi. Uranüs Güneş Tam Kavuşumu 26 Nisan’da gerçekleşecek. Bu kavuşum her yıl bir kere gerçekleşir. Olay mühimdir. Neden mühimdir? Çünkü Uranüs beklenmeyeni getiren gezegendir. Asidir. Düzen bozar. Özgürleşme ile ilgilidir. Boğa ise bu işin tam tersi gibidir. Benim düzenim, benim evim, benim arabam, benim kedim…Dünyada kendine kurduğu düzenin hastasıdır. Ona ait herhangi bir şeyi elinden alırsanız, suya atılmış kedi gibi olur. Diken diken!

E n’oldu şimdi? Daha baştan, haritanın diğer unsurlarına giremeden, konfor alanımızın canı çıkacak demektir. Öyle yeni bir başlangıç yapıyoruz ki; popomuzu rahat ettiğimiz yerden çıkarmamak adına bertaraf ettiğimiz ne kadar konu varsa, sadece onlara karşı bir adımcık atabilmemiz için, dış kulvardan gelen Uranüs bizim koltuğumuzu altımızdan çekecek demektir. Değişmek zordur! İnsan değişime direnir. En iyi uyum sağlayan bukalemuna sorun bakalım nasıl değişiyor o renkler? O derideki kristallerin yerini değiştirecek diye ne efor ne efor. Niye yapıyor? Zevkine mi? Panikten!

Ne biçim mesaj veriyorum, ne biçim örnekliyorum. Aklımı seveyim. 🙂 Anladın mı?

İşte o panik yaratacak veya ani değişime sebep olacak şey Uranüs. Sen de renk değiştirmek zorunda kalacak olan bukalemunsun. Neden sen diyorum; çünkü Boğa Burcunda Yeni Ay 2020 , haritanın 1. evinde. Yani “ben, ben , ben !!!” dediğimiz noktada. Konu seninle ilgili. Kişisel olarak seninle. Onunla değil. Senin düzeninle, senin değer verdiğin konularla.

Tam böyle derken bir bakıyorum, harita yöneticisi konumundaki Mars Kova burcunda ve 11. evde. E demek ki; senin değişmek zorunda olmanın kolektifle ilgisi var. Geldik mi yine pandemiye. İlla Corona demiyorum ama yine var kolektif bir maruzat. Yani senin değişmene sebep olacak o Uranüs, gücünü kolektiften alıyor. Fakat asıl güzel noktaya geliyorum. Mars, İkizlerdeki Venüs ve güzeller güzeli Terazi alçalan ile büyük üçgende. O zaman Yase şöyle düşünür. Evet düzen falan değiştireceğiz, zorlanacağız ama güzel bir şey olacak galiba!

Evet güzel bir şeyler olmalı! 26 Nisan’dan da umutluydum zaten( bknz Corona yazım), bu Yeni Ay haritası incelememle daha da bir umutlandım her konuda. Bu iki hafta biraz keyifler yerine gelmeli. Lütfen diyorum.

Keyfin yerine gelirken istikrar ve köklenme bekleme yalnız. Bir yandan kesin tutun sağlamca bir yerlere. Uranüs bu; depremleri bu gezegenden öngörüyoruz bak, ona göre!

Upss, deprem demişken, 7-8 Mayıs’ a kadar beklerim deprem, zelzele, heyelan, bir yerlerin çökmesi, volkanik hadiseler… Satürn’ün de kare açısı var olaylara çünkü. Yani bir bastığımız toprağın sağlamlığı test edilir.

—————–Astrolojik gündeme dair tüm güncel haber için sayfamızı ziyaret edin!

Yeni Ayın Boğa Burcuna Girmesinin Etkileri

Valla kusura bakmayın, kafamızı Coronadan kaldıramıyoruz. Artık benim de algım oraya gidiyor hep. Uranüs, bütün bu yukarıda saydıklarım dışında ileri zeka demektir. Geleceği görmek demektir. İcattır, buluştur. Gönüllere yok yere su serpmek istemem ama Kova’daki Mars da hazır gökyüzündeyken, yeni buluşlara kapı açılır. Umarım ki bu buluşlar, tıbbi anlamda savaştığımız pandemiye yönelik olsun.
Su serpmeden sonra, yine biraz gerçekliğe dönersem; 12. Evde Neptün ve Şiron görüyoruz. Neptün’ün Venüs’le diyaloğu var. Aslında biraz zaafiyetleri gösteriyor. Yani aslında kendi sınırlarımızı koruyamadığımız, kendi zayıflığımız yüzünden de kendimizi yaralayacağımızın göstergesi. Özellikle Venüs’le diyalog ikili ilişkilerde çokluğun sorun çıkaracağının göstergesi. Yani Türkçe konuşmak gerekirse, birden fazla kişi ile flörtleşenler, bu Yeni Ay sizin fişi çeker. Ava giderken avlanmayınla, Dimyat’a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak atasözlerini kombin halinde size göndermek isterim. 🙂
Bu Yeni Ay’dan en çok Boğa, Koç, Terazi, Kova, Aslan ve Akrep burçları etkilenir. Burçlara etkileri için 23 Nisan Günlük Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.
Bireysel düzlemde bir kelam etmek istemesem de yine tutamıyorum kendimi. Şimdi bizim böyle kendimizle ilgili çıkarımlarımız vardır. Herkesin kendi ile ilgili; yok ben böyleyim, şöyleyim. Gerek duygusal olarak gerekse “kimlik”, kişilik, “ben” diye tanımdalığımız konularda, yeterince sağlam zemine oturmayan konularımız varsa, belki hani hayallerimizde bir ben yaşıyorsak falan, sıkı sıkıya baklanmışsak bir şeylere ama yok yere, “benim” diye ısrarcı olduğumuz her şeyden, beklenmedik bir şekilde sınanacağımız kesin. Sen “senin” dediğinde senin olmuyor ya her şey. İki hafta sonra bir oturup konuşalım bakalım; ne seninmiş ne değil.

Benden bu kadar.

Yeni Ay Meditasyonları için şahane bir kit hazırladım. Neden şahane, çünkü ben hazırladım. Annesine yavrusu çirkin gelir mi? 🙂 Meditasyonlardaki tüm adımlar içindeki kitapçıkta mevcut. Kendi kendinize meditasyonunuzu yapıp dileklerinizi diliyorsunuz. Bana ihtiyacınız yok. Meditasyonlarıma gelmeye ihtiyacınız yok. Siz yine gelin tabii karantina sonrası. Ancak gelemedikleriniz için, neredeyse tüm yıl boyunca tüm meditasyonlarınızda kullanabileceğiniz bir kit bu. Bir kere alıp tüm yıl kullanabilirsiniz yani. Bir bakayım belki alırım derseniz link burada. Bence şimdi çok daha faydalı olabilir. Nefis de indirim var bu sürece özel.

Alırsınız almazsınız ama n’olur artık bu enerjilerde prensip edinin şu istekleri yazın o gün bir kağıda. Bir de gerçekten bu ara biraz meditasyon yapın. İç sesin fısıltıları daha yüksek gelecek, inanın bana!

Mayıs Ayı Burç Yorumları yayında! Okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hadi Öptüm!

Paylaş

Tags from the story
, , ,
More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020
Günlük Burç Yorumları 11 Nisan 2020 / Günün Enerjisi : Ay Yay...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir