Günlük Burç Yorumları 24 Nisan 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 24 Nisan 2020

“MAYIS” AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Günlük Burç Yorumları 24 Nisan 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Günlük Burç Yorumları 24 Nisan 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Boğa Burcunda – Dün Boğa Burcunda Yeni Ay gerçekleşti. Detaylarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Uranüs ile kavuşan önemli bir Yeni Ay. Bir nevi istekler için isyan etmek demek oluyor.

Boğa burcundaki Dolunay’ın duygusal ihtiyacı kendine yeterli olmak, kendine ait olanları korumak, dünyevi konularda huzurlu ve güvende hissetmektir. Boğa’daki Ay’ın ayakları yere basar. Basamazsa inatlaşır veya duygu-durumundaki eksiklerini fazla yemek yemek, fazla uyumak gibi diğer duyu tatminleri ile tamamlamaya çalışır.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Havada özgürleşme ihtiyacını fazlaca yelleyen bir enerji var ve biz karantinadayız. Bu yaman duruma ancak bahçesi olan Koç burçları, bahçede durarak güneşlenerek çözüm bulabilirler. Güneş alamayan ve ateş enerjisiniz yükseltemeyen Koç burçlarına, biraz mum yakmalarını, tütsü yakmalarını tavsiye edebilirim.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Dün burnuzda doğan Yeni ay ile beraber hızlıca akışa uyumlandınız. Değişimin ayak seslerini duymanıza rağmen, sizin de gönüllü olduğunuz konular var. Evet, bazı şeylerin hayatınızdan çıkması size çok iyi gelecek. Mesela başka bir eve çıkma, başka bir alanı yeniden sahiplenmek size çok iyi gelecek.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs’ a kadar zamanınız var. İşler yoluna giriyor. İtina ile yeniden topraklanma sürecine geçiyorsunuz. Bazı vicdan borçlarınız var. Bunu daha önce de belirtmiş olabilirim. Yeni bir döneme açılmadan, borçlarınızı ödemek için elinizden geleni yapmalısınız. Sadece güzel konuşmak, iyi niyet göstermek yetmez. Bir şeyi bozduysanız, ya tamir edersiniz, ya yenisini alırsınız.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

İş konusunda değişim mecburiyeti olabilir. Siz istemeseniz de yeni bir kariyer planlaması yapmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerden, dostlardan destek almaktan çekinmemelisiniz. Çevrenizle olan iletişimi iyi tutmaya çalışın. Çevrenizden insanlar sayesinde bazı adımları daha hızlı çıkabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Evli Aslan burçlarının problemlerinin çözümü arkadaşlarında. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sosyal mesafe çerçevesinde veya online olarak, evde yaşanan kısıtlanma hissine iyi gelebilir. Bekar Aslan burçları ise 5 Mayıs itibari ile bambaşka bir boyuta geçecek. Bu süreçte yabancı uyruklu bir kimse, bir öğretmenleri, akademik hayatlarından tanıdıkları bir kimse kalplerini çalabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Bugün Başak burçlarının gönül işlerinde bir mevzuat olacağı kesin. Ben bilmem nerede nasıl. Fakat var bir gelişmeler. Zaten bu yılı çok önemsiyorum. Kimse bana ben “bekar bir Başak burcuyum” diye gelmesin artık. N’apalım bomba mı atalım daha. Öyle bir dönüşüm var gökyüzünde. Şimdi olmadı Aralık sonuna kadar vaktiniz var. Aşka boğulmanız lazım.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün zor bir gün. Hem hisler çok kuvvetli ve yoğun; altıncı his ön planda. Hem de evle ilgili, aile ile ilgili bazı sorunlar var.Özlemdir bu belki çokça pekçe. Belki daha fazlası. Dikkati biraz flörtüz ilişkilere çevirmekte, daha önce yapmadığınız, ilgilenmediğiniz konularla ilgilenmekte fayda var. Online bir eğitim olabilir. Daha önce hiç ilgilenmediğiniz bir şey olsa iyi olur.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bu Yeni Ay ilişkileri biraz toparlar diyordum ama fazla toprak enerjisi, analitikliği abartıp iyice işleri alt alta toplamaya da götürür mü diye korkuyorum. Günlük rutinlerinize, alışkanlıklarınıza çok bağlısınız malum ama dün gerçekleşen Yeni Ay, biraz sizin de düzeninize müdahale edecek gibi. Sağlık konusuna biraz daha fazla dikkat vermek şart.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burçlarının hafif ayakları yerden kalkabilir de, kayabilir de. Yani bir şekilde mutluluktan havalara uçma mı, muza basıp ayağın kayması mı arasında gidip gelen bir denklem. Sıkıca sarılmak lazım aidiyetlere yoksa kayıp gidebilir. Aşırı sürprizler, şaşırmalar, mutluluklar bir yandan. Hayat karışıyor gibi.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Geçmişte önünüzden geçip giden bir sürü fırsatı yeniden yakalama imkanı bulacaksınız. Bu bir iş olabileceği gibi, kelepir bir ev yakalamak, eskiden yaşanamamış bir aşk bile olabilir. Her zaman söylerim; her maç 2 devredir ve her maçın bir rövanşı vardır. Evren bu sisteme göre çalışır. Ringe çıktıktan sonrası sizin kararınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars Kova burcunda iken hevessiz olmanız imkansız. Eğer bir şeylere niyet ediyor ama adım atamıyorsanız gerçekten isteyip istemediğinizi, kalbinize bir sorun. Kafa çalışıyor ama her zaman yetmiyor işte. Kalbinize bir şeyler daha sorun diyeceğim de; zaten birilerine kafa göz dalasınız var, bir de ben girmişim araya 🙂

Balık Burcu Günlük Yorumu

Sizi sevmiyorum sanıyorlar, kıskanıyorum bilmiyorlar. Bu nasıl bir şanstır maşallah. Dün de demiştim; açın keseleri paralar geliyor. Akarken doldurmak, dolarken biriktirmek zamanı. Harcamalar da limitli iken taşınmaz bir mülke yatırım düşünülebilir. Bu güzel haberin yanında vaadi çok uzun olmayan ilişkilerde aniden değer kaybı söz konusu olabilir.

 

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Koç Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu
Koç Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu 2022 yılında Koç Burçlarını Neler Bekliyor? 2021...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir