Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2020

“MAYIS” AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Boğa Burcunda – Bugün Boğa Burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Detaylarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Uranüs ile kavuşan önemli bir Yeni Ay. Bir nevi istekler için isyan etmek demek oluyor.

Boğa burcundaki Dolunay’ın duygusal ihtiyacı kendine yeterli olmak, kendine ait olanları korumak, dünyevi konularda huzurlu ve güvende hissetmektir. Boğa’daki Ay’ın ayakları yere basar. Basamazsa inatlaşır veya duygu-durumundaki eksiklerini fazla yemek yemek, fazla uyumak gibi diğer duyu tatminleri ile tamamlamaya çalışır.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün gerçekleşecekYeni Ay’dan en çok etkilenen burçlardan biri de sizsiniz. Yeni Ay birinci evinizde gerçekleşiyor. Bu sebeple bu Yeni Ay sizi de öne çıkaracaktır. Özgürleşme ihtiyacının fazla olduğu, düzene karşı çıkan bir Yeni Ay olduğu için, sizi de bazı konularda isyan ettirip yeni bir yola sokabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Rüyalarınızın inanılmaz artacağı bir kaç gün bekliyor sizi. Çok kıymetli rüyalar. Haberci niteliğinde. Uzun süredir kendinize ve çevrenize sorduğunuz soruların cevapları gelecek belki de. 1-2 gün rüyaları not tutmak ardından da kesişen özelliklere dikkat vermek faydalı olabilir. Bir kaç gün içe dönüksünüz. Sonra her şey toparlanacak.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Eski ortaklıklar, eski anlaşmalar, eski eşler, eski sevgililer… Bunları unutun. Bugün doğan yeni ay ile beraber bambaşka bir dönem açıyorsunuz. Yeni insanlar, yeni çevre, yeni arkadaşlar, yeni eşler, yeni sevgililer, yen, başlangıçlar. Teşvik, kredi, faiz konularında bir kısıtlanma içindesiniz. Haziran ayı ile toparlar ama Aralık ile yeniden zorlanabilir. Aradaki zamanı iyi değerlendirmek gerekiyor.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Kariyer hayatınız, kimliğiniz, etiketiniz, toplum önündeki imajınız konusunda yeni bir dönem başlıyor. Aslında bir anlamda prangalarınızdan kurtuluyorsunuz diyebilirim. Düzen değiştireceksiniz ama aynı zamanda daha da özgürleşeceksiniz. Bu düzen değiştirme Yengeç burçlarına çok iyi gelecek.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayaller çoğalıyor, umutlara bir adım daha yaklaşılıyor. Güzel haberler geliyor ve siz büyüyorsunuz. Bu büyüme bazı Aslanlar için ailenin genişlemesi anlamına gelebilir. Bazı Aslan burçları için yeni eğitimler veya öğrenimler, deneyimler şeklinde olabilir. Her ne oluyorsa size çok iyi geleceği kesin.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burçları, eğer bir teşvik, kredi, faiz, miras, şans oyunu gibi, aslında size ait olmayan ama başka şartlar altında kazanç elde edebileceğiniz konular varsa, bu konulardan yüzünüz gülecektir. Eğer düşmanlarınız varsa, onların paylarını aldığını görebileceksiniz. Evrenden torpilli, aşkın da içinde olduğu bir gün.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ortak ilişkiler, evlilikler, uzun süreli beraberlikler konusunda düzen değiştirebilecek bir dönem. Yeni Ay ile beraber bu temalarda isyanlarınız, başkalaşımlarınız söz konusu olabilir. Kısıtlanmanın yüksek olduğu ilişkiler kısa sürede sonlanacaktır. Bazı Terazi burçları ise bambaşka beraberliklere adım atacaktır.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Seviyorum sizleri. Her zaman da söylerim bilirsiniz. Bugün doğan Yeni Ay ile beraber bir toparlanma sürecine geçiyorsunuz. Takip edenler çok soruyordu “biz ne zaman düzeleceğiz?” diye. İşte bugünden itibaren. İki haftaya her şey biraz daha toparlanmış olur. Yakın çevre olan iletişimlerde yine de dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni Ay’ın en fazla aydınlattığı burçlardan biri de Yay burçları. Bu Yeni ay size yarar. Aşk getirir, meşk getirir, huzur getirir, düzen getirir, refah getirir, ferah getirir. Daha ne diyeyim! Kısa ve öz burç yorumu. 🙂 Aklınızda ne varsa da dilinizde olmasın! Biraz gizem kimseye zarar vermez.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Evle ilgili konular gündemde. Aile hayatı ile ilgili temalar, aile bireyleri ile olan ilişkiler vb. olabileceği gibi, düzen değiştirmek, eve yenilik getirmek, ev tadilatı veya yeni bir yaşam alanı satın alma gibi konular da gündeminize gelebilir. Gümbürdetmeniz lazım artık kendinizi. O yüzden daha aktif, daha sesli olmanız gerekiyor.

Satürn Plüton Kavuşumu Oğlak Burcunda

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kafanız zehir gibi çalışır zaten de, bu yeni ay güzel ve sağlam fikirleri de beraberinde getiriyor. Geleceğe yönelik çok işe yarayacak fikirleriniz olabilir. Zaten bilinçaltında biriktirdiğiniz görevler de var. Hepsini toptan temizlersiniz siz bu iki haftalık süreçte. Tabi ki iletişim trafiğiniz de artıyor. Söylemiştim aşk hayatınız hareketlenecek diye 😉

Balık Burcu Günlük Yorumu

Açın keseleri paralar geliyor. Maddi anlamda düzen değiştirecek ama aynı zamanda bu zamana kadar dileğiniz geliri elde edememenize sebep olan engelleri de ortadan kaldıracak. Özgüven konusu da şıkır şıkır şakırdıyor. Karantina Balık burçlarını çok bozdu. İyice yemeğe abandınız. Kilo da aldınız biliyorum. Çıkınca da o şıkırtı bozulmasın diye, yavaş yavaş dikkat etmeye başlasanız iyi olur

 

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Boğa Burcu Erkeği ve Kadını Cinsellik
Boğa Burcu ve Cinsellik, ayrılmaması gereken bir bütün. Zodyak'ın dünyeviliği en fazla...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir