Günlük Burç Yorumları 20 Nisan 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 20 Nisan 2020

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Günlük Burç Yorumları 20 Nisan 2020 ‘yi okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Günlük Burç Yorumları 20 Nisan 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Balık burcundan Koç burcuna geçiş yapıyor.

Koç burcundaki Ay’ın duygusal ihtiyacı ilk olmak, dürtülerinin peşinde koşmak, cesaret gerektiren konulara gözü kara bir şekilde atlamak ve hareketli olmaktır. Hareket varsa Koç’taki Ay memnundur.

Demek ki; bugün nerede hareket orada bereket!

Güneş Boğa Burcuna ilerledi! Boğa burçları doğum günleriniz kutlu olsun!

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün öğleden sonra Ay, burcunuza ilerleyecek ve bir kaç günlük melankolik enerji yerini daha verimli bir enerjiye bırakacak. Daha aktif, işlerinizi daha rahat toparlayabileceğiniz bir gün. Sizin kafanızın karıştığı çok görülmez. Genelde olanı ve anı yaşamayı tercih eden insanlardansınızdır. Ancak bu aralar bilinçaltınız çok yoğun. Koç burçlarının rüyaları resmen fantastik film kesitleri gibi.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Güneş, burcunuza ilerledi. Şimdiden tüm Boğa burçları doğum günleriniz kutlu olsun! Her zaman dediğim gibi, doğum günlerini kutladığımız zamanlar çok kıymetlidir. Kalbinizin tüm kapılarını açın. Siz isteyin gerisini evrene bırakın! Bu dönemin kendi yıl dönümünüz olduğunu unutmayın. Yeni bir yaşı nasıl geçirmek istiyorsanız, bir ay boyunca öyle davranın ve yaşamaya çalışın.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

O telaşlı, panik yapan haliniz bugün itibari ile azalıyor. Gün geçtikçe daha da sakinleşeceksiniz. Venüs’ün burcunuzda olduğunu, sizi güzelleştirmek, hayatınızı güzelleştirmek için çalıştığını unutmayın. Belki bunu hatırlatmayı unutmuş olabilirim. Hayatınızın sınırlarını çizmek, başka insanlarla sınırlarınızı belirlemek konusunda dersleriniz olabilir.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Kafayı değiştirmek diye bir şey var ya hayatta. Şu an olan o. Kafayı değiştiriyorsunuz. Hayat aldısı ile verdisi ile sizin yeni bir bakış açısı geliştirmenizi sağlıyor. Daha önce de söylediğim gibi. Yengeç burçlarının benden “biz” dengesini bulmaya çalışacağı, ortaklıklara, evliliklere adım atacağı bir yıl olmasını bekliyorum. Bu etki her gün hayatınızda. En çok sorgulamanız gereken; nasıl birini hayatınızda istediğiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Haftaya başlangıç şahane desem yalan söylerim. Biraz kazalara ve acele ile gelen dikkatsizliklere açık bir gün. Kendinize dikkat etmeniz lazım. Gereğinden fazla panik yaptığınız zamanlar oluyor. Günlük rutinler, maddi anlamdaki meseleler zorluyor olabilir. Sorumluluklarınıza çok bağlı değilsiniz bu ara. Ayrıca isteseniz de çalışamıyor olabilirsiniz. Mesuliyetsiz olun bir süre. Bir şey olmaz. Pandemi var dünyada.

Başak Burcu Günlük Yorumu

İtina ile ilişkilerinizi katletmeden önce bir derin nefes alın derim. Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Malum siz eğri ile doğruyu, faydalı ile faydasızı en iyi ayırabilecek insanlarsınız. Eksilse üzüleceğiniz insanlara yükselmeyin. Evlere falan tıkıldık diye hepimiz yakındakine çatıyoruz ama dikkat!

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Enteresan şekilde günlük rutinler ve özellikle çalışma hayatınız germeye başladı sizi. Öfkeleniyorsunuz. Ofiste bu kadar sinirlenmezdiniz. Belki de yeni fırsatları değerlendirmek, belki yeni bir alternatif yaratmak için mesajdır bu haliniz. Terazi burçlarının karantina süreci sonrası taşınmasını, yer değiştirmesini bekliyorum. Ev ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Evlenir de ev değiştirseniz, daha da mutlu olurum tabii. 🙂

Terazi Burcunda Dolunay – 8 Nisan 2020

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Hem gerçekten tutku istiyorsunuz, bağlanmak istiyorsunuz, hem de yanınıza yaklaşını yakıyorsunuz. Bu yaman çelişki nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Özellikle beraber yaşayan veya evli ciltler için zorlu bir süreç. Çok rahatsız olduğunuz şeyler varsa bile, ben sadece bu dönemlik içinize atmanızı tercih ederim.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Evdeki enerji yükseliyor. Bu hem pozitif anlamda daha hareketlisiniz, heyecanlısınız, eğlencelisiniz demek, hem de maalesef negatif anlamda bu enerjiyi atmıyorsanız, paylaşmıyorsunuz daha öfkelisiniz demek. Aşk hayatınızda beraberliklerde arada kalmalar, ikilikler, denge problemleri söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

İletişim diliniz o kadar uysallaştı ki. Düşünceleriniz de öyle. Senenin başında demiştim bu yıl Oğlaklara hiç bir şey olmaz diye. Süreç size her anlamda iyi gelecek. İşin endişe kısmını çözüp, kabul verme kısmına geçtiğiniz için kafanız çok rahat. Bugün gerçekten, hayal gibi haberler alabilirsiniz.

Satürn Plüton Kavuşumu Oğlak Burcunda

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi anlamda çok keyifli bir günolabillr. Sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda bugün değer gördüğünüzü de hissedebilirsiniz. Belki unuttuğunuz rüya gibi duygular da yaşayabilirsiniz. Güneş Boğa burcuna ilerledi. Bu ilerleyişiz normalde düzen getirir. Yalnız bi kaç gün düzen bozabilir. Belki size de bu değişim iyi gelir.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Dengeleriniz sürekli değiştiği için bazen istemeden çok kırıcı olabiliyorsunuz. Aslında başkasını kırmak hiç hoşunuza gitmez. İlk siz empati yapar üzülürsünüz. Marifet kırmadan önce empati yapabilmekte. Maddi anlamda değişik bir kaç günlük bir süreçtesiniz. Kenar köşe paralara dikkat etmek lazım.

 

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Yengeç Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu
Yengeç Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu 2022 yılında Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor? Yengeçlerin...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir