Venüs Yay Burcunda – Aşk Bir Maceradır!

Venüs Yay Burcunda
2-25 Kasım 2019
adsense

Güzeller güzeli Venüs, 1 Kasım 23:24 itibari ile Yay burcuna geçti ve 25 Kasım’a kadar Venüs Yay Burcunda olacak. Venüs bu yıl ikinci kere Yay burcunda ilerliyor. İlki 7 Ocak- 3 Şubat arasındaydı. O zaman olduğu gibi Jüpiter de Yay burcunda ilerliyor. Bu oldukça güzel bir durum. Çünkü Yay burcu enerjisinin en negatifi bile pozitiftir, diyebilirim.

Gezegenleri, malefik ve benefik olarak ayırırız. Venüs ve Jüpiter en benefik gezegenlerdir. Yani faydası, yararı, enerjisi en güzel olan, hayatımıza en güzel enerjileri taşıyan gezegenlerdir. Kavuşumları genelde ya aşk ya paradır. 🙂 Yani haberler fena değil 😉

İkisi bir arada işleri biraz rahatladır, mücadeleyi azaltır, nefes payı sağlarlar. Yukarıdaki tarihi neden verdim; örnek olsun, dönüp bir o zamana bakın diye. 7 Ocak- 3 Şubat 2019. Benzer bir enerji var, benzer bir rüzgar esiyor. Fakat şimdi başka bir durum daha var biliyorsunuz. Merkür Gerilemesi. Hala vakıf değilsen konuya, buraya link bıraktım. Bu durum ikinci şanslar için mükemmel fırsatlar yakalayacağımızı gösterir!

 

Venüs Yay Burcunda Etkileri Nelerdir?

Venüs Yay Burcunda yerleşimi, aşk macerası yaşamayı sever. Özellikle doğum haritasında Venüs’ü Yay olanlar bu dediğimin ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Bu yerleşim sahipleri bir ilişkiye bağlanmakta, tek bir ilişki ile yetinmekte oldukça zorlanırlar, çünkü keşif bitsin istemezler. Monotonluk onlara göre değildir.

Yay burcundaki Venüs bir araya gelmek istediği bir kişiyle tanışır. İlişkinin yürümesi için kişinin ilginç, heyecan verici ve maceracı  kalması mecburidir. Yoksa doğal seleksiyon ve bye bye.

Venüs Yay turu yaparken, hepimiz biraz bu şekilde hissedebiliriz. Maceraperest hissediyoruz ve en güzel macera Aşkmış gibi gelecek!

Bekarsanız, bekarlığınız sizi rahatsız etmemeye başlayabilir. Yay, özgürlüğü ve kendine ayrılmış özel bir zaman olmasını sever. Kendi maceranıza giderken biriyle tanışabilirsiniz. En olası denklem budur Venüs Yay seyrinde!

Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle hızlıca bir yolculuğa çıkmak veya rafting veya bir motosikletin nasıl sürüleceğini öğrenmek gibi, birlikte biraz çılgınca şeyler yapmak isteyebilirsiniz. İşlerin bayat ve sıkıcı kalmasının zamanı değildir. Sirkelenip kendinize gelmeniz gerekir. Monotonluk, bu süreçte ilişkilerin en büyük düşmanıdır. Ya siz ilişkiyi sirkeler ve kendine getirirsiniz ya da ilişkiniz sizi sirkeler ve vedalaşma zamanı gelir.

 

Genel bir tavsiye vermem gerekirse; bu süreç 2. bir şanstır! Genelde “Keşke aynı şeyi bir daha yaşasam, böyle yapmazdım” dediğimiz anların tekrarlanması ve sizin tekrar aynı fırsatı yakalamanızdır. Bu ikinci şansınız ne olursa olsun, konu ister aşk, ister para, ister sağlık, ister iş olsun, bunu pozitif, sevecen bir kalple ve macera fırsatlarına dikkat ederek yapın.

Kendi başınıza eğlenin, sevdiklerinizle eğlenin, aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenin. Sadece eğlenmeye ve anın tadını çıkarmaya çalışın!

 

 

Paylaş

Tags from the story
, ,
More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 26 Nisan 2020
Günlük Burç Yorumları 26 Nisan 2020 / Günün Enerjisi : Ay İkizler...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir