İkizler Burcunda Yeni Ay – 3 Haziran 2019

İkizler Burcunda Yeni Ay

İkizler Burcunda Yeni Ay ,

3 Haziran 2019 Pazartesi günü 13:02’de İkizler burcunda Yeni Ay doğacak.

Yeni Ay’lar yeniye açılma enerjisi taşırlar.

Her yeni ay kendisine ait güçlü enerjiler taşır, yeni başlangıçlar yapmayı, yeni adımlar atmayı destekler. Toprağa bir tohum ekerseniz, gizli bir güç gelip onu sulayacaktır.

 

Yeni Aylarda neden yeni adımlar atmaya müsaitiz?

Yeni Aylarda Güneş ve Ay aynı noktada buluşur. Yani Astrolojik olarak yaşam gücümüz ve ruhumuz, duygularımız aynı yerde atar. Kalbinizden geçene, ruhunuzdan geçene, var olan iradenizi ve gücünüzü koyarsanız, sizi zirveden kim alıkoyabilir? Zirve demişken; İkizler Burcunda Yeni Ay haritasının yükseleni Başak burcu. Yönetici Merkür. Yeni Ay’ın yöneticisi ile aynı ve bilin bakalım nerede? Kariyer ve titr evinde. Etiketinizi parlatmak mı istiyorsunuz? Tam zamanı. İlla kariyeriniz olarak düşünmeyin, hayattaki imajınızı düşünün.

 

İkizler burcundaki Yeni Ay, dünyada neler olup bittiğini anlamak, bilgi toplamak, topladığı bilgiyi aktarmak ve en önemlisi çenesi düşene kadar konuşmak ihtiyacındadır. Her şeyi anladığı bildiği sürece ondan huzurlusu mutlusu yoktur.

 

İçgüdüsel olarak meraklı, soru soran, cevap arayan insanlara dönüşeceğiz. Herhangi bir olay karşısında refleks olarak “neden?” diye soracağız. Durmaksızın konuşmaya başlayabiliriz. Bilinçsizce etrafımızdaki insanları taklit etmeye başlayabilir, sanki başka fikirleri kendi fikrimizce benimseyebiliriz. Duyguları temsil eden Ay, İkizler gibi sürekli değişen bir burca denk geldiğinde, bizlerde de sürekli değişen bir ruh hali, devamlı iletişim kurma ihtiyacı ve kolaylıkla çevreye adapte olma durumu yaratacaktır.

 

İkizler burcu Hava burcu olduğu için, tüm Hava burçları gibi, duygudan çok mantığa sebat eder. Bu sebeple bu Yeni Ay çevresinde duygusal konulara daha mantıksal bir yaklaşımda bulunabiliriz. Ancak aynı şekilde mantıklı yaklaşımlarımızın içinde boğulup, kararsız da kalabiliriz.

Birçok konuda yeni adam atmak isteyecek ancak karar vermekte, özellikle verdiğimiz kararlara sadık kalmakta zorlanacağız.

İkizler burcu için sosyal olarak kabul görmek çok önemlidir. Hepimiz biraz İkizler olacağımızdan, sosyal ortamlarda kabul görmek için kendimiz olmayan reaksiyonlar gösterebiliriz. Sonradan “bu hareketler hiç ben değil, neden böyle davrandım ki!” diye düşünebiliriz.

 

İkizler Burcunda Yeni Ay’ın Etkileri

Önce cıbırca, neyi dikkate alıyorumları yazmak isterim her zamanki gibi. Total pakette en önemsediğim şey haritanın yöneticisi ve baskın karakterinin Merkür olması. Tüm İkizler çocuklarının kariyer ve imaj evinde toplanması. Gönül işlerini alakadar eden bir noktada, gökyüzünün şu anki en kötü çocuklarının birlikte yer alması. (GAD, SATÜRN, PLÜTON). Retro durumdaki Jüpiter’in Neptün ile devam eden karesi. Asi velet Uranüs’ün bağımsızca ölüm evinde, yokmuş gibi davranması.

Meal kısmına toplumsal düzlemde yaklaşırsam, aman derim! İktidar vurgusu çok yoğun! Konfor alanında, kabuğunda kalmaya çalışan bir düzen ve sanki hiç isyan edecek gibi durmayan, karanlıklarda bekleyen bir kitle var. Ama Uranüs bu; sağ gösterip sol vurur. Para piyasaları geçmişin hatalarının etkisi ile dengeyi bulmaya çalışsa da, çok pozitif gözükmüyor. Diğer yandan dünyada spekülatif bir dönemdeyiz diyebilirim. Her duyduğunuza inanmayın. Büyük liderlerin büyük gafları gündeme oturabilir.

Bireysel düzlemde ise; 2 Temmuz’da muhteşem bir Güneş Tutulması var. Kendimizden yeni bir biz yaratma zamanı diyorum. O dönemde yine beraber olacağız  Soho House’ta. İçeriğini oluşturmaya başladım, harika bir meditasyon yapalım istiyorum. Ondan önce bu Yeni Ay’ı da açıkcası izlemeyi bırakıp, “bir tur ben de oynayayım mı?” demek için bir fırsat olarak görüyorum. Konsolun kolunu ele alma zamanı. Önemli değil ne kadar iyi oynadığınız. Önümüzdeki ay kendinizi ortaya koymak için ısınma turları diyelim. Bir de hangi oyunu oynamak istiyor, nerede parlamak istiyorsunuz, onu anlamak için fırsat. Şimdi; deneme yanılma yapıp, biraz pratik kazanabilirsiniz. Önümüzdeki ay yaratım sürecinde olacağız. Şimdilik “en iyi benim!” tutumlarına gerek yok.

Gönül evinde kötü çocuklar….

Yukarıda da belirttiğim gibi Gönül işlerini alakadar eden bir noktada gökyüzünün şu anki en kötü çocukları Güney Ay Düğümü, Satürn ve Plüton birlikte takılıyorlar. Uzun zamandır, size zarar verdiği halde, ısrarla vazgeçemediğiniz geleneksel gönül kırıklıkları veya geleneksel gönül oyunlarınız var ya, heh gönlünüzün kötü çocukları, seçtiğiniz kötü çocuklar… Onları diyor gökyüzü, artık biraz geçmişte bırakma zamanı. Yeterince kırıldıysa kalbin, zaten anca toparlıyorsun totonu ama, hala ısrarla aşırı bir takip, aşırı bir merak, geçen Dolunaya rağmen “dön bana!” tavrındaysan, bir kere daha rica ediyor gökyüzü sana; sor kendine “neden?” diye… Adamı sevmiyorsun bile!

Alışkanlıklar güzel, alışkanlıklar tatlı… da; yeni bir alışkanlık kazanmak istemez misin, sana daha iyi gelecek türden? Tecrübesi olmayan ama tercümesi sadece “sen” olan. Koy kendini merkeze. Üzülmezsin. Abart demiyorum. “Ben”, “en çok ben” diye ortalarda gez demiyorum. Ama gezersen, nasıl gezmek isterdin bir düşünsene. Sahnedeki kendine hazırlanma zamanı. Nasıl gözükmek istediğine, nasıl tanınmak istediğine. O kötü çocukları da bir sal artık yahu…

Hakkın mı kaldı? 

Hakkın mı kaldı? Sana haksızlık edildiğini düşünüyorsun eminim. Bence hakkını almalısın. Bence derken, bu kız gökyüzü elçisi biliyorsun. Eğer sana haksızlık edildiyse, birinde hakkın kaldıysa, hukuksal veya manevi düzlemde hakkını ara. “Arama, köşene çekil” demek değil yukarıda yazdıklarım. Ama “dişe diş kan’a kan’a”, “çizeyim şunun arabasını cart diye baştan sona” ya gerek yok. Senin karmanı kirletecek hareketler ancak sana dönecek yol su olarak. Et kelamını yeri gelince, ara hakkını, oku müşteri hizmetlerinin canına, kurumsaldan kolektife, içinde yargı, denge geçecek şekilde ara hakkını. Alacaksın da, garanti ediyorum. Ama çirkinleşme, çamurlaşma yahu… Onda hiç garantim yok, rezil olursun. Etik ol, sözünün eri ol ama yüzeysel ve çıkarcı olma. Çirkine örnek ol, çirkinle çirkin, çirkefle çirkef olma.

Asi çocuk Uranüs demiştim. Ani kayıplar getirir Ölüm evinde. Ölüm en net gördüğümüz halidir. Birilerine “elveda” demek şaşırtmasın şu aralar seni. “Ben” olamamanın verdiği acı, kendi içinde derin girdaplar yaratır. Biz de köşesinden deneyimledik… Deniz yazdı. Deniz Bingöl… Geçen Ay’da Yağmur patlatmıştı hiç de tesadüfi olmayan bir yazı. Bu ay da Deniz’den geldi… Çok şaşırdım çok okurken. Bu iki güzel kızım da çok meşguldü son dönemlerde zira. Hiç öyle yazı falan yazaları yoktu. Bir anda döküldüler bu dönemde. Asla tesadüf olamaz. Sen de biraz neler oluyor bireyselde anlamak istersen, oku bu yazıyı. Link bıraktım buraya.

 

İkizler Burcunda Yeni Ay dilekleri kâğıda yazmak, dilekleri düşünmek, evrene mesaj göndermek için en uygun Yeni Aydır. Evrende mesaj alacak ne kadar kapı varsa bu Yeni Ay’da açık olacaktır. Yaz diyorum yani… Bulunsun elinde. Sonra seneye bakıp; “vay be!” dersin!

Hazır İkizler burcu demişken ve CANIM İkizler burçlarının doğum günlerini kutluyorken, İkizler Burcu Özelliklerine bir bakmak isterseniz, tıklayın.   Anlattım biraz. Kanala abone falan olursanız da; motive olurum belki. Tüm ısrarınıza rağmen biraz motivasyonum düşük şu video dünyasında. Diğer iki gözümün çiçeği burçları da çekerim belki. Belki istekte bulunursunuz videolar altına, onları çekerim. Hadi çalıştırın beni biraz. 🙂

 

Aşağıdaki videoyu da ters mecaz olarak koydum. Ve hepinizi çok öptüm! İyi Bayramlar!

 

 

Paylaş

More from Yasemin Orman
Kurt Adam Diyeti
Tatile kısa bir zaman kala , kilo vermek hepimizin aklında var. Astroloji’nin...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir