Haftalık Burç Yorumları (22-28 Ekim 2018)

Haftalık burç yorumlar
adsense

Haftalık burç yorumları nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ ve Yükselen Koç Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Evliliğe hazır olan Koç burçlarının şanslarının oldukça yüksek olduğu bir hafta. Eğer evlilik gibi bir düşünce aklınızdan geçmiyor ise bile bu hafta ve bundan sonraki hafta bu düşünce sizi de sarabilir. Bir süredir kendinizle ilgili değişiklikler yapmak, özellikle kalıplaşmış alışkanlıklarınızı değiştirmek istiyordunuz. Evlenmek ve ev değiştirme konuları bu temaya da hizmet edebilir.

Evlilik, ortaklı bir ilişkiye adım atmaktır aslında. Bu sebeple ticari anlamda yeni bir başlangıç yapmak istiyor da olabilirsiniz. Ancak dönem bu girişime uygun değil maalesef. Ne iş kurmak için, ne de vaadi uzun bir başlangıç yapmak için. Aslında evlilik için de uygun değil. Ancak vadesi uzun ilişkiler için değerlendirilebilir.

Uzun süredir devam eden uyku problemleri bu hafta da sizi yorabilir. Tersi şekilde hayal gücünüzün çok yüksek olduğunu ve yapmak istediklerinizi hayal ederek çok daha rahat uykuya geçiş yapabileceğinizi hatırlatmak isterim.

 

BOĞA ve Yükselen Boğa Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Boğa Burcunda Dolunay sebebi ile oldukça yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Hafta sizin için diğer burçlardan biraz daha zorlayıcı olabilir.

Öncelikle yoğun bir bırakma enerjisi söz konusu olacaktır. Sahip olduğunuz değerleri sorgulayabilirsiniz. Kariyer hayatı, günlük rutinler başta olmak üzere bir takım marazlı konuları düzenlemek isteyeceksiniz. Eskiden karşınıza çıkmış bazı iş fırsatları yeniden kapınızı çalabilir.

Boğa burçlarının sağlık konusunda biraz daha dikkatli olmaları ve daha önce geçmişi olan, yeniden nükseden hastalıklarını ihmal etmemeleri gerekir.

Yurt dışı seyahatleri, yabancılarla ilişkiler konusunda gündemleriniz olabilir. Ancak aynı zamanda bu konularda bazı problemler ve geleceğe yönelik planlarda sapmalar da söz konusu olabilir.

 

İKİZLER ve Yükselen İkizler Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Hayali yargılarınızın gerçek hayatta olup olmadığını değerlendirmeniz gerekiyor. Birtakım konularda kesinleşmiş kanılarınız var çünkü mantık insanısınız. Ancak bazı konuların maalesef gerçek hayatta işleyişi o kadar da kalıplaşmış olmayabilir. Çünkü herkes sizin kadar mantık çerçevesinde hareket edemiyor. İşe duyular karışıyor. İnsanları kendi yargılarınız üzerinden değil, genel ortama göre değerlendirmeniz

gerekir. Sizin dilinizde konuşursam, insanları kendi ortalamanız üzerinden değil, çan eğrisine göre değerlendirin. O zaman hafta boyunca hem aşk ve ilişkiler konusunda hem de işiniz ile alakalı konularda daha rahat edeceksiniz.

Evlilikle ilgili konular 1-2 senedir olduğu gibi gündeminizde. Pozitif veya negatif bir şekilde. Çevrenizde yapacağınız bazı değişimler, bu konu özelinde pozitif gelişmelere sebep olabilir.

 

YENGEÇ ve Yükselen Yengeç Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatınız konusunda çok umutlu olmadığınızı biliyorum. Ancak bu hafta sizi aşk hayatınız konusunda şaşırtabilir. Tutku ile iletişim kurabileceğiniz bir insan hayatınıza girebilir. Veya aşkla sarılacağınız yeni bir hobi veya alışkanlık kazanabilirsiniz. Ancak ben yine de aşktan yanayım.

Eviniz, aileniz konusunda, pişip pişip yeniden karşınıza gelen konular var. Şimdi çözümlemek size çok iyi gelecektir. Daha fazla ertelemeyin. Kırıp döküp, çatal dille ilerlemektense, sakin bir üslupla uzlaşma ve derdinizi anlatma yoluna gidebilirsiniz.

İş hayatınızda değişiklik yapma zamanınız gelmiş durumda. Ancak maalesef adım atmak konusunda çekingensiniz. Daha doğrusu, kötü bile olsa, alıştığınız düzeni değiştirmek istemiyorsunuz. Ataletsizliğiniz duygusal anlamda eksiklerinizi tamamlamanıza engel oluyor.

 

ASLAN ve Yükselen Aslan Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Kalıplaşmış inançlarınızın hareket enerjinizi kısıtladığını fark edeceğiniz olaylar yaşayacaksınız. İçten içe aksiyon almak istiyorsunuz ama haftanın Ateş elementindeki eksikliği en çok sizi etkiliyor ve maalesef harekete geçemiyorsunuz. Harekete geçemiyorsanız bile, planlayabilirsiniz. Bir sonraki hafta veya bir sonraki hafta, fark etmez. Siz ne yapmak istiyorsunuz? Ne kadar uzun süredir bu soruyu kendinize sormuyorsunuz. Sürekli aynı sabitler içinde dönerek değişim olmaz.

İletişim açısından Aslan burçları özelinde problemli bir hafta. Reklam, iletişim, kurumsal iletişim, marka tarafında çalışan Aslan burçlarının çok gerekli değilse, ikna gerektiren tüm sunum ve toplantılarını ertelemelerini öneririm.

Aşıksanız ne ala. Değilseniz ve yalnızsanız bu hafta size çok iyi gelecek!

 

BAŞAK ve Yükselen Başak Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda kaçırdığınız fırsatlar yeniden karşınıza çıkıyor. Ancak bu sefer de kaçırmamalısınız. Yani çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de kaçar. Kaçırmayın. Bahanelere sığınmayın.

Aileniz konusunda problemleriniz var ama onlar maddi anlamda sizi destekleyecekler. Miras, ailenin gelir kaynakları gibi konularda gelişmeler olabilir ve bu gelişmeler sizin de yüzünüzü eş zamanlı güldürebilir.

Küçük hareketler, küçük adımlar büyük değişimleri tetikleyebilir. Demem o ki; hafta özelinde değil ama artık adım atın. Toprak elementi evrende yaygın halde. Toprak elementinde olan Boğa burcunun Dolunayı gerçekleşiyor. Hayatınızda istemediklerinizi yok edin ve size faydası olacak şeylere yer açın. Az ama öz olun.

Sağlık konusunda, hayatın kendisine güvenip, akışta kalma konusunda çok şanslısınız. Ancak siz olan biteni bulanıklık olarak değerlendiriyorsunuz.

 

TERAZİ ve Yükselen Terazi Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Kendinizle derin bir birlikteliğiniz var. Yalnızlığa alıştınız belki. Ancak bir ilişkide olmanın zamanı geldi. Sadece bekar Terazi burçları için değil, evli bir Terazi burcu iseniz bile durum aynı. Artık eşinize, partnerinize veya yeni bir ilişkiye zaman ayırmanız gerekiyor. Duygusal anlamda buna ihtiyacınız var.

Bu hafta gerçekleşen Dolunay, özellikle ikili ilişkilerde neyi istemediğinizi fark etmenizi sağlayacak. Böylece istemediklerinizi dışarıda bırakabilir ama daha çok sevdiklerinizi daha yakında tutabilirsiniz. Herkesle aranız iyi olmak zorunda değil.

Maddi anlamda inanılmaz şanslı bir hafta! Eski işleriniz size geri dönecek. Daha önce seçilmediğiniz konular varsa bu hafta tekrar şansınızı deneyin. Mutlaka bu sefer olacak.

Günlük rutinlere de biraz özen göstermek gerekiyor. Fazla rahatlık başınıza bela olabilir.

 

AKREP ve Yükselen Akrep Burcu– Haftalık Burç Yorumları

Yükselecek misiniz, alçalacak mısınız? Biz mi olacaksınız, ben mi olacaksınız?  Çoğalacak mısınız, sadeleşecek misiniz? Hangisi?

Seçimlerin hayatınızı şekillendireceği bir zaman dilimindesiniz. İhtiyaçlar mı yoksa idealler mi? Seçim buralarda dönüyor. Gözlerinizi kapatıp seçimlerinizi yapın ve kendinizi o seçimle beş yıl sonra hayal edin. Mutlu musunuz? İşte cevap orada.

Jüpiter burcunuzda ilerliyor ve bir süredir şans konusunda size yardım ediyor. Ancak bu hafta ne kadar şanslı olduğunuzu bir kez daha anlayacağınız olayları deneyimleyeceksiniz.

Aşk bu hafta Akrep burçlarının gündeminde değil. İlişkiler ve aşk hayatı genel anlamda bulanık ve siz de akışa bıraktınız. Galiba şimdilik de en doğrusu bu. Bildiğiniz üzere Venüs Gerilemesi de burcunuzda gerçekleşiyor.

 

YAY ve Yükselen Yay Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta aşk hayatınız konusunda ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket edeceksiniz. Eğer ilişkinize artık ihtiyaç duymuyorsanız ilişkiniz bu hafta sonlanabilir. Eğer bir ilişkiye gerçekten ihtiyaç duyuyorsanız artık yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Yine de her bakımdan gerçek mutluluğu nasıl elde edeceğiniz konusunda ipuçlarına sahip olacaksınız.

Hayat tabi ki ilişkilerden ibaret değil. Ancak iş hayatınız, günlük rutinler konusunda çok da istekli değilsiniz bu hafta. Başka temalarınız var. Biraz içinize döndünüz dersem yalan olmaz herhâlde. Aklınızı kurcalayan konular var. Bilinçaltı düzeyinde bir sürü şey biriktirdiğiniz için de uykularınız çok sağlıklı gitmiyor.

Maddi anlamda bir dönüşüm çabanız var. Hedefleriniz var. Gözünüz yüksekte! Daha fazlası olsun, artık gerçekten istiyorsunuz. Bunun için geçmişte kalmış bazı alışkanlıkları veya borçları bitirmek gerekiyor. Eksiden çıkmadan, artıya ulaşılmayacaktır.

 

OĞLAK ve Yükselen Oğlak Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Yine yeni bir yıla yaklaşıyoruz, yine yılın son çeyreği ve yine Oğlak burçlarının yükselme zamanları. Kariyeriniz konusunda bir önceki deneyişinizde elde edemediğiniz bir fırsatı yakalama imkânı bulacaksınız. Bu hafta kesinlikle güzel haberler alabilirsiniz.

Kendinizle ilgili konularda değişimlere açıksınız. Dış görünüşünüzle ilgili birtakım değişimler için güzellik salonlarının yolunu tutabilirsiniz. Ancak bunun dışında farklı algılanmak istediğiniz konular için de gerekli maske değişimleriniz söz konusu olabilir. Maske denince aklınıza kötü bir şey gelmesin. Bu maske profesyonel hayatımızda takmak zorunda olduğumuz maske de olabilir.

Ev değiştirmek, yer değiştirmek, yeni bir yuva kurmak isteyen Oğlak burçları için de motivasyonu yüksek bir hafta olacaktır.

Uyku problemleriniz bu hafta da devam ediyor. Bilinçaltı seviyesine indirip içinize attığınız çok fazla konu var. Yatağa sakin bir ruhla yatamadığınız için, sakin bir uykuya da kavuşamıyorsunuz. Karanlık tarafları iyileştirmek gerekiyor. Eğer çok zorlanıyorsanız bir uzmandan destek alabilirsiniz.

 

KOVA ve Yükselen Kova Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Kova burçları, bu hafta uzun süredir kalbinizden geçen, maddi manevi tüm dengeleri pozitif şekilde değiştirecek iş teklifleri alabilirler. İşlerin güzelleşebileceği konusundaki umudunuzu yitirmiş olabilirsiniz ama bu hafta size tüm mucizeleri, kariyer haberleri, maddi iyileşmeleri beraberinde getirecektir.

Çok uzun süredir sadece kapınızı tıklıyormuş gibi yapan ama bir türlü zili çalmayan romantik bir dileğiniz kabul olabilir.

Uyku konusunda siz de tıpkı Satürnyen arkadaşınız Oğlak burcu gibi problemler yaşıyorsunuz. Yatağa girmeden illa kafanıza takacak bir şey buluyorsunuz. Fakat bu haftaki muhteşem gelişmeler, uyku konusundaki problemlerinize de son verebilir.

Yurt dışında yaşama ihtimali olan Kova burçları da bu hafta bu ihtimalleri ile alakalı sonuçlara ulaşabilecekler.

 

BALIK ve Yükselen Burcu- Haftalık Burç Yorumları

Balık burçları içlerinde yaşadıkları sıkıntıları çözmek için daha fazla sosyalleşmeye başlıyorlar. Gündeminiz oldukça kalabalık. Hem iş hayatınız, hem sosyal yaşantınız, hem idealleriniz ve seyahatleriniz hayatınızda kendinize dönecek bir an bırakmıyor.

Maddi anlamda kendinizi sabitleyememiş ve güvende hissetmiyor olmanız, bazı konularda kontrolünüzü kaybetmenize sebep oluyor.

Hayatınızın kayıp-kazanç temalarını fazlası ile fark ettiğiniz bir dönemindesiniz. Bir süre daha benzer konularda sınavlar vermeye devam edeceksiniz. Bu dönem özellikle dış dünyadaki etiketinizi, kariyer hayatınızda ineceğiniz veya çıkacağınız basamakları belirleyeceğiniz bir hafta olacak.

Romantik anlamdaki ilişkileri iyileştirecek etkiler altındasınız. Tutku ile tutunabileceğiniz insan hayatınıza girebilir veya eskiden tutku ile bağlı olduğunuz bir insanla yeniden beraber olabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Terazi Burcunda Dolunay – 21 Mart 2019
Yaralı bir "BEN" var ortada. Kabul etmek lazım. Neden yaralıyız? 'ı biraz...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir