Haftalık Burç Yorumları (23-29 Ocak)

23-29 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları ‘nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

 

 

KOÇ- Haftalık Burç Yorumları

Sürekli bir değişim içerisindesiniz. İçinizde değişiklik olmasa dışınızı değiştiriyorsunuz. Saçınızı kestiriyor, uzatıyor, boyatıyorsunuz. Spora gidiyor, rejim yapıyor belki başka yollarla değişmeye çalışıyorsunuz. Uzun süredir evren size bir mesaj vermeye çalışıyor. Belki de bu değişimlerin size faydası yoktur. Belki içsel bir değişim geçirmeniz gerekiyor, bir şeyler öğrenmeniz, deneyimlemeniz gerekiyordur. Farkındalık kazanmak için değişik şeyler yapabilirsiniz. İnanmadığınız konuları deneyin mesela. En uzak durduğunuz, asla yapmam dedikleriniz… Başkalarında dalga geçtiğiniz veya küçümsediğiniz konuları deneyimlemeye çalışın mesela. Yazdıklarımızı kulak arkası etmeyin. Belki de bu yazıyı okuyor olmanız bile bir işarettir.

Bilinçaltınız çok hareketli. Özel rüyalar görüyor, kendinizi size ait olmayan hayaller kurarken buluyor olabilirsiniz. Rüya deyip geçmeyin. Rüyalarınız bu dönem sizi şifalandırmak için var. Mesaj taşıyorlar. Belki de hayatınızı nereye doğru yönlendirmeniz, enerjinizi nereye akıtmanız gerektiğini söylüyorlar.

Kariyeriniz ışıklanıyor ve değişik gelişmeler olacaktır.

Kova Burcu Bebekleri ve Özellikleri – Bebek Astrolojisi

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA- Haftalık Burç Yorumları

Boğa burçlarının uzun süredir devam eden zorlanma süreçleri bir nebze de olsa azalmış bulunuyor. Birçok Boğa burcu bu haftayı seyahat ederek, eğitim ve seminerlere katılarak veya bu konular üzerine planlar yaparak geçirecekler. Bazı Boğa burçlarının hukuki konularda birtakım meseleleri, gündemleri söz konusu olabilir. Gündem her ne olursa olsun hem şans sizinle beraber hem de Güneş haritalarınızın bu kısımlarını aydınlatmakta.

Kariyer hayatınız konusunda arada kalmalarınız, kafa karışıklıklarınız ve tam olarak ne istediğinizi bilemem gibi durumlarınız olabilir. Biraz zamana bırakıp karar alma işlerinizi ertelemenizi öneririm.

Arkadaşlıklarda keskin virajlar veya yeniden bütünleşmeler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmalısınız.

Bazı Boğa burçlarının perde arkasındaki amaçları değişiyor.

Zodyak’ın En İyi Çiftleri / En İyi Anlaşan Burçlar Hangileri?

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER- Haftalık Burç Yorumları

İkizler burçları için zor bir hafta söz konusu olabilir. Güneş’in bulunduğu konum sebebi enerjisel anlamda kendinizi daha alt bir seviyede hissedebilirsiniz. Sebebini bilmediğiniz bir şekilde insanlardan uzak kalmak, sosyalleşmemek ve konuşmayı tercih etmeyi istememek gibi durumlarınız olabilir. Bu haftaya özel bu etkileri, özel olarak ilgilenmek istediğiniz konular ile ilgilenerek veya herhangi bir konuda inzivaya çekilmek için kullanabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda eski yaralarınızı şifalandıracak gelişmeler söz konusu olacaktır. Güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hayaldi gerçek oldu diyebileceğiniz türde gelişmeler söz konusu olabilir.

Bu hafta yapılacak yolculuklar için dikkatli olmak gerekiyor. Mümkünse sisli günler ve deniz yolculukları tercih edilmemeli.

Yay Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce Bilmeniz Gereken 7 Şey

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ- Haftalık Burç Yorumları

İlişkiler bu haftanın ana maddesi. Bitirmek istediğiniz ilişkiler var ise tam da zamanı. Yıkın geçin, kırın dökün. Bunu yaparsanız zaten bir daha beraber olma imkânınız yok denecek kadar az. İlişkileri sınavdan geçirmek, zorlamak için uygun bir zaman değil. Ancak ilişkiniz bitmesin istiyorsanız işte o zaman dikkatli olmalısınız. Acıyan kanayan zayıf karınların üzerine gitmenize gerek yok. İçiniz karamsar, üst üste hataları dizmek isteyen bir tutum sergiliyor olsa bile, siz mantığınız ile olaylara dur deyin.

Günlük yaşan, iş hayatınız yine aynı zorluklarla boğulmaya devam edecektir. Geçen haftadan ne bir eksik ne bir fazla.

Sıkı sıkıya bağlandığınız, her gün yaptığınız, düzen kurduğunuz konularda bazı haberler alabilirsiniz. Bu konularda konuşmak, haberleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Eğitim, yolculuk ve kendinizi geliştirmek için güzel zamanlar.

2017 Yıllık Burç Yorumları

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN- Haftalık Burç Yorumları

Siz hayatı daralttıkça, hayat da sizi daraltmaya devam edecektir. Birçok Aslan burcu hayatında sorunlarla baş etmek, zor bir dönemden geçmek zorunda kalabilir. Bu hafta da sizi zorlayacaktır. Önemli olan topu göğsünüzde nasıl yumuşattığınız, yumuşatabildiğiniz ya da yumuşatamadığınız olacaktır. Başka bir deyişle siz mücadele etmek istiyor musunuz? Yoksa kaçıp gitmek mi istiyorsunuz? Yaşadıklarınız herkesin başına gelebilecek şeyler mi, yoksa size özel mi? Resmin dışına çıkıp bakmanız gerekiyor. Büyük resmi kaçırmış, ayrıntılara takılmış olabilirsiniz.

Hala Aslan burçları için Aşk çağrılarım devam ediyor. Günlük hayatınızın tüm temposunu değiştirecek gelişmeler söz konusu olacaktır. İş yerinizde kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Çalışmak size çok iyi geliyor.

Hukuki anlamda beklenmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Doğum Haritası Nedir? Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK- Haftalık Burç Yorumları

Başak burçlarının da tıpkı Yengeç burçlarında olduğu gibi bu hafta ana temaları ilişkiler. İkili ilişkilere büyük oklar çiziyor gökyüzü. Hem biraz vahşi hem de tutkulu ve güzel şeyler yaşanabilir. Bazı Başak burçları için bu oklar evliliği işaret ediyor olabilir.

Aşk hayatınızda birtakım beklenmedik gelişmeler söz konusu olacaktır. Çoğunun pozitif olmasını bekliyorum. Çoğu sizi mutlu edecektir. Arada istisnai durumlar söz konusu olabilir ancak onlar da üzmekten çok şaşırtacaktır sizleri.

Ailevi konularda bazı sıkıntılarınız söz konusu olabilir. Aslında en büyük problemler fikirsel boyutta. Aile bireylerinizin fikirlerine, düşüncelerine ve özgürlük alanlarına saygı duymalısınız. Eğer siz bir adım geri giderseniz onlar da gidecektir.

Günlük hayatınızda arada kaldığınız konularda karar vermek için doğru bir haftada değilsiniz. Bazı konuları erteleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu Bebekleri ve Özellikleri – Bebek Astrolojisi

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ- Haftalık Burç Yorumları

Çevreniz değişiyor. Bir kısmı tercihiniz bir kısmı ise tercihiniz dışında. İnsanlarla bu dönem eskisi kadar iyi anlaşamıyorsunuz. Daha doğrusu herkesi artık alttan alamıyorsunuz. Siz de fikirlerinizi beyan etmek istiyorsunuz. Böylece sizi böyle de kabul etmek istemeyenler yavaş yavaş hayatınızdan çıkıyor.

İletişim konusunda başka bir seviyeye girdiniz. Artık konuşmalarınız daha sağlam ve sonuç odaklı.

Aileniz ve eviniz ile alakalı konularda bir takım enteresan, marjinal gelişmeler söz konusu olabilir. Birbirinize daha fazla yardımcı olmak ve aynı zamanda özgürlük alanlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınız konusunda kafanız karışık. Kim doğru kim yanlış ayırt edemiyorsunuz. Ne kadar ütopik beklentileriniz olduğunu farkına varmanız gerekiyor.

Günlük hayatınızın ritmi hızlanıyor.

Hangisi Gerçek Burcum? Doğduğum Gün mü, Doğmam Gereken Gün mü?

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP- Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Akrep burçlarının çok dikkatli olması gerekiyor. Çok büyük kavgalar edebilir, insanları kırabilir, sözleriniz ile dağları yerinden oynatabilirsiniz. Köklenmiş birçok konuyu yerle bir etmek istemiyorsanız mutlaka ama mutlaka tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor.

Madde ile olan bağlantınız hala çok güçlü. Bu konuda birtakım tekamüllerinizin olduğunu bir süredir tekrarlıyorum. Kaynaklarınızı arttırmış ancak yönetemiyor olabilirsiniz veya kıtlık enerjisi ile boğuşuyor olabilirsiniz. Her iki durumda da almanız gereken dersler var.

Genel anlamda şanslı bir hafta olacaktır. Bir şekilde evrende bir gücün size yardım ettiğini hissedeceksiniz. Günlük hayatın nasıl aktığını hala anlayamıyorsunuz. Muhtemelen günleriniz çok hızlı geçiyor.

Birçok Akrep burcu anne ve baba olmaya hazırlanıyor.

Burcunuza Göre Saç Modelleri

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY- Haftalık Burç Yorumları

Yay burçları da kendileri ile tekâmül edene burçlar arasında bu hafta. Bazı Yay burçları yükselmenin, büyümemenin ve hayatlarındaki genişlemenin tadını çıkartırken, diğer taraftan bazı Yay burçları ise kendileri ile uğraşmanın, âtıl enerjinin vücutlarına yapışmış olmasının ve küçülmenin zorluklarını yaşıyorlar. Bir taraf çok pozitif bir taraf çok negatif gibi gözükse de aslında her iki taraf da hayattan çok büyük dersler alacaklar. Her şey güllük gülistanlıkmış gibi gözükenler için tabi ki daha zor olacaktır.

Maddi anlamda beklenmeyen fırsat kapıları yakalayabilirsiniz. Bir kişiye değil, toplu organizasyonlara yönelik çalışmalarınız olabilir. Her dönüşümün hayrınıza olduğunu unutmamalı ve durumu kabul etmelisiniz.

Tüm yazılı metinlerinize, yaptığınız anlaşmalara ve geleceğe yönelik aldığınız haberlere dikkat etmeniz gerekiyor. Düşünmeden hareket etmemelisiniz. İnsanları yanlış anlamaya müsaitsiniz. Etrafınızda sık sık sinirlenen insanlar varsa, biraz kendinizi de suçlamalısınız.

Astro-TAKTİK; Sevgiliniz Tarafından Terk Edilmek İstemiyorsanız Bunları Yapmayın!

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK- Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burçlarının hayatı günden güne değişiyor. Ne olanlardan şikayetçi ne de çok mutlusunuz. Kendi küçük evreninizde her şey yolunda gözüküyor. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesi size biraz hareket ve farklılık getirecektir.

Çevreniz genişliyor. Çalışıyor, düşünüyor ve aksiyon alıyorsunuz. Evren tüm çabalarınızın karşılığını verecektir. Akışta olmanın faydasını önümüzdeki günlerde göreceksiniz.

Oğlak burçlarının hayatlarındaki tekâmül dönemleri yavaş yavaş sona eriyor. Artık kolay, rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacaksınız. Yaşadığınız kayıplar ve yıkım süreçleri sonlanıyor.

Kariyer hayatınızda dengeli bir yükseliş söz konusu olacaktır. Bir anda bir mucize beklemeyin. Ancak beklediğiniz terfi yakındır.

Akrep Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce Bilmeniz Gereken 7 Şey

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA- Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda çok şanslı olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kazançlarınız artıyor. Kazançlarınızın artması özgüveninizi de pozitif bir şekilde etkileyecektir. Artık siz de bazı konuları başarabileceğinize inanıyorsunuz. Kazanç sağlamak için aksiyon almaktan çekinmeyeceksiniz.

Güneş Kova burcuna ilerledi. Şimdiden tüm Kova burçlarının doğum günleri kutlu olsun! Bütün bir ay evren sizi aydınlatacaktır. Güneş dönüşlerinin yani doğum günlerimizin hayatımızda büyük bir önemi vardır ve bu dönemde yaptıklarımız tüm yılımızı etkiler. Bu sebeple, bu dönemleri güzel değerlendirmeli mümkün olduğunca kendinizi mutlu etmeye çalışmalısınız.

Bu hafta oldukça şanslı bir hafta olacaktır. Beklemediğiniz sürpriz gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler sizi mutlu edecektir.

Bazı Kova burçları aşk hayatları konusunda arada kalmış olabilirler.

Koç Burcu Anne Nasıl Bir Annedir?

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK- Haftalık Burç Yorumları

Kariyer hayatınıza olan vurguya haftalardır değiniyorum. Sadece kariyer hayatınız değil, toplum önündeki imajınız, kendinize taktığınız etikete de aynı vurgu var gökyüzünde. Bu konularda tekamüller yaşayabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yaratmak istediğiniz etkiyi yaratamayabilir ve bazı yıkımlar yaşayabilirsiniz.

Birçok Balık burcu işlerini tamamen bırakabilir, bambaşka bir işle uğraşmaya başlayabilirler. Diğer taraftan bazı Balık burçları krizler sebebi ile işlerinde bazı dönüşümlere yönelmek zorunda kalabilirler. Bazı Balık burçları içinse durum çok farklı ve pozitif seyredebilir. Uzun süredir kariyer hayatlarında problem yaşayan Balık burçları içinse durum tam tersi şeklinde çalışacaktır.

Geçmişte düzeltmeden bıraktığınız, sonuçlandırmadan kapadığınız, kaçtığınız ne kadar konu varsa günlük hayatınızda bunlarla yüzleşmek durumunda kalacaksınız. Sonuçta çekirge bile iki kere sıçrayabiliyor.

Boşanmaya Yatkın Burçlar Hangileridir?

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Merkür Jüpiter Kavuşumu – 5 Mart 2021
5 Mart 2021 06:45 itibari ile gökyüzünde Merkür Jüpiter Kavuşumu 2021 gerçekleşiyor. Bana...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir