Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak-5 Şubat )

 

Haftalık burç yorumları ‘nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ- Haftalık Burç Yorumları

Geçmişteki bir partneriniz bu dönem en iyi arkadaşınız olmak üzere. Hayatınızın şekillenmesine ve eksik kalan şefkat duygunuzu doyurmanıza yardımcı olacaktır. Hayalini kurduğunuz birçok konuyu birlikte deneyimleme fırsatı yakalayacaksınız.

Bilinçaltınız oldukça yoğun ve karışık. Perde arkasında kopan kıyametleriniz var ve kimsenin de bundan haberi yok. Sağlıklı bir birey olmanızı engelleyecek kadar çok probleminiz varsa bir uzmandan veya yakınlarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Bu kadar çok yükü tek başına omuzlamanız gerekmiyor. Hiçbir Koç burcu hayatta yalnız değildir. Her koç burcunun mutlaka dostları vardır.

Mesafe söz konusu olan konularınızda birtakım problemleriniz olabilir. Planladığınız seyahatlerinizi gerçekleştirmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

 

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

BOĞA- Haftalık Burç Yorumları

Boğa burçları için tatil vakti! Birçok Boğa burcu bu dönemlerde kış tatili yapmayı tercih ediyor olacaklar. Geçtiğimiz haftalardaki sıkıntılarınız ve sıkışıklıklarınızdan sonra bu tatiller size çok iyi gelecektir.

Boğa burçları bu hafta seyahat edemeseler bile kendilerine yatırım yapmak için adımlar atacaklar. Yeni kuşlar, eğitimler, seminerler söz konusu olabilir.

Kariyer hayatınızdaki isteklerinizi değerlendirmekteki zorlanmalarınız ve bu konulardaki arayışlarınız devam ediyor. İlgi duyduğunuz konularla alakalı kursları değerlendirmek size yeni bir bakış açısı getirecektir.

Son dönemde oldukça sosyalsiniz. Her gün ayrı bir programınız var ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Bu durum derin ve uzun süreli ilişkileri olan Boğa burçlarının ilişkilerinde birtakım sıkıntılar yaşamalarına sebep olabilir.

 

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

İKİZLER- Haftalık Burç Yorumları

İlişkilerinde aşırı özgürlük isteyen, hali hazırda ilişkileri olan İkizler burçlarının duvara toslama zamanları gelmiş bulunuyor. Elinizi kolunuzu sallaya sallaya dolaştığınız zamanlar sona eriyor. Bir süredir arka planda yürüttüğünüzü sandınız planlarınız maalesef deşifre olmak üzere. Siz tane tane inşa ettiğinizi düşünürken Plüton’un Oğlak burcundaki hareketi sizi darmaduman edecektir. Eğer ilişkiler bazında sakladığınız sırlarınız varsa, evren size oyun oynamadan sizin itiraf etmenizi tavsiye ederim.

Diğer taraftan bir süredir kendi özgürlüğünü ilan etmiş olan bekar İkizler burçları içinse partnerli günlere merhaba deme zamanı geldi. Artık yalnız olmayacaksınız. Bekarlığınız son buluyor.

Bu hafta sizler için en önemli ve güzel tema ise kariyeriniz ile alakalı. Artık daha kolay ve rahat adım atma fırsatları yakalayacaksınız.

 

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

YENGEÇ- Haftalık Burç Yorumları

İlişkiler üzerindeki problemler biraz daha yumuşuyor. Alışılagelmişin dışında bazı enerjiler ile ilişkinizi canlandırma fırsatı yakalayacaksınız.

Kafanız karışmış olabilir, özellikle ortaklı işleri olan Yengeç burçlarının, iş ortakları ile bazı maddi problemleri söz konusu olabilir. Kendi kazançlarınızı düzenlemek ve kendi tarafınıza düşen değişiklikleri yapmak, onları da daha doğru hareket etme konusunda yüreklendirecektir.

Uzun mesafeli yolculuklar, kendinize dönerek yaptığınız veya yapacağınız araştırmalar hız kazanıyor. Daha fazla hareket etmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

Bu ara işinizi veya eski işinizi sorguluyor olabilirsiniz. Duygusal anlamda bu konularda boşluk hissedebilirsiniz.

 

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

ASLAN- Haftalık Burç Yorumları

Aslan burçlarının hareket enerjisi düşmekte. Böyle alıştığımız bir Aslan görüntüsünden ziyade daha içe kapanmış bir görüntü çiziyorsunuz.

Başkalarının kaynaklarını kullanabilme açısından oldukça şanslı olduğunuz bir haftadasınız. Yatırımcılar ile para kazanıyor, borsa ile uğraşıyor veya komisyon üzerinden kazanç sağlıyor iseniz, bu hafta daha çok çalışarak rüzgârı da arkanıza almış olursunuz.

Partnerlik ilişkilerinde kafalar karışmış olabilir. Partneriniz ile birbirinizi anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Şefkat almak istiyor ama karşılıklı aradığınız ilgiyi bulamıyor olabilirsiniz. Bu durumlar bu hafta daha çok gözünüze batacaktır. Öncelikle iğneyi kendinize, sonra çuvaldızı partnerinize batırmalısınız. Sizin de bu dönem detayları yakalamakta problemleriniz olmuş olabilir.

Hala yalnızsanız, hala aşk için umut olduğunu unutmamalısınız!

 

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

BAŞAK- Haftalık Burç Yorumları

İlişkilerin temposu hız kazanıyor. Birçok Başak burcu ilişkisini bir sonraki aşamaya taşımak için heyecanlanıyor. Aşk ve ilişkiler bu haftanın yine en önemli konuları olacaktır. Yaşça daha olgun Başak burçları ise gündemde çocuklar var. Ancak onlarla olan gündemler de aşk kadar güzel ve keyifli olacaktır.

İş hayatında şansınız yükselişe geçiyor. İş arayan Başak burçları için bu hafta çok güzel bir hafta olacaktır.

Maddi anlamda yine çok önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şansınızı ben aksini söyleyinceye kadar denemekten çekinmeyin. Risk alabilir, şans oyunlarını (tadında olmak şartı ile) deneyebilirsiniz.

Ailenizin desteği çok önemli. Ailenizden insanları karşınıza alırsanız çok büyük problemler yaşayacaksınız. Bu sınavı atlatmanız gerekiyor.

Ara ara biraz umut kaybedebilir, neşenizi yitirebilirsiniz ancak durumun geçici olduğunu bilin.

 

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

TERAZİ- Haftalık Burç Yorumları

Mars’ın Koç burcuna ilerlemesi ile beraber günlük hayatınızın ritmi oldukça artacak. Sadece günlük hayatınızın ritmi değil, kendi hareket gücünüzün de arttığını fark edeceksiniz. Artık hareketsiz kalmak istemeyeceksiniz.

Günlük hayatınızda inişler çıkışlar devam ediyor. Bitmek bilmeyen bir osilasyon var hayatınızda. Hayatın naif güzelliklerinden tat alma durumunuzun değişmesine de az kaldı. Bir süre sonra maceradan maceraya atılacaksınız.

Aşk hayatınızdaki bulanıklıklar devam ediyor. Sevdiğiniz, yakın bir arkadaşınız yakın bir zaman içinde sevgiliniz haline gelebilir.

İnsanlar sizi düşündüğünde akıllarına uyum ve ahenk geliyor. Sizinle beraber olduklarında huzur buluyorlar. Siz de kendinizi oldukça huzurlu hissedeceksiniz.

Hala Zodyak’ın en şanslı burcu konumundasınız.

 

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

AKREP- Haftalık Burç Yorumları

Akrep burçlarının aşk hayatları hızlanıyor. Bekar olan Akrep burçları bu hafta bir anda kendilerini yeni bir ilişki içerisinde bulabilirler. Diğer tarafta ilişkisi olan Akrep burçlarının ilişkilerindeki gerilim artabilir. Bu artan gerilim tutkuyu arttırabileceği gibi bazı ilişkileri de bitme noktasına getirebilir.

Bazı Akrep burçları ise bu gerilimleri çocuklarının hayatı üzerinden deneyimleyebilirler. Çocuklar ile alakalı bazı problemler ve gerginlikler söz konusu olabilir.

Maddi anlamda tekâmül sürecinde olduğunuzu neredeyse her hafta belirtiyorum. Eğer kıtlık enerjiniz varsa, onu nasıl dönüştüreceğinizi öğrenmeye çalışın. Tam tersi varlık enerjiniz varsa, onu değerlendirmeyi öğrenmeye çalışmalısınız.

İletişimdeki öngörülemez halinizi daha fazla zorlamayın bence. Yoksa yakında çevrenizde kimse kalmayacak.

 

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

YAY- Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatınız konusunda, partneriniz konusunda hisleriniz oldukça değişken. Sık sık fikir değiştiriyor, sık sık duygu değiştiriyorsunuz. Belki de sık sık partner değiştiriyorsunuz. Durumdan memnunsanız sorun yok. Değilseniz biraz yavaşlamanızı tavsiye ederim.

Tekâmül gezegeni Satürn’ün Yay burcundaki hareketi, birçok Yay burcunu son bir yıldır oldukça yordu. Bazılarını yormaya devam ediyor. Ancak daha önceki dönemlerde, Satürn döngülerinden derslerini doğru alan Yay burçları ise giderek yükseliyorlar. Hayatlarından, geçmişe göre daha tatmin bir durumdalar.

Maddi anlamda büyük dönüşümler söz konusu. Yıkılmış, yorulmuş, kaynaklarınız kesilmiş olabilir. Dert etmeyin. Tıpkı bir inşaatın temelden yükselmesi gibi, siz de sıfır noktasına bile gelmiş olsanız, tekrar yükseleceksiniz. Bunun içinse tek bir sır var; gündemden kopmayın. Moda olanı kullanmayı ihmal etmeyin. Varsa sosyal medya unsurlarını iyi kullanın. Kendinizi sık sık hatırlatın.

Sevgi ve şefkate ihtiyacınız var. Talep etme şekliniz yanlış.

 

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

OĞLAK- Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, alışılagelmişin dışında bir üslupla da olsa, kendinizi çok güzel ifade etme fırsatı bulacaksınız. İnsanlar sizden bahsederken sizden etkilendiklerini fark edeceksiniz.

Maddi anlamda bazı Oğlak burçlarının karmaşalar içinde olması gayet normal. Özellikle madde dünyayı içinde barındıran tüm kaynak konularında kafa karışıklıklarınız olabilir. Başkalarının kaynaklarından faydalanarak gelecek için yatırım yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınız ile alakalı konularda birtakım gelişmeler söz konusu olacaktır. Her ne olursa olsun, ne çevrenizi ne de kendinizi yaralamamaya özen göstermelisiniz.

Bilinçaltında sakladığınız konular, gizli gündemleriniz ve sıkıntılarınız var. Yöntem ne olursa olsun, kendinizi rahatlatacak bir yol bulmanız gerekiyor.

 

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

KOVA- Haftalık Burç Yorumları

İkili ilişkilerde bu zamana kadar biriktirdiğiniz tüm detaylar, tüm sorunlar sahne üstüne çıkıyor. Artık hiçbir meseleyi saklayamayacak, görmezden gelemeyeceksiniz. Kendinize daha fazla yönelecek ve daha fazla özen göstermeye başlayacaksınız.

Doğum günlerinizi kutladığımız bu haftalarda, kendinizle iyi geçinmeli, doğum günlerinizi kutlamayı ihmal etmemelisiniz. Bu dönemleri nasıl geçirdiğiniz bütün bir yılı nasıl geçireceğinizi belirleyeceğinden ekstra özeni hak ediyor.

Maddi anlamda kazançlarınızın artacağı, gelir akışınızın hızlanacağı bir haftadasınız. Eğer iyileştirmeniz gereken maddi konular varsa, bu hafta bu konularda aksiyon almak için de oldukça uygun olacaktır.

Çevrenizde ani değişimler söz konusu olabilir.

Doğum günleriniz kutlu olsun!

 

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

BALIK- Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en önemlisi konusu sizsiniz. Size ait her detay önem kazanıyor. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak dış dünyaya yansıttığınız gerilim de artış gösterecek.

Hem dış görünüşünüz hem de kendiniz ile alakalı değişiklikler yapmak için oldukça uygun bir zamandasınız. Siz kendi iradeniz ile değişmek istemeseniz bile, hayat bir şekilde sizi değişmek zorunda bırakacaktır.

Özellikle ikili ilişkilerde ahengi yakalamakta oldukça zorlanacaksınız. 7 Şubat günü Jüpiter geri hareketine başlayacak. Bu süreçten önce ilişkinizle alakalı sorunları çözmeyi başaramazsanız, 10 Haziran ve çevresi tarihlere kadar çabalamak zorunda kalacaksınız. Aslında yaşamakta olduğunuz süreç ile alakalı sizi uyarmıştım. Uyarılarımı dikkate alan Balık burçları bu süreci daha az zararla atlatacaklardır.

Kariyerinizdeki dönüşüm, adım adım kurduğunuz strateji sizi hedefinize götürmeye devam ediyor. Bu konuda şans yanınızda olmaya devam edecek.

 

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Kova Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu
Kova Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu 2022 yılında Kova Burçlarını Neler Bekliyor? Alınmaca...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir