Balık Burcunda Dolunay 2020 – 2 Eylül 2020

Balık Burcunda Dolunay 2020
adsense

2 Eylül 2020, saat 08:22’de Balık burcunun 10.derecesinde Balık Burcunda Dolunay 2020 gerçekleşecek.

Balık Burcunda Dolunay 2020

  • Balık – Başak aksında bir Dolunay. Güneş Başak , Ay Balık Burcunda
  • Ay, Başak’ın, Güneş ise Balık’ın geleneksel evinde. Karşılıklı misafirlik denebilir.
  • Balık Burcunda Dolunay haritasının yükseleni Terazi.
  • Yükselen yöneticisi Venüs Yengeç burcunda ve açılı mı açılı
  • Kaç açı, kaç görüntü yazayım, yine Allahlık bir harita yahu!!!

Balık Burcunda hangi enerjileri taşıyor?

Tabi ki öncelikli olarak Balık Burcu Özelliklerine ait enerjileri taşıyor.

Çok Balıkçı bir Astrolog değilim. Sıkı takip eden herkes bilir, saklamıyorum da.  Twitter açıklamam bile “Son Balık Burcu bükücü”. Takip etmiyorsanız, etsenize 🙂 şuraya link bıraktım.

Ancak Balık burçlarındaki Dolunaylar da, Yeni Aylar da çok önemlidir. Çok önemserim. Çünkü Balık burcu, Zodyak çemberinin son burcudur. Her şeyi bitirme noktasıdır ama prensiben bu bitirme halinden sürekli kaçar.

Balık Burçları Çok Duygusaldır! Balık Burcunda Dolunay Çok daha Duygusal!

HAYIR!

Bu yalan yıllardır yetmedi mi! Balık burcu, duygusal falan değildir. Romantik anlamda benimsediğimiz duygusallıkla Balık burçlarının alakası bile yoktur. Aynı İkizler burcunda olduğu gibi, yapışmış Balıkcağızlarımın üstüne bir leke, dilimde tüğ bitti, çıkaramadım. Balık burcunda söz konusu olan duygusallık değil; hassasiyet ve merhamettir!

Balık Burcunda Dolunay ’ın ihtiyacı merhamet göstermek, kaosun içindeki huzuru bulmak, sıkıştığı yerden kaçmak ve hayallerine sarılmaktır. Balık Dolunayları her zaman önemlidir. Çünkü Dolunay’ın kendisinin sonlandırma süreci olduğu gibi Balık da Zodyak çemberinin son burcudur. Her şeyin tamamlandığı, en son noktaya geldiği ve artık defterlerin kapanıp, yeni bir çember için hayallerin kurulduğu noktadır. Artık kaos, tecrübe, acı, deneyim yetmiştir. Kaçmakla, doğru düzgün bir heyecan arama arasında gider gelir insan.

 

Formuladaki Pit-Stop Noktası

Balık Burcunda Dolunay’lar her zaman çok önemli bir şeyler getirirler. Bu Dolunay da öyle. Önümüzdeki 5-6 yıl boyunca da tüm Balık Burcunda Dolunay’lar da böyle olacak. Geçen seneki de böyleydi. Zira, yazının bu kısmını geçen seneden kopyaladım. Geçen senekini de ondan önceden azıcık kopya etmiştim.

Bu Dolunaylar Formuladaki Pit-Stop noktası gibidir. Buradaki kısa mola, lastik değişimi vs. Seçiminiz değildir, mecburidir. Ama yolun devamı için çok gereklidir. Hani beklenmedik bir şekilde durmanız gerektiyse, lastik patladıysa, sevgiliniz terkettiyse, işten atıldıysanız, şirket battıysa, gerekli koşullar kontrolünüz dışında oluşmadıysa, oluşamadıysa, Pit-stoptasınız ve bu sizin için gerekli demektir. Hayat, evren, Allah, yaradan, neye inanıyorsanız, sizin iradeniz ile yapamadığınızı size mecburi bir şekilde yaptırıyor demektir.

Tersinden de bakmak gerekirse, olmaması gereken bir şey bir anda başladıysa, olmaz dediğiniz olduysa da buna kıymet vermek, “asla” dediğiniz şeyin, sınırların geçilmesinin başınıza gelmesinde mana aramak lazımdır.

Balık Burcunda Dolunay 2020 Haritasının Yükseleni Terazi

Dolunay haritasının yükselenine “1” derece ile Terazi burcu yerleşmiş durumda. Astrolojik olarak değerlidir. Baskın bir vurgunun işaretidir. Yönetici Terazi huzur ister, herkesi bir dengede, bir sayfada, politik bir olumlulukta tutmak ister. Dolunay’ın sahibi Balıksa bir sineği bile incitmek istemez. Bu iki işaret birlikte; her şeyin daha tatlı, daha güzel, daha yumuşak olmasını ister. Şefkat ve empati için harika bir zamandır.

Dram yapmaktan kaçının, tatlı olun! 🙂 Çünkü işin gölge tarafında yukarıda saydıklarımı beceremeyince kaçmak, içmek, delicesine sarhoş olmak, eski sevgiliyi arayıp telefona füffflemek, göz yaşlarına boğulup kendine acımak ve drama Queen’i oynamak var. Fanatizme kaçmaya gerek yok.

Ben de yapıyorum arada. Herkese geldiği gibi, bana da geliyor… İnsanız ayıbı yok ama… iş işten geçince “çok daaa şey değilmiş yaaa” diyorum. Kendimi suçlamıyorum ama bilirsiniz “cool” olmak biraz daha seksi gibi son yıllarda. 😉

 

“Biraz boş mu versek Canısı?”

🙂

 

Biliyorum, söylemesi kolay, uygulaması zordur. Hayata azıcık mola mı versek? Ben Dolunay’ın sözcüsüyüm; elçiye zeval olmaz. Ünlü düşünür bir arkadaşımın da dediği gibi; “takma kafana tokadan başka bir şey!”

Hayata mola vermek demek, fişi çekip, olmayan bir semaya açılmak değil tabi ki…İpleri salmak biraz…İyice kavradığımız avuçlarımızı bollaştırmak… Zorunda olduğumuzu düşündüğümüz her gerekliliğin, aslında illüzyondan ibaret olduğunu anlamaya çalışmak…

Para kazanmak zorundayım…

Çalışmak zorundayım…

Okula gitmek, işe gitmek zorundayım…

Tabulara uymak zorundayım…

Herkesi mutlu etmek zorundayım…

Yaydığımız zorunluluk enerjisi kendi kafesimiz olurken, kaçma isteğimizi perçinlemekten başka bir işe yaramıyor aslında…

Bakış açısı diye bir şey var, emin ol!

Bazen yolun sonuna gelinebilir… Yolun sonu kötü değildir. Yol bitmiş, demektir.

Bazen sadece sonu görmek için koşarsın.

Bazen zırt diye başlar bir şeyler. Hazır değilsin zannedersin ama başlar. Yeterince iyi olmadığın, yeterince hazır olmadığın için kaçmak istersin.

Bazen sadece yolun başında öylecene durmak da yetebilir. Seneye gidersin. 🙂

Balık’ın masumiyet kisvesi altında ciddi bir dolandırıcı tarafı vardır. Sadece başkalarını değil, kendini de arzuladığı şekilde kandırabilir. Sen de denesene! Hayal edip ulaşamayan hiç bir Balık burcu görmedim ben… Rüzgarı arkana al! Superman olmaktan sıkılanlar için kısa süreliğine insanlığı, hatta Balıklığı tavsiye ederim. Her şeye yetişmek değil, her şeye ara vermek de gerekir bazen.

Balıklığı tavsiye ederken, gerçeklikten kaç, uzaklaş demiyorum. Aldan, aldat demiyorum. Sırf kaçmak için bazı uyaranlara, uyuşuturuculara sarıl demiyorum… Sakın yanlış anlama beni! Teslim ol diyorum sakince. Su akıyor ve biraz da akıntıyla git. Biraz soluklan!

Dediğim basit; biraz boş verelim be canısı!

 

Dip not! İş Covid olayına gelince, ben şu maskeyi bir boşvereyim falan… O kafalara girme sakın. Balık tehlikelidir.

Sel yapar, yağmur yapar, tsunami yapar, su ile zehirler, hava ile zehirler, gemileri batırır, su kazaları yapar, kasırgalar çıkarır. Uyuşturucudur, alkoldür. Tabii ilaçtır da aynı zamanda. Aşı falan, bunları çok duyarız. Ama salma yani. Anladın.

Buraya kadar okuduysan; öptüm gözlerinden!

 

Paylaş

Tags from the story
, , ,
More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 13 Nisan 2020
Günlük Burç Yorumları 13 Nisan 2020 / Günün Enerjisi : Ay Oğlak...
Read More
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Mine

    Yazılarınızı dört gözle bekliyorum ve okuduğumda altta beğeni yapacak kalp koyacak bir yer arıyorum. 😊 Milletin ağzında ortalık şöyle yanacak, böyle patlayacak, şu burç şöyle kötü etki alıyor, bu burç böyle kötü etki alıyor.
    Zaten zor şeyler yaşayan insanları iyice korkutarak kendilerine ekmek çıkarmaya çalışıyor.
    Biride çıkıp sizin gibi öz temayı, o açılar yada bu retrolar kötüyse bunların insanlığa ne demek istediğini yazmıyorlar.
    Yada zaten zor zamanlardan geçenlerin korkuyla kendilerine koşmalarına çalışıyorlar.
    Bende onları takip etmiyorum.
    Oh ediyorum. 😁
    Kim felaket tellallığı yaparsa takip listemden hemen çıkarıyorum.
    İçim açıldı yine elinize saglık.
    Bir yazınızda bir şeyler yazmak istediğinizden bahsetmiştiniz.
    Siz kitap yazmalısınız Yasmin hanım mutlaka yazmalısınız.
    Tasvirleriniz, uyumlamanız, aktarımınız, anlatımınız çok güçlü.
    Enerji direk akıtıyorsunuz.
    Sevgiler 😊🤗💛

Leave a comment
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir