Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu – 2021

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu - 2021

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu – 2021

2021 yılında Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

2020 yılı Yengeç burçlarını ikiye böldü. Evlenip barklanıp, mutlu mesut olanlar ve 2020 olduğu gibi başlarına yıkılanlar. Evlenen barklanan, yeni ortaklıklar kurup büyüyen Yengeçler bir kenera, ki onlar da bence farkında olmadan çok fazla sorumluluk aldılar, diğer kısım nasılsınız? Siz Mart, Ekim ve Kasım aylarını nasıl atlattınız ya? Helal olsun! 2020’yi atlatan Yengeçler’e 2021 ne yapsın ki!

Bu yılın ana transiti olan Satürn Jüpiter Transiti ve Satürn Jüpiter Karesi dışında, yıl boyu size çok dokunan olmayacak. Bu yüzden 2021 nispeten olaysız, huzurlu ve kolay geçecek. Hatta 13 Mayıs- 28 Temmuz aralığında Jüpiter’in Balık burcunda olduğu zamanlarda mucizevi olaylar yaşayabilirsiniz. “Umut” etmenin, “hayal kurmanın” geride kalmadığını, sizin de hayallerinizin gerçek olabileceğini, yeniden hayata karşı umut besleyebileceğinizi, hayatın “standart” çizgisi olmadığını fark edebilirsiniz.

Yengeç burçları 2021 yılında hangi konularda şanslı?

2021’de PARA önemli bir kavram. Yengeç burçları için para her zaman önemlidir. Çünkü güvenlik unsurudur. Kendilerini güvende hissederler paraları olunca. Ancak bu yıl durum daha da ciddi. Başkalarının kaynaklarını değerlendirmek, eşin kaynaklarını kullanmak, borsa, faiz, danışmanlık, miras gibi konular öne çıkıyor. Piyango tavsiyesi verir mi bir Astrolog bilemiyorum ama kendim bir Yengeç olsam yıl boyu mutlaka şansımı denerim. Özellikle 9 Ocak ve 18 Ekim çevresini kaçırmazdım.

Jüpiter’in Balık burcunda olduğu 13 Mayıs- 28 Temmuz arasındaki tarihler yine hayallerinizin gerçek olması için şanslı olduğunuz zamanlar.

Geçen sene evlenip barklananlar bir yana dursun, Yengeç burçları bu yıl da evlilik, ortaklık konularında şanslı. Aslında dönüşüme açık diyelim. Özellikle 1984 ve 1977 doğumlu Yengeç burçları, 2021 yılında evlenebilirler.

Yengeç Burcu ve Aşk – Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu – 2021

Bekar Yengeç burçları için fazladan umut vermek istemem. 2021 Yengeçlere buram buram aşk kokan bir yıl değil. Ancak şanslı zamanlar da var. Özellikle Venüs’ün burcunuzda olduğu 2 – 27 Haziran arasında kalan zaman diliminde dikkatler üzerinizde olacak. Bunun dışında 10 Eylül- 7 Ekim arası aşka oldukça açık tarihler.

11 Temmuz- 27 Temmuz tarihleri arasında Merkür Yengeç burcunda olacak. Bu dönemde kalbini kazanmak istedikleriniz uğruna dil dökmek için oldukça uygun zamanlar. Sizin kalbinizin yumuşaklığı sözlerinize yansıdığında, ısıtamayacağınız kalp yoktur bence.

Bu yıl, Yıllık Burç Yorumlarında kötü şeyler yazmak veya ima etmek istemiyorum. 2020 hepimizi yeterince yordu diye düşünüyorum. Ancak Yengeç burçlarına iki konuda uyarıda bulunmak istiyorum. Birincisi kariyer hayatları. Kariyer evinizden geçen Şiron, başarısız olma korkusu yüzünden bazı atılımları yapmaya çekinmenize sebep olabilir. Geri planda kalmayın. Diğer konu ise sağlık. Ay düğümlerinin konumu özellikle Tutulma zamanlarında kronik rahatsızlıklarınızın hortlamasına sebep olabilir. Yıl boyu sağlık temasına dikkat etmeye özen göstermeli, bedeninize iyi bakmalısınız.

Yengeç Burcu için Yılın En Önemli Tarihleri

  • 23 Nisan -11 Haziran Mars Yengeç Burcunda- Her konuda cesaret zamanları, adım atma zamanları
  • 2 Haziran- 27 Haziran Venüs Yengeç burcunda – spot ışıkları üzerinizde
  • 9 Temmuz Yengeç Burcunda Yrni Ay – Yeni yaşınızın yeni sayfası, yeni kurallar oluşturma
  • 10 Haziran İkizler Burcunda Güneş Tutulması – sağlık konusunda dikkatli olmak gerekiyor

→ 2021 Yılı Gezegen Gerileme ve Tutulma Zamanları zamanları için buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm Yengeç Burçlarına mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Yeni Yıl diliyorum!

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu – 2021

Paylaş

More from Yasemin Orman
Merkür İkizler Burcunda – 4 Mayıs 2021
4 Mayıs Salı Günü saat 05:49 itibari ile Merkür İkizler Burcunda 2021...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir