Günlük Burç Yorumları 14 Şubat 2020

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 14 Şubat 2020

Günlük Burç Yorumları 14 Şubat 2020 / Günün Enerjisi :

Ay Akrep Burcunda. Akrep burcundaki Ay’ın duygusal ihtiyacı görünenin altındaki gerçeği anlamak, yasak, gizli, gömülü olanı bulmak için can atar.

Ay Akrepte aşırıdır. Nefret, tutku, kıskançlık, ölüm ile ilgili duygular doğurtur. Sakin olun, hepsi geçecek!

Günün enerjisi o kadar garip ki; kimileri eski sevgililerine geri dönüyor, kimileri geçmişi geçmişte bırakıp tam da bugün yeni bir sevgili buluyor. Resmen Sevgililer Günü mucizesi gibi gökyüzü.

14 Şubat 2020, Sevgililer Gününüz kutlu olsun. Son dakikaya kalıp hala hediye almayanlardansanız Burçlar için hazırladığımız Sevgililer Günü hediye seçimleri dosyamıza buradan ulaşabilirsiniz.

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bir süredir partneriniz veya ortağınız ile ilgili devam eden kafa karışıklıklarınız bugün zirve noktasına ulaşıyor. Duygusal anlamda doldunuz artık, içinizde tutamıyorsunuz. Patlama noktasını bu güne taşımak doğru mu bilemiyorum.

Koç Burcu günlük aşk yorumu :

Bekar Koç burçları için mükemmel bir günken, evli Koç burçları için biraz zorlayıcı bir gün olabilir. Sevgililer Günü insanı değilsiniz ama bu sefer öyle de ya da böyle bir beklenti içindesiniz. Eşiniz arkadaşlarınızla program yapıp sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Koç Burcu günlük iş yorumu:

İşleri hızlıca bu hafta toparlayıp, öyle bırakmalısınız. Önümüzdeki haftaya Merkür Gerilemesi ile başlıyoruz ve Merkür sizin günlük rutinlerinizi yönetiyor olacak. İş yerinde problemler yaşamamak adına, haftayı temiz kapatmalısınız.

Merkür Gerilemesi etkileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Koç Burcu günlük sağlık yorumu :

Medikal estetiklerden uzak durmak gerekiyor. Hayal kırıklıkları söz konusu olabilir bu ara. Bahara ertelemekte fayda var.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

İş yeriniz, günlük hayatınız bugün size ağır gelebilir. Daha kendinizle ilgilenmek kendinize zaman ayırmak istediğiniz bir gün. Gereksiz bir gerginiz. Sanırım artık hafta bitsin istiyoruz.

Boğa Burcu günlük aşk yorumu :

Boğa burçlarının aşk hayatları bulanıklaşıyor. Neden derseniz; yönetici Merkür gerilemek üzere. Özellikle önümüzdeki hafta başından itibaren eski sevgililer geri dönebilir. Siz eski sevgililerinize geri dönebilirsiniz. Yanlış veya hayal kırıklığı yaratan ilişkilere başlayabilirsiniz. Merkür Gerilmesi etkileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük iş yorumu:

İş hayatınızın zorlayabileceği bir gün. Çok da çalışmaya müsait değilsiniz. Duygusal anlamdaki soru işaretleriniz veya kuruntularınız çalışma performansınızı düşürebilir.

Boğa Burcu günlük sağlık yorumu :

Üreme organlarına dikkat. Ayaklarınızı üşütmeyin.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Hayat sizi bugün biraz zorlayabilir. Hem beklentileriniz yüksek hem de daha derin konularla ilgilenmek istiyorsunuz. Yüzeysel meselelerle oyalanmak istemiyorsunuz.  Bir miktar enerjiniz düşük diyebilirim.

İkizler Burcu günlük aşk yorumu :

Eğer sevgiliniz varsa çok güzel vakit geçirebilirsiniz.Bağlılığınızın ve derinliğinizin artacağı bir gün. Eğer sevgiliniz yoksa bugün bir sevgiliye olan ihtiyacınızı çokça hatırlatacak bir gün olacak.

İkizler Burcu günlük iş yorumu:

Çalışma havanızda değilsiniz. Daha çok hayattan keyif almak üzere organizasyonlarda olmak istiyorsunuz. Eğer sevgiliniz yoksa, bugün kendinize bir konser ısmarlayabilirsiniz.

İkizler Burcu günlük sağlık yorumu :

Kendinizi dinlemeye meyilli olduğunuz bir gün. Gereksiz panik yapmayın. Eğer gelişen bir durum olursa bir kaç gün takip edin.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Günün enerjisi Yengeç burçlarına uygun. Eğer çalışma zorunluluğunuz yoksa evde zaman geçirebilirsiniz. Sevgililer günü programlarınızı eve kaydırabilirsiniz. Yumuş yumuş oturup film seyretme günü.

Ailevi konularda bazı sıkıntılar söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu günlük aşk yorumu :

Yengeçlerin aşk hayatlarında derin ilişkiler kurduğu, ilişkilerini evliliğe taşıdığı, evli yengeçlerin ise güçlendiği, yeniden yapılandığı zamanlar. Aşık olmak için de güzel zamanlar.

Yengeç Burcu günlük iş yorumu:

Yeniden yapılandığınız bir dönem. İş değiştiriyor, değiştirmiş olabilirsiniz. Ortak değiştirmiş, yeni ortaklı bir iş kurmuş olabilirsiniz. Yeni bir kariyere adım atmış olabilirsiniz.

Enerjiniz bu kadar yüksekken verimli bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz.

Yengeç Burcu günlük sağlık yorumu :

Kazalara açık bir dönem. Kazalara karşı dikkatli olmak, trafikte ve kesici delici aletlerin kullanıldığı yerlerde kurallara uymak gerekiyor.

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Özellikle böyle bir günde, iletişim dilinize çooook dikkat etmeniz gerekiyor. Anlık öfkeler ile can yakabilirsiniz. Boşu boşuna eşiniz veya partneriniz ile böyle bir günü bozmak istemezsiniz. Aslında derin duygularınızın sonuçları bu çıkışlar. Ancak başka türlü de kızgınlıklarınızı dile getirebilirsiniz.

Aslan Burcu günlük aşk yorumu :

Aşk hayatınız giderek hareketlenecek ve hayattan aldığınız keyif de aynı oranda artıcak. Tabi ki ihtimallere izin verirseniz ve geçmişi geçmişte bırakabilirseniz.

Bu arada Merkür Gerilemesi yaklaşıyor. Eski eşler ve aşklar geri dönebilir, siz de dönebilirsiniz. Etkileri için buraya tklayabilirsiniz.

Bugün sevgililer için iyi, evlilikler için tehlikeli bir gün.

Aslan Burcu günlük iş yorumu:

Çok uzun süredir aynı şekilde çalışan bir Aslan burcu iseniz, Uranüs’ün ileri hareketlerinde değişimler söz konusu olabilir. Venüs Şirin kavuşumu ile kariyer hayatınızdaki bazı konuları şifalandırabilir veya bindiğiniz dalı kesebilirsiniz. Dikkat!

Aslan Burcu günlük sağlık yorumu :

Sadece bugün değil her gün ve 2020 boyunca sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi ihmal etmemelisiniz. Eklemler, iskelet sistemi ve dişler ana konular.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Maddi anlamda bir takım kaygılarınız, istekleriniz olabilir. Elinize geçecek gelirler konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Paranız bankalar arasında sıkışabilir. Para harcamak istemeyebilirsiniz.

Özgüven problemleriniz söz konusu olabilir.

Başak Burcu günlük aşk yorumu :

Hem aşk hayatınızda hem de evliliğinizde bazı sallantılar olabilir. Bazı ilişkiler sona gelmiş durumda. Bekar Başak burçları için aşık olma yılı. 2020 yılını renovasyon yılı olarak görebilirsiniz.

Bugüne özel eski bir sevgiliden mesaj gelebilir.

Başak Burcu günlük iş yorumu:

Başak burçlarının kariyer hayatı ve günlük rutinlerine hareket geliyor. Ancak iş yerindeki dedikodulara ve yaklana Merkür gerilemesine de dikkat etmek gerekiyor. İş yerinizde dikkatli olmalı ve kavgalardan, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Başak Burcu günlük sağlık yorumu :

Merkür Gerilemesi yaklaşırken, eski bazı rahatsızlıklar yeniden hortlayabilir. Durum geçici ama siz yine de kendinize iyi bakın. Bel probleminiz varsa ağır kaldırmayın örneğin ki; bu etkiler varken daha kolay bir şekilde yeniden ağrılarınız ortaya çıkmasın.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Herkesten başka kendinizi düşündüğünüz bir gün. Teraziler politikayı, iyi geçinmeyi, idare etmeyi iyi bilirler. Ancak onların da arada bir tepesi atar. Onların da ilgi beklediği zamanlar olur. Bugün o gün. Eğer yalnızsanız, kendinize mutlaka hediye alın!

Terazi Burcu günlük aşk yorumu :

Hareketlisiniz artık. Özellikle telefonunuz susmuyor.

Merkür aşk evinizde ilerliyor. Yakın zamanda başlayacak Merkür Gerilemesi ile de gelsin eski sevgililer, aşklar geri! İlişkiler anlamında Şubat ayının en şanslılarındansınız diyebiliriz. Aslında yıla en iyi başlamış burçlardan biri de sizlersiniz.

Terazi Burcu günlük iş yorumu:

Çevrenizle olan ilişkilerinizin ahengi ve sakinliği, tabi ki iş yaşamında sizi öne çıkarıyor. Kariyer hayatınız eviniz gibi oldu ama onun için de beklentileriniz var. Beklentileriniz karşılanmadığı takdirde değişime doğru gidebilirsiniz.

Bugün Ay ile Neptün arasındaki açılanma sizde işten kaçma isteği yaratabilir.

Terazi Burcu günlük sağlık yorumu :

Ayakları üşütmetin. Yediklerinize dikkat edin. Bulaşıcı hastalıklara da. Ofiste herkesin burnunun dibine kadar girmeyin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bir şeye taktığınız zaman takıyorsunuz. Yine çanlarınız çalışıyor, birilerine öfkeleniyorsunuz. Ya siyah ya beyazsınız ya, grileriniz yok ya; herkes sizin gibi değil. Renginize ulaşamıyorlar. Maddi konular toparlanacak, sakin olun. Rüyalar artar. Özellikle haberci rüyalar.

Akrep Burcu günlük aşk yorumu :

Aşk hayatınız bulanık. Hem yeterince zamanı ayıramıyorsunuz hem de kaş yapıyım derken göz çıkarıyorsunuz. Kendi kendini baltaladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Partnerinizi bile isteye üzdüğünüz zamanlar var.

Akrep Burcu günlük iş yorumu:

Bugün beden bir yerde ruh bir yerde… bir an önce işlerinizi toparlayıp hayallerinize koşasınız var.

Akrep Burcu günlük sağlık yorumu :

Sağlık konusunda dikkatli olunması gereken bir gün. Mideniz, başınız çok hassas. Özellikle migreni olan Akrepler hazırlı olmalı. İlaçlar yanınıza alınsın.

Yay Burcu Günlük Yorumu

Gün tehlikeli. Özellikle ikili ilişkiler risk altında. Kaş yapıyım derken göz çıkartmamalısınız. Sevgililer günü arkadaşlarla geçirilmez. Bekarsanız sorun yok ama ilişkideyseniz, olmuyor böyle. Partneriniz anlayışlı olabilir ama sınırları zorlamamalısınız.

Yay Burcu günlük aşk yorumu :

Nedense günün enerjisi sizi ilişkilerden uzak tutmak ister gibi. Kendi içinize kapanabilir veya arkadaşları romantik ilişkilere tercih edebilirsiniz.

Yay Burcu günlük iş yorumu:

Evdeki problemleri iş yerinize taşımayın. Herkes sizin pozitif enerjinize alışkın. Eğer bu durumu fazla sürdürürseniz yöneticilerinizin de dikkatini çekeceksiniz.

Yay Burcu günlük sağlık yorumu :

Boğazlara, boğaz enfeksiyonlara dikkat. Kazalara da yatkın bir gün.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Kariyerinizle ilgili takıntılarınız var. İşi işte bırakamıyorsunuz bazen. Ve bugün o bazenlerden biri. Dilin kemiği yok ama bazen çok acayip yerlere gidebiliyor söyledikleriniz. Niyetiniz iyi olsa bile kalp kırıyorsunuz. İş yerinizde bazı tartışmalarınız olabilir.

Oğlak Burcu günlük aşk yorumu :

Aşk konusunda bir şeyler doğru da gitse sizin, yanlış da gitse sizin yüzünüzden şu an. Özellikle iletişim dilinize dikkat ettiğiniz sürece her şey mükemmel olabilir.

Oğlak Burcu günlük iş yorumu:

İş hayatınızda ve ekonomik konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Merkür gerilemeye hazırlanırken ekonominizde dalgalanmalar yaratabilir. Etkileri için buraya tıklayabilirsiniz.

İş yerinizde bazı tartışmalarınız olabilir.

Oğlak Burcu günlük sağlık yorumu :

Havadan bulaşan hastalıklara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Elleri bol bol yıkayın.

Gripten yeni çıktıysanız, Merkür gerilemeden kendinize dikkat edin, yoksa başa dönersiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Gelecekteki sevgilinizle ufak bir seyahate çıkıyor olabilir misiniz? Bugün yine Kova burçları için enteresan bir gün olabilir. Uzaklardan haberler alabilir, uzaklara gidebilir, en önemlisi gittiğiniz yerlerde birileri ile tanışabilirsiniz.

Kova Burcu günlük aşk yorumu :

Gelecekteki sevgilinizle ufak bir seyahate çıkıyor olabilir misiniz? Bugün yine Kova burçları için enteresan bir gün olabilir. Uzaklardan haberler alabilir, uzaklara gidebilir, en önemlisi gittiğiniz yerlerde birileri ile tanışabilirsiniz.

Eğer bir birlikteliğiniz varsa, eşiniz ile tatile gidebilirsiniz.

Merkür Gerilemesinin en çok etkileyeceği burçlardan biri de Kova burcu. Etkileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Kova Burcu günlük iş yorumu:

Çok kolay geçmeyecek gün. Biraz sıkılıyorsunuz açıkcası. Nedense bugün, bir an önce akşam olsun istiyorsunuz.

Kova Burcu günlük sağlık yorumu :

Mideniz çok hassas bu gün. Bir de sinirleriniz. Hemen öfkelenebilirsiniz. Öfke , stres eşittir mide ağrısı.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Çok zorlayıcı bir gün olabilir. Sanki bir şeylerin içinde kısılıp kalmış gibisiniz. Kafanız çok karışık. Dün de yazmıştım;

“Kafanız yine bir milyon. Neyi takıyorsunuz kafanıza bu kadar? Kayboldunuz bilinçaltınızda, geçmişte. Rüyalar epey artacaktır.”

Balık Burcu günlük aşk yorumu :

Sevgiliniz, eşiniz varsa; tabir-i caizse işleriniz biter bitmez ona sığınacaksınız. Bir şekilde korkup kollanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yalnızsanız çok içinize kapanmamaya dikkat edin. Sosyalleşseniz daha faydalı olur.

Balık Burcu günlük iş yorumu:

14 Şubat’ta işlerle ilgili de biraz pesimist ve huysuz olabilirsiniz. Çok güzel fikirleriniz var. Ancak insanların size yetişememesi sizi yoruyor.

Balık Burcu günlük sağlık yorumu :

Stresten uzak durmaya çalışın. Kalbinizi de yormayın.

AYLIK BURÇ YORUMLARINIZI okumak için hemen tıklayın!

Paylaş

More from Yasemin Orman
Aslan Burcunda Yeni Ay 2020 – 19 Ağustos 2020
"Her şeyi, açtım ellerimi yukarıdan bekledim, pat oldu." yeni ayı değil bu....
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir