2019da Evlenecek Burçlar

Yeni bir yıl yaklaşıyor. Konular aşk, para, sağlık üzerinden konuşulmaya, yeni yılda neler olacak tartışılmaya başladı bile. 2018 o kadar zor bir yıl oldu ki; hepimizin umudu 2019’da. En çok konuşulan konulardan biri de, tabi ki yine evlilik! Peki 2019 Yılında Evlenecek Burçlar Hangileri?

2019 Yılında Evlenecek Burçlar Hangileri? – Boğa Burcu

Geçtiğimiz yıl bir çok Boğa burcunu evlendirmiştik. Bu yıl geçtiğimiz kadar yoğun bir enerji olmasa da, özellikle yaz aylarındaki tutulmalar ve çevresinde yine Boğa burçlarının evlenip barklandığını sıklıkla görüyor olacağız. Hala bekar olan Boğa burçları içinse yine Haziran, Temmuz, Ağustos ayları, aşkı, özellikle de mantıklarını da besleyen bir insan ile aşkı deneyimledikleri zamanlar olacak.

2019 Yılında Evlenecek Burçlar Hangileri? – İkizler Burcu

2019 yılında bekar İkizler burcu kalmıyor! 2019 yılında İkizler burçlarının en kuvvetli ve şanslı teması evlilikler ve ortaklı ilişkiler üzerine. Eğer bekar bir İkizler burcu iseniz, ister sevgiliniz olsun ister olmasın 2019 yılı evlenmeniz için tüm fırsatları ayağınıza kadar getirecektir. 2018 yılında da, bu kadar güçlü olmasa da ilişkisi olan İkizler burçlarını bir sonraki aşamaya taşıyacak etkiler mevcuttu. Ancak 2019 sevgiliniz olup olmadığına, bir vaadiniz olup olmadığına bakmayacak. Evlenme planları olmayan biriyseniz bile, cazip teklifler, güçlü adaylar aklınızı çelmeyi başarabilir. Hali hazırda evli İkizler burçları içinse neredeyse 2. Bahar yapacakları, tabir-i caizse nikah tazeleyecekleri bir yıl kapıda.

2019 Yılında Evlenecek Burçlar Hangileri? – Yengeç Burcu

Bir süredir ilişkisi olan Yengeç burçları da evleniyorlar. Ancak sizin evliliğiniz balayında başlamıyor olacak. Bu yıl ve önümüzdeki yıl evlenecek olan Yengeç burçları, maratona sert başlıyor olacaklar. Yengeç burçlarının dikkatli olmasında fayda var.

hangi burçlar evleniyor

2019 Yılında Evlenecek Burçlar – Terazi Burcu

Uzun süredir sadece flört eden veya neredeyse ilişki konularının yanından bile geçmeyen Terazi burçları, geçtiğimiz yıl kilitleri biraz da olsa esnetmiş, hayatın tadını çıkartmaya başlamıştı. Bu yılsa kendi koyduğunuz kuralların bile önemi yok. Köklü değişimler sizleri bekliyor. “Ben artık aşık olmam” falan diyorsunuz, duyuyorum. Sözlerinizin bir önemi yok. Bu yıl sizleri sürpriz şekilde evlendiriyoruz. Hem sizin kurallarınız bozuluyor hem de genel geçer kuralları bozuyorsunuz. Hızla ve sürpriz bir şekilde başlayan evlilikler, hızlı ve beklenmedik evlilikler ile sonuçlanıyor. Şimdiden hepinize mutluluklar dilerim.

2019 Yılında Evlenecek Burçlar – Oğlak Burcu

Uzun süredir “ben” halinde yaşıyorsunuz. Kendinize dönmenize de çok fazla olay sebep oldu. Dışarıda o kadar problem yaşandı ki içinize bakmak, özde kalmak zorunda kaldınız. Son derece de haklıydınız. Fakat 2019 bu dengeyi bozmak istiyor. Benden biz dengesine geçmek istiyor. Artık bir insanla biz olmanız gerekiyor. Eğer hala bekar bir Oğlak burcu iseniz, hala ailesi ile yaşayan veya hala yalnız yaşayan bir Oğlak burcu iseniz, 2019 yılında bir şekilde düzeninizin biz haline kalacağını bilmelisiniz. Bir çok Oğlak burcu yeni ve yeniden yuva kurma yoluna gidecektir. Özellikle Temmuz ayı ve çevresindeki tutulmalar bir çok Oğlak burcunu evlendirecek. Hali hazırda yuva sahibi, evli Oğlak burçları içinse yuvanın, ailenin, bir olmanın, bir eşin olmasının değerini anlamı, daha da sindirmek dönemi diyebiliriz.

Daha fazla Yeni Yıl ⇒  Burçlara Göre Yılbaşı Hediyeleri

Paylaş

Tags from the story
, , ,
More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 4 Nisan 2020
Günlük Burç Yorumları 4 Nisan 2020 / Günün Enerjisi : Ay Aslan...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir