Haftalık Burç Yorumları (5-11 Haziran)

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları ‘nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

 

KOÇ- Haftalık Burç Yorumları

Genel anlamda dış etkenlerden çok ruhsal anlamda zorlayıcı bir hafta olabilir. Bazı konularda tamamen ümidinizi kaybedebilirsiniz. Bu hafta sizi en çok yoracak konular beklenti içinde olduğunuz konular olacaktır.

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler söz konusu olacak. Sabrettiğiniz konuların karşılığını alabileceksiniz. Geçmişten hortlayan eski bir sevgili bir anlığına da olsa kafanızı karıştırabilir.

Maddi anlamda oldukça başarılı bir hafta olacaktır. Gelir elde etme konusunda yeni fikirler bulabileceğiniz gibi, yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz.

Uzun süredir söylediğim gibi Koç burçları arkadaşlıkları konusunda yanılgılar, hayal kırıklıkları yaşayabilirler.

Evli Koç burçlarının çok samimi de olsa yakın arkadaşlarını eşlerinden uzak tutmalarında fayda var. En azından hareketlerinden rahatsız olduğunuz birkaç kişiden, kısa bir dönem için.

Koç Burcu ve Özellikleri

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA- Haftalık Burç Yorumları

Kayıp-kazanç temalarındaki takıntılı haliniz devam ediyor. Etrafınızdaki insanlara olan biten hiçbir şeyi belli etmemeyi tercih ediyorsunuz. Ancak sunduğunuz gerçekliğin şu an sizin gerçekliğiniz olmadığını siz de biliyorsunuz. Bir süre daha böyle devam edebilirsiniz tabii. Ancak çok uzun süre rol yapmak sizi de yıpratacaktır.

Eşinizden duygusal beklentileriniz gittikçe artıyor. Biraz da abartı bir noktaya taşınmış olabilir.

İşiniz konusunda daha fazla emek harcamaya başladınız. Daha fazla çalışıyor, daha fazla mesai harcıyorsunuz. Bu da kazancınıza yansıyacaktır. Kazancınızda bir değişiklik olma ihtimali olmayan kurumsal bir çalışansanız bile mutlaka karşılığını alacaksınız.

Bilinçaltınızdaki konuları temizlemek için Yay burcundaki Dolunay’ın rüzgarını arkanıza alabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Özellikleri

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER- Haftalık Burç Yorumları

İkizler burçlarının hafta boyunca sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Gereğinden fazla rahat olursanız sonuçlarına katlanmak durumunda kalırsınız. Çalışın, kendinize zaman ayırın, gece dışarı çıkın ama abartmayın. Abartı davranışlarınız ödüllendirilmeyecektir.

Özellikle partnerlik ilişkilerinde, iş, ortaklık veya evliliklerde sonlanmalar söz konusu olacaktır. Dönüşüme ve değişime ayak uydurmak ayak diremenizden daha faydalı olacaktır.

Attığınız adımlarda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Güvenli olduğundan emin olana kadar saklandığınız kayanın altından çıkmamalısınız.

Arada kalmayın. Siyah ya da beyaz, bu hafta seçimlerin haftası. Sizin için oluşabilecek en kötü sonuç grilerin olduğu yerde kalmak olacaktır.

Çevrenizdeki insanların hangisinin güvenilir, hangisinin olmadığını bir kere daha anlayacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

İkizler burcu ve Özellikleri

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ- Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatınız iyileşiyor. Eşiniz, sevgiliniz olsun ya da olmasın romantik anlamda daha pozitifsiniz. Son derece keyifli bir hafta geçireceksiniz.

Arkadaşlıklar, yeni organizasyonlar, sosyal yaşamınız hareketleniyor. Dışarıda geçirdiğiniz zamanı evde geçirdiğiniz zamana tercih etmeye başlayacaksınız ki; bir Yengeç için çok da sıradan olmayan bir durum.

Maddi anlamda geçmişten beklenmeyen borçlarınız çıkabilir. Eski kredi kartlarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Birçok Yengeç burcu iş değiştirme sürecinde. Bu hafta Yay burcu Dolunay’ı ile birlikte yeni iş fırsatları ortaya çıkacaktır.

Bazı ortaklıklarda ciddi değişim ve dönüşümler söz konusu olacaktır.

Yengeç Burcu ve Özellikleri

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN- Haftalık Burç Yorumları

Uzun seyahatler, yeni projeler, yeni eğitimler, yüksek öğrenimle ilgili konular ve hukuki konular bu hafta gündeminize gelebilir. Yaratıcılığınız konusunda problemler yaşıyor olabilirsiniz. Yaşam enerjinizi eskisi kadar güçlü bulmuyorsunuz. Bir şekilde neşenizi kaybettiniz ve kendinizi en konforlu bulduğunuz alan eviniz haline geldi.

Kariyeriniz konusunda çok ciddi değişimler söz konusu olabilir. Bazı günlük konular ve sağlık problemleri sizi zorlayabilir.

Partnerlik ilişkilerinde kafalar karışmış olabilir. Partneriniz ile birbirinizi anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Şefkat almak istiyor ama karşılıklı aradığınız ilgiyi bulamıyor olabilirsiniz. Sizin de bu dönem detayları yakalamakta problemleriniz olmuş olabilir.

Hala yalnızsanız, hala aşk için umut olduğunu unutmamalısınız!

Aslan burcu ve Özellikleri

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK- Haftalık Burç Yorumları

İletişim trafiğinizin fazla olduğu bir hafta olacaktır. Dış etkenlerin yanı sıra, siz de çok fazla konuşma ve kendinizi anlatma ihtiyacında olacaksınız. İşi gereği sürekli konuşmak zorunda kalan, pazarlama, satış, öğretmenlik gibi mesleklerde olan Başak burçları için bereketli bir hafta olacaktır.

Şansınız yanınızda olduğunu uzun süredir söylüyorum. Hala bulmadıysa bile 2017’de şans sizi bir şekilde mutlaka bulacaktır. Teması değişebilir. Aşk olabilir, iş olabilir ama mutlaka bir alanda şansı yakalayacaksınızdır.

İşinizi giderek sahipleniyor olabilirsiniz. Bazı problemler çözülmüş, daha rahatlamış olabilirsiniz.

Kendi işini kurmak isteyen Başak burçları uygun dönemlerden geçiyorlar.

Uzak mesafelerden veya devlet kapılarından pozitif haberler alabilirsiniz.

Başak burcu ve özellikleri

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ- Haftalık Burç Yorumları

Mars’ın Yengeç burcunda ilerlemesi Terazilere bol bol yolculuk yaptıracak. Kabuğunu sırtında taşıyan kaplumbağalara benzer bir hal alacaksınız. Sırtınızda çantanız bir orada bir buradasınız.

Maddi anlamda daha yeterli hissedeceğiniz, özgüveninizin de yükseleceği bir hafta sizleri beliyor.

Birçok Terazi burcu itici bir şekilde taşınma dürtüsü ile yanıp tutuşuyor. Teraziler yaşam alanları konusunda değişim ve dönüşüm zamanındalar. Yavaş ama kararlı adımlar daha kolay sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Taşınma durumunuz varsa bunu bir maraton edası ile gerçekleştirmeyin. Uzun süredir hayal kurdunuz, tadını çıkarın.

Özellikle evli Teraziler için zorlayıcı, gerginliklerin ve sürekli değişimlerin olduğu bir hafta olabilir.

Hala Zodyak’ın en şanslı burcu konumundasınız.

Terazi burcu ve Özellikleri

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP- Haftalık Burç Yorumları

Akrep burçları bu hafta kendilerini herkesten üstün görebilirler. Yeteneklerinizi abartı bir şekilde dile getirmekten kaçınmalısınız. Fazla pozitif ve biraz benmerkezci bir tavır haftanın genelinde üstünüze yapışabilir. Takdir edilmek ve egonuzun şişmesine izin vermek istiyorsunuz. Rekabetin ağır olduğu ortamlarda, istediğiniz gibi kendinizi ortaya koyamazsanız biraz moraliniz bozulabilir.

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir devam eden sıkıntılarınız varsa doktora gitmeyi ihmal etmemelisiniz.

Yakın çevrenizi değiştirme ihtiyacında olabilirsiniz. Dilin kemiği yok. Acıtan, yaralayan ve başkalarında iz bırakacak konuşmalardan kaçınmalısınız.

Mücadele gücünüz düşük bir hafta. Bu sebeple kaybedeceğinizi baştan bildiğiniz girişimler ve oluşumlar içinde yer almamalısınız.

Borsada risk almamalısınız.

Akrep burcu ve Özellikleri

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY- Haftalık Burç Yorumları

Bilinçaltındaki konuların fazlaca kendini belli ettiği bir hafta olacaktır. Uykuya geçişte zorlanmalar veya uyku süresince uzun ve sık rüyalar söz konusu olabilir. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sebebi ile de yaptığınız işlere odaklanmakta, çözüm sürecini düşünmekte zorlanabilirsiniz.

Disiplin duygunuzun arttığı bir dönemdesiniz. Özellikle Yay burçları diyet yapabilir, zayıflamak, spor yapmak vs. gibi disiplin ve nefse ihtiyaç duyulan tüm konularda başarılı olabilirler. Bu yıl Ramazan ayında, oruç sürecinde en az zorlanan kişiler Yay burçlarından olacaktır.

Evinize düzen sağlamanız gerekiyor. Yuvanız yol geçen hanına döndü. Herkese her şeyi söylemek, her geleni eve almak zorunda değilsiniz. Eşinizin konforunu da kendinizinki kadar düşünmeniz gerekiyor.

Yay burcu ve Özellikleri

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK- Haftalık Burç Yorumları

Bilinçaltında sakladığınız konular, gizli gündemleriniz ve sıkıntılarınız var. Yöntem ne olursa olsun, kendinizi rahatlatacak bir yol bulmanız gerekiyor. Uyku problemleri, gece oturmaları, sabahlamalar yine gündeminizde. Gece uyanma problemleriniz de artış gösterecek.

Mutlaka spora başlamalısınız. Açık havada yürüyüşler ve mümkünse kardiyo. Giderek hareket enerjiniz azalıyor.

Oğlak burçlarının yılın başından beri hayatlarındaki en önemli ve şanslı oldukları konu kariyer hayatları. İvme devam ediyor. Basamakları emin adımlarla çıkıyorsunuz. Eğer ev hanımı iseniz veya çalışmıyorsanız bile, genel anlamdaki imajınızı sağlamlaştırdığınız bir zaman dilimi olacaktır.

İnsanların hayatına fazla müdahil oluyorsunuz. Ne herkesin özeline girin ne de siz kendi özelinize alın. Bazı dostluklar yanıltıcı olabilir.

Oğlak burcu ve Özellikleri

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA- Haftalık Burç Yorumları

Birçok Kova burcu ve yükselen Kova burcu bu ve bundan sonraki birkaç hafta içinde bir kalplerinin olduğunu hatırlayacaklar. Aşk en beklendik ve sıcak hali ile size doğru adım atacak. Sürpriz beklemeyin. Gerçek bir aşk, tüm gerçekliği ile hayatınıza gelecek. Eski eşlerle barışmalar da söz konusu olabilir. Ancak bu durum ancak uzun süreli ilişkiler için geçerli olacaktır.

Hayattan aldığınız keyif artık gösterecek. Belki siz kabuğunuzda kalmak isteyeceksiniz ama dış dünya sizi içine içine çekecek. “Hayır üzgünüm içine kapanamazsın” diyecek size gizli güçler.

Maddi anlamda maalesef hala birtakım sıkıntılarınız mevcut. Sınırlarınızı bir türlü koruyamıyorsunuz. Bir var bir yok.

Çevreniz sayesinde yeni iş imkanları elde edecek, kariyeriniz konusunda daha pozitif ve hevesli bir tutum içerisine gireceksiniz.

Kova burcu ve Özellikleri

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK- Haftalık Burç Yorumları

Sabit bir şekilde doğru diye bildiğiniz düşünceleriniz konusunda aslında ne kadar yanıldığınızı fark edeceksiniz. Uzun süredir kendi hayal dünyanızda yaşadığınız için gerçekleri görmekte zorlandınız. Sınırlarınızı korumayı başaramadınız. İnsanlar rahatlıkla sahip olduklarınız hakkında fikir sahibi oldu, eleştirdi. Değer verdiklerinizi korumayı bilemediniz.

Şimdi ne olacak diye sorarsanız maalesef artık şans da pek sizden yana değil. Her zaman güvendiğiniz şansınız ve pozitif enerjiniz de bir işe yaramayacaktır. Söz konusu sevdiğiniz şeyler ve kişiler için çok fazla çaba sarf etmeniz gerekecektir. Gerçekleri bir an önce kabul edip aksiyon almanız gerekiyor. Yoksa bu durum yavaş yavaş, hayatınızın tüm temalarına etki etmeye başlayacaktır.

Balık burcu ve Özellikleri

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Yıllık Burç Yorumları 2021
Yıllık Burç Yorumları 2021 yılı burçlara neler getirecek? Burcunuzun 2021 yılında hangi...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir