Venüs Jüpiter Kavuşumu – 22 Ocak 2019

Venüs Jüpiter Kavuşumu 2019
Photo by: Josh Boot

22 Ocak Salı Günü 15:25’te Venüs Jüpiter Kavuşumu tam olarak gerçekleşiyor olacak. Bu kavuşum, kişisel olarak en sevdiğim kavuşumdur. Çünkü 2014 yılında bu kavuşum kişisel haritamın para evinde gerçekleştiğinde, İngiltere’de Casino’da slot makinasında 1600 pound gibi bir para kazanmıştım. Astroloji fakültesinde öğrenciydim ve Astroloji’ye gerçekten inandığım gün olmuştu.

Tabi ki her yıl gerçekleşen kavuşumlar birbirinin aynısı olmadığı gibi etkileri de bambaşka. Ancak Venüs Jüpiter Kavuşumu genel anlamda; “bir şey istiyorum, çok istiyorum, hepsini istiyorum, dahasını istiyorum, en güzelini en büyüğünü istiyorum” demektir. Burada tutku ve fazlası vardır.

22 Ocak 2019’da gerçekleşecek olan Venüs Jüpiter Kavuşumuna baktığımızda, kavuşum Yay burcunda gerçekleşiyor. Kavuşumun haritasında yükselen İkizler burcu. Güneş Kova burcunda, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü sert bir görüntüde. Harita yöneticisi Merkür, Güney Ay düğüm ile kavuşuyor, Pluton ile yakın seyrediyor. Venüs Jüpiter Kavuşumuna pozitif olarak Koç’taki Mars ve Aslan’daki Ay da eşlik ediyor.

Anlamadım, ne oluyor?

Bırak tatavayı kadın! Anlat ne olacak bize 🙂

Venüs dünyevi bir gezegendir. Bu dünyada mutluluğu ve konforu arar. Jüpiter ise ilahi bir gezegendir. En kötü açısı bile olumludur. Tanrı’nın ilahi eli gibidir. Dokunduğu yeri büyütür. Jüpiter Yay burcunda ise tahtındadır. Olabileceği en konforlu yerdedir. Venüs’le kavuştuğunda ise “Allah’ım bir şey istiyorum, çok istiyorum, hepsini istiyorum, en güzelini istiyorum ve şu an istiyorum.” demektir. Bıraktım işte tatavayı, yükselsin eller gökyüzüne. Buluşsun kalptekiler yaradanla. Cevapsız kalmaz!

Venüs Jüpiter Kavuşumu Temaları

Tam kavuşum anının haritasının temel bir kaç vurgusu var. Birincisi sağlık! Şifa bekleyen, iyileşme bekleyen, gelecek hayali körelmiş herkes için yeni umutlar ortaya çıkacaktır. İlk dua konunuz bu olsun. İkinci tema kariyerle ilgili. Eğer hayalini kurduğunuz bir meslek, yükselmek istediğiniz bir pozisyon varsa; isteyin ve evrene bırakın. Üçüncü ve en önemli tema ise evlilikler ve ortaklı ilişkiler üzerine. 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve sallanan bir evlililiğiniz varsa ikinci bir şans yakalayabilecek ve evliliğe olan inancınızı tazeleyebileceksiniz. Yine aynı yıllarda doğmuş ama bekarsanız, evlilik için umut taşıyacağınız olaylar yaşayacaksınız. 1982-1988 yılları arasında doğdu iseniz şayet içinde bulunduğumuz yıl evlenme ihtimaliniz çok yüksek demektir. Eğer bu yıl evlilik için adım atarsanız, şanslı bir evlilik sizleri bekliyor olacak.

Venüs Jüpiter Kavuşumu tüm küçük transitler arasında en dört gözle beklenen transittir.

Sevgiyi ve parayı, uyumu ve mutluluğu gösterir. Çalışmak, mücadele etmek veya çok çalışmak zorunda kalmazsınız. Önceki iyi işlerinizden ve çalışkanlığınızdan tahakkuk eden iyi karmanın avantajlarından faydalanma zamanıdır. Güzel şeyler siz istemeseniz de size doğru çekilir.

Her türlü ilişki Venüs Jüpiter Kavuşumunun ana odak noktasıdır. Aşık olmak için en iyi geçişlerden biridir.

Bu üç ana tema dışında; iyilik, aşk, merhamet ve içinde ilahi temizlik olan her konuda dualarınızın kabul olacağından emin olabilirsiniz.

 

2019 Yıllık Burç Yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş

Tags from the story
, ,
More from Yasemin Orman
Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak-5 Şubat )
KOVA- Haftalık Burç Yorumları İkili ilişkilerde bu zamana kadar biriktirdiğiniz tüm detaylar,...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir