İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu

İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu

İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu

2022 yılında İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

2021 yılında Ay Düğümleri İkizler – Yay aksında seyretti. Kuzey Ay Düğümü dediğimiz Karma (Kader) Gelecek noktası, 2020 Haziran’dan beri İkizler burçlarının birinci evinde hareket ediyor. Doğal olarak 2021 yılının Tutulmaları da en çok İkizler burçlarını etkiledi. Dolayısı ile 2021 İkizler burçlarının geleceklerini belirledikleri, yollarını çizdikleri, önlerindeki engelleri kaldırdıkları bir yıl oldu. Resmi bir adım atmamış olsalar dahi, İkizler burçları 2021 ile beraber, aslında ne istediklerine ve nerede olmaları gerektiğine kesin olarak karar verdiler.

2022 yılı, 2021’e göre nispeten daha içsel bir süreç. Tüm bu anlamlandırmaların sonunda, daha fazla kadersel teslimiyete gidecekseniz. Zaten mucizeler de, karakterinizin tam aksine gösterdiğiniz bu sessizleşme ile başlayacak. 2022’de, karakterinize hiç uygun olmasa da, daha az çalışan, belki iş rutinine ara veren, belki hayatın hızından uzaklaşan bir çizginiz olacak. Dış dünyanın kendisinden daha fazla, o dünyanın getirisine, sizde bıraktığı izlere bakacaksınız.

Yılın en önemli uyarısı burcunuzda gerileme hareketini yapacak olan Mars ile alakalı. Mars Gerilemesi 2022, İkizler burcuda 31 Ekim – 12 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu dönemde hızdan, öfkeden, kavgadan, sesli-sessiz tartışmalardan, rekabetten, riskten, her türlü çatışmadan uzak durmak gerekiyor. Yılın kaza, yaralanma ve hastalıklara en açık dönemi.

İkizler burçları 2022 yılında hangi konularda şanslı?

Jüpiter, 29 Aralık 2021-11 Mayıs 2022 ve 29 Ekim 2022-20 Aralık 2022 tarihleri arasında kariyer evinizde ilerliyor olacak. Bu evde ilerleyen Jüpiter, kariyerinizi güçlendirmenizi, bir sonraki aşamaya taşımanızı, pozisyon ve mevki olarak yükselmenizi, kariyer anlamında her türlü fırsata açık olmanızı ve bu konuda dört ayak üzerine düşmenizi sağlar. Bu da demek oluyor ki; İkizler burcu, kariyer anlamında 2022 yılının en şanslı burçlarından bir tanesi!

Kariyer evini asla sadece bir kariyer noktası olarak görmüyorum. O ev haritanın aynı zamanda tepe noktası. Bu sebeple, o evin diğer tüm konulara da fırsat yarattığını düşünüyorum. Yani 12 senede bir gelmiş harika bir şans yakalamış olabilirsiniz. Jüpiter’in Koç’ta olacağı, diğer tüm tarihlerde ise yukarıdaki tarihlerde yakaladığınız fırsatları, daha çok takipçi, daha çok satış, daha çok müşteri, daha çok taraftar, daha çok bayii, daha çok mümessillik, daha büyük topluluklara dönüştürebilirsiniz.

10-23 Mayıs döneminde İkizler burcunda gerileyecek olan Merkür, geçmişte kaçırılan fırsatları ayağınıza getirecek. Hezeyan yaşadığınız konularda ikinci bir şans yakalayacaksınız.

İkizler Burcu ve Aşk – İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu

Yukarıda belirttiğim gibi, Jüpiter’in 29 Aralık 2021-11 Mayıs 2022 ve 29 Ekim 2022-20 Aralık 2022 tarihleri arasında ilerleyeceği evi, sadece Kariyer evi olarak görmüyorum. Orası benim için aynı zamanda titr evi. Bu sebeple yukarıda yazdığım dönemde bir çok İkizler burcunun evlenmesini beklerim.

20 Ağustos- 25 Mart 2023 tarihleri arasında Mars, İkizler burcunda ilerleyecek. Mars burcunuzda ilerlerken her konuda adım atacak gücü kendinizde bulursunuz. Mars üzerinden geçtiği burca, enerji ve kuvvet verir. Eğer bu enerjiyi aşka harcamak isterseniz, pek tabii bu dönem hareketli olacaktır.

Yine Venüs’ü burcunuzda ilerleyeceği 23 Haziran-17 Temmuz arası ve aşk evinizde ilerleyeceği 29 Eylül-23 Ekim arası spot ışıkları üstünüzde olacaktır. Herkesin sizi fark etme zamanı!

İkizler Burcu için Yılın En Önemli Tarihleri

  • 10-23 Mayıs İkizler Burcunda Merkür Gerilemesi – Hayatta 2. bir şans
  • Tüm Tutulmalar
  • 20 Ağustos – 25 Mart 2023 Mars İkizler Burcunda – Neyi başarmak, ne için mücadele etmek isterseniz, güç bulacağınız zamanlar.
  • 31 Ekim – 12 Ocak 2023 Mars Gerilemesi İkizler burcunda – Aksiyonlar, risk ve sağlık konusunda dikkatli olunması gereken zamanlar
  • 30 Mayıs İkizler Burcunda Yeni Ay – Yeni yaşınızın yeni sayfası, yeni kurallar oluşturma
  • 8 Aralık İkizler Burcunda Dolunay- Yeni yaşın kontrol noktası

 

→ 2022 Yılı Gezegen Gerileme ve Tutulma Zamanları zamanları için buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm İkizler Burçlarına mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Yeni Yıl diliyorum!

İkizler Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu

 

Paylaş

More from Yasemin Orman
Haftalık Burç Yorumları (12-18 Aralık)
Geçtiğimiz hafta, Haftalık Burç Yorumları özet iletisinde, 10 Aralık'ta Güneş ve Satürn'ün...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir