Haftalık Burç Yorumları (19-25 Aralık)

19-25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları ‘nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

 

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Sizin her şeyin en iyisini yapabilecek gücünüz var. Bir Koç burcu için cesaret edilemeyecek hiçbir şey yoktur. Bir kere atladınız düştünüz, yara bere aldınız diye vazgeçecek insanlar değilsiniz siz. Özellikle işiniz ve kariyeriniz ile ilgili atmak istediğiniz adımlar varsa çekinmeden atmalısınız. Daha önce olmadı beceremedim demek yok. Merkür geriliyormuş vs.vs.  Bahaneye gerek yok. İstiyorsanız peşinden gidersiniz. Sizi siz yapan, gözü kara cesaretiniz. Ona güvenin. İçiniz ısınıyorsa orada ateş vardır.

İlişkiniz iyi gidiyor evet. Belki büyüyor, belki olgunlaşıyor. Ya aşk? Uzakta diye uzak mısınız, uzakta durmak istediğiniz için mi?

Bilinçaltınızdakileri iyi değerlendirmelisiniz. İç sesiniz size ne diyor. Her ne kadar bazen sizi yanıltıp üzse de, çoğunlukla onun peşinden gittiğiniz için eğlendiniz. Hayat risk olmadığında, sizin için en sıkıcı halini alacaktır.

Burcunuza Göre Saç Modelleri

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta da geçtiğimiz haftadan daha kötü olabilir maalesef. Hem enerjiniz düşük hem de genel evren enerjisi düştü. Planladığınız hiçbir işi yapmaya güç bulamadığınız gibi, bir çok işinizi de yetiştiremediğinizi farkedebilirsiniz.

Özellikle kariyer hayatınızda gizli fırtınalar kopuyor olabilir. En ufak hatanızda ayağınızı ısıracak piranalar etrafınızda dolaşıyor olabilirler. Hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Risk almaktan kaçınmalısınız.

Özellikle romantik ilişkiler ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi dengelemekte zorlanıyorsunuz. Duygusal olarak zayıf karnınız burası oldu son dönemde.

Siz yavaşladınız, hayat yavaşladı belki ama işleriniz temponuzu reddeder şekilde artıyor. Allah bin bereket versin diyelim.

Burcunuza Göre Kış Modası

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Özellikle uzun ilişkileri ve evlilikleri olan İkizler burçları zorlu bir dönemden geçiyorlar. İkizler burçları, ilişkileri yönünde tekamül edecekler. Benim ilişkim çok sağlam, bizim evliliğimiz neler atlattı demeyin. Dikkat edin. Özen gösterin. Tabi bir şeyler bitmesin istiyorsanız. Tam tersi bir şeyler artık sonlansın istiyorsanız, doğru zamanlardasınız. Canınız yanıyorsa bitirin. Fikirler çatışıyorsa bitirin. İnançlar çatışıyorsa bitirin. En önemlisi artık özgür olmadığınızı hissediyorsanız mutlaka bitirin.

Uzaklaşmak istiyorsunuz. Ancak öyle fiziksel bir şey değil bu. Kendinizden uzaklaşmak, münkünse şu anki gerçekliğinizde her ne varsa tamamından uzaklaşmak istiyorsunuz. Geleceğinizi oluşturmak için, bazen şimdiye son vermek bazen de bırakıp gitmek gerekir.

Kariyer hayatınızda bulanıklıklar söz konusu. Yaptığınız anlaşmalara, attığınız adımlara, tokalaştığınız ellere dikkat etmelisiniz.

Boşanmaya Yatkın Burçlar Hangileridir?

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Hayatınız değişiyor. Bunu farkındasınız. Yeni bir şeyler doğuyor ve bununla beraber bazı şeyler de ölüyor. Yeninin gelmesi için eskiye veda etmek gerekir. Bu dönemden sonra hayatınız asla eskisi gibi olmayacaktır. Aldığınız nefes, duyduğunuz ses bile farklılaşıyor.

Maddi anlamda dikkatli olmalı, geride ödeme bırakmamalısınız. Özellikle yılın bu son ayında, 2017 yılına temiz bir geçiş yapmak için, kontrollerinizi dikkatli yapmanızda fayda var.

Aileniz büyüyor ve genişliyor.

Yengeç burçları için hem güzel hem de zorlu bir hafta olacaktır. Yeni adımlar attığınız bu süreçte, bazı genişlemeler sizi yorabilir.

Ayın Etkileri ile Baş Etme Yolları

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

İlişkinizin geleceğini görmekte zorlanıyorsunuz. Çok mu aşıksınız, çok mu takıntılı… Çok mu hayalperestsiniz yoksa çok mu pozitif… Cevabı sizde. Cevabını bulsanız bile aksiyon almakta zorlanacağınız bir dönemdesiniz. Gitmek yerine küsmeyi tercih edebilirsiniz.

Siz aksiyon alsanız da, almasanız da hayatınızda, özellikle günlük rutinlerinizde bir şeyler değişmek zorunda. İletişim kurmakta zorlanabilir, aldığınız haberlerle dünyanızı yakmaya çalışabilirsiniz.

Her şey bu kadar garip ve sisliyken insan aşık olur mu? Kim bilir belki de olur. Bir kalbe iki kişi sığmaz belki…Ama belki de sığar. Gönlünüz yeterince geniştir belki.

Kalbinizle konuşan bir insansınız. Kimse bunu değiştiremez.

Astro-Taktik ; Sevgiliniz Tarafından Terk Edilmek İstemiyorsanız Bunları Yapmayın!

 

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Sizin için hislerinizi dengelemekte zorlanacağınız bir hafta olacaktır. Her ne kadar ortada kalmaya, taraf tutmamaya çalışsanız da, gönül bu, illa bir yere kayıyor.

Maddi anlamda şansınızı denemek yerine, dengede kalmaya çalışmanız daha doğru olacaktır. Çok yapmaktansa, azalmamaya çalışmalısınız.

Eviniz ve aileniz ilgili konular bu hafta gündeminizin ana maddesi olacaktır. Bu konularda bazı sorunlar yaşabilirsiniz. Düzen değiştirmek, ev değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Aştan haber var. Kışın ortasında ne aşkı demeyin. Zaman mekan tanımaz aşk. Duymadınız mı?

Günlük hayatınızı düzenlemekte zorlanıyorsunuz. Bu hafta da zorlanmaya devam edeceksiniz. Uyanmakya güçlük çekiyor olabilirsiniz. Aşırı dalgın olduğunuzu farkedebilirsiniz. Hareket etmek yerine, öylece durmak istediğinizi farkedebilirsiniz.

Başak Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce Bilmeniz Gereken 7 Şey

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Kafanız karışıyor olabilir. Özellikle kendinize sakladığınız düşüncelerinizi, sırlarınızı, kalbinizin derinliklerinden geçenleri dengelemekte güçlük çekiyor olabilirsiniz.

İletişim normalde sizin için özen isteyen bir konu değildir. Ancak bu hafta oldukça özen göstermelisiniz. Sözler vezir de eder insanı rezil de. Kendinizi doğru ifade etmeli, konuşmanız gerekenden fazlasını konuşmamalısınız.

Eviniz ve aileniz ile ilgili konular bu hafta da büyük önem taşıyor. Bazen aileniz güç aldığınız, güç bulduğunuz yerken, bazen de gücünüzü içine çeken, gücünüzü yutan bir yer oluyor.

Özellikle aşk hayatınızda beklenmedik kıpırdanmalar söz konusu olacaktır. Geleceğinizi birlikte oluşturacağınız kişi ile tanışıyor olabilirsiniz. Bu dönem romantik anlamda hayatınıza giren insanlar sizin için ekstra önem taşıyacaklar.

Terazi Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce bilmeniz Gereken 7 Şey

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Akrep burcu olmak, toprakla bağlantıyı iyi kurmak, dünyayı iyi anlamak demekti. Ancak Akrep burcu olmak aynı zamanda , yer altını, görünenin altındakileri, sessiz akan suyu, parmak ucunda yürüyenlerin sesini de duyabilmekti. Eğer bir yerlerde bir fırtına kopacaksa, bunun ilk işaretini siz alırsınız. Duyularınızı yabana atmayın. Duyduğunuz seslere kulak kapatmayın. Görmezden gelmek yerine, önlem almayı tercih etmelisiniz.

Maddi anlamdaki yatırım süreçleriniz devam ediyor. Araştırmalarınıza devam edebilirsiniz. Özellikle taşınmaz mülkler almak için oldukça uygun zamanlar. Merkür gerilemesi, size daha önce almayı planladığınız ama bazı sebeplerden alamadığınız taşınmaz konuları tekrar gündeminize getirebilir.

Özellikle aşk ve çocuklarınız konusunda bazı hayalleriniz gerçekleşiyor olabilir.

Akrep Burcu ve Korkuları

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Yay burçları içim karar alma zamanları. Büyümeyi planlamak, geleceği planlamak, özellikle kalıplaşmış bazı gerçekleri yeniden yapılandırmak için doğru zamanlar olacaktır.

Hayatın sizi zorladığını farkediyorsunuzdur. Üstüne gitmelisiniz. Bu bir miktar akışa doğru kürek çekmek gibi gelebilir. Ancak sizin için doğru olan mücadele etmek. Bu zamanlar, kendinizi suya bırakıp, su ile akmanız gereken zamanlar değil.

Maddi anlamda da bazı mücadeleleriniz olabilir. Bir çok Yay burcu genel kaynaklarını değiştirmek, maddi kazanç kapılarını dönüştürmek zorunda kalabilirler.

Sözleriniz yaratıcı güç kazanmaya başladı. Ağzınızdan çıkanlara, ne dilediğinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bilinçsizce kuracağınız bir çok cümle, yaşamak zorunda kalacağınız geleceğiniz olacaktır.

Hangisi Gerçek Burcum ? Doğduğum Gün mü, Doğmam Gereken Gün mü?

 

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Sonunda dönüşüm süreciniz biraz yavaşlıyor. Uzun süredir çok yoruyordunuz kendinizi. Zaman biraz daha yavaş akacak artık. Daha rahatlayacaksınız. En azından Ocak ortasına kadar biraz durulacaksınız.

Maddi anlamda güzel gelişmeler ve sürprizler olabilir. Beklenmedik yerlerden gelecek kazançlar sizi çok mutlu edecek. Belki de uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeyi alma şansı yakalayacaksınız.

Hazır çevrenizle olan ilişkilerinizi iyileştirme imkanınız varken, yapın derim. Küslükleri bir an önce şifalandırmak gerekiyor. Siz bazen çok ince düşünüyorsunuz. Ancak herkes sizin kadar incelikli olamayabilir.

Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler olacaktır. Bulunduğunuz konumu iyice sağlamlaştırıyorsunuz. Ancak duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. İş yeriniz belki de kendinizi en mutlu ve huzurlu hissettiğiniz yer. Genel karamsarlığınızı oraya da sürüklemememeniz gerekiyor.

Bebeğimin Astrolojisi – Burçlarına Göre Bebekler

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

Son zamanlarda yorumlarını yazmakta en zorlandığım burç Kova burcu oluyor.

Hayat aynı etkilerle bir başka burç için cennet olabilecekken, sol beyni ile yaşayan siz Kova burçları için, aynı etkilerle cehennem tadında geçiyor. Hiç bu kadar zorlanmış mıydınız? Sebebi değişkenlik gösterse de doğum haritalarınıza göre, çoğunuz hayatınızın en zor dönemlerinden birini geçiriyorsunuz.

Aşk size pek bir şey yapamaz değil mi? Ya aşkın böylesi…

Geleceğe bakmakta da, plan yapmakta zorlanıyorsunuz.

Hayatınızın önemli bir dönemecindesiniz. Bunu unutmayın. Zor evet, ama altından kalkacak da gücünüz var. Sadece bu gücü doğru alana akıtmanız gerekiyor.

Arkadaşlıklar sınavdan geçiyor.

Burcunuza Göre Astro-Taktikler!

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

Sürekli geleceğe odaklandınız. Hayeller kurdunuz. Kurduğunuz hayellerin gerçekliğinde yaşadınız. Bu arada gerçekte zaman ayırmanız gereken her şey aksadı. Tamam geleceğinizi kendinize çektiniz ama şimdi yanınızda olanlar, o zaman yanınızda olanlar. Şimdi o zamandan kalan pirinçlerinizi ayıklama zamanınız geldi. Kendi kırıp geçtiğiniz camlara, kendinizin basacağınızı hiç düşünmemiştiniz değil mi!

Kariyer hayatınız mükemmel olacak. Sizi bu dönemde ve yeni yılın ilk aylarında güzel zamanlar bekliyor. Yükseliştesiniz. Hayat yin ve yang gibidir sevgili Balık burçları. Eğer bu kadar güzel şeyler oluyorsa hayatınızda, bilmelisiniz ki bazı kayıplar, özellikle duygusal kayıplar, maddenin getirdiği gücü ve yükselişi orta noktaya taşıyacaktır.

Balık Burcu Erkeği ve Yatak Odası Sırları

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Yay Burcu Yıllık Burç Yorumu – 2021
2020 yılının iz bırakacağı burçlardan biri de Yay burcu. Tutulmalar yani Ay...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir