Haftalık Burç Yorumları (12-18 Aralık)

12-18 Aralık

Haftalık burç yorumları ‘nı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

Geçtiğimiz hafta, Haftalık Burç Yorumları özet iletisinde, 10 Aralık’ta Güneş ve Satürn’ün kesin kavuşumu olduğunu ve Türkiye için önemli bir gün olacağını belirtmiştim. Dış güçleri hissedeceğimiz bir gün olacağından bahsetmiştim. Maalesef 10 Aralık günü İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena stadı yakınlarında bombalı terör saldırısı meydana geldi. Hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırıyı düzenleyenlerin en kısa zamanda yakalanarak Türk adaleti önünde hesap vereceklerine inanıyorum. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına da sabır niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.
10 Aralık’ta olanlar 14 Aralık İkizler Burcu Dolunayının etkilerinin habercisi niteliğindedir. Bu hafta ve bundan sonraki haftanın zorlayıcı olacağına inanmaktayım. Haftalık Burç Yorumları ile beraber “İkizler Burcu Dolunayı” yazısını okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Çok konuşursanız, çok anlatırsanız ve birden fazla insanın, özellikle mantığına güvendiğiniz insanların fikrini sorarsanız, kendinizi daha güvende ve daha iyi hissedeceğiniz bir hafta olacak. Çünkü siz tek başınıza geleceğinizi görmekte zorlanıyorsunuz. Etrafınızda kalıplaşmış bazı insanlar, sizi kendi istedikleri gibi yönlerdiriyorlar. Hep aynı insanlar, hep aynı vizyonu getireceği için, bu dönem, özellikle bu dönem biraz farklı kimselerle beraber olmanız gerekiyor.

Kısır bir döngü içindesiniz. Bu döngüden kurtulmanın en güzel yolu, bir şeyler öğrenmek, hayatınıza yeni fikirler katmak. Başka bir yerlere, başka düşüncelere dokunmanız gerekiyor.

Bilinçaltınızda kendinizi yaralayıp durmayın. Olan biten sanki kaderiniz, sürekli aynı şeyleri yaşıyormuşsunuz gibi düşünmeyin. Önce siz kendinizi değiştirin. Sonra kaderiniz de sizinle birlikte değişir.

Koç Burcu Anne Nasıl Bir Annedir?

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta da geçtiğimiz hafta gibi enerjiniz çok düşük olacaktır. Sürekli koltuktan yatağa, biraz yemek, biraz dizi şeklinde içinize kapanmak isteyebilirsiniz.

Kafanız o kadar dolu ve sürekli değişen fikirleriniz var ki; beden bu hızda aksiyona ayak uyduramayacağı için, hiç hareket etmemeyi, rehavetle oturduğu yerden düşüncelerinizi izlemeyi tercih ediyor.

Günlük hayatınız çok yoğun. Kafanışı kaşıyacak vaktiniz yok. Fakat ne ile dolu, farkında bile değilsiniz.

Bir an önce yapılacaklar listesi oluşturmanız gerekiyor. Yoksa zaman kayması yaşayacaksınız.

Kariyer hayatınızda, geleceğinizi görmekte zorlanıyorsunuz. Bu temada da durum aynı. Kaçmak, uzaklaşmak istiyorsunuz. Aksiyon alacak gücünüz var ancak bu güç, sıradan olanı yapmak hiç istemiyor.

Sevgiliniz Tarafından Terk Edilmek İstemiyorsanız Bunları Yapmayın!

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay sizin için çok önemli! Dolunayın etkilerini okumanızı tavsiye ediyorum.

İlişkiler karşısında kendinizi savunmasız hissedeceksiniz. Özellikle romantik ilişkilerde başınıza her şeyin gelmesini bekleyebilirsiniz. Yeni ve sağlam ilişkiler, evlilik, nişan, boşanma, ayrılma… Sinir krizleri… Kavga…Seks… Aşk…

Kariyer hayatınızda bazı konuları iyileştirmeniz gerekiyor, siz de biliyorsunuz. Ancak bu konuda kendinizi en çok siz yaralıyorsunuz. Attığınız adımlar bazı şeyleri iyileştirecek yönde olmalı, yoksa kendi bindiğiniz dalı kesersiniz.

Başkalarının kaynaklarını kullanma konusunda şanslı bir haftadasınız. Borsada parası olan İkizler burçları için keyifli bir hafta olacaktır.

Bazı İkizler burçları bu hafta bayan yakınları ile alakalı kayıplar yaşayabilirler.

Hangisi Gerçek Burcum ? Doğduğum Gün mü, Doğmam Gereken Gün mü?

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Sadece kendi kendinize kaldığınızda mutlu olacağınız, kendinizi güvende ve iyi hissedeceğiniz bir haftadasınız. Günlük hayat sizi o kadar zorlayabilir ve size kendinizi o kadar baskı altında hissettirebilir ki; belki de gerçekten en ,y, seçenek yalnız kalmanız olacaktır.

Bu hafta alacağınız bazı haberler, köklü alışkanlıklarınızı değiştirmenize sebep olabilir.

İlişkilerinize, evliliklerinize ve ortaklıklarınıza fazladan mesai harcamalı, özen göstermelisiniz. Her ne kadar bu temalar güç kazanacak da olsa, güç doğru kullanılmadığında kendi küpünü kırar. Partneriniz ile değişik bir yerlere gidebilirsiniz.

Gelecek ile alakalı yaptığınız bazı planlar alt üst olabilir. Bu hafta çok fazla gelecekle ilgili plan yapmazsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Burcunuza Göre Kış Modası – Montunuzu Burcunuza Sorun

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

Sürekli değişen fikirlerinizin ve inançlarınızın, aşk hayatınızın temposunu değiştirmesine izin vermemelisiniz. Eğer hala bir aşk hayatınızda yoksa, olacağını bilerek hazırlık yapmalısınız. Siz ışığı, parıltıyı seven bir burçsunuz. Hayatınızın aşkı kapınızı çaldığında pijamalarla karşılamak istemiyorsanız, mevsimin rehavetinden çıkıp, yeniden kendinize özen göstermeniz gerekiyor.

İşleriniz sıkıntılı, sürekli kriz çıkaran bir hale dönüşmüş olabilir. Her haberle, her telefonla değişen durumlar yaşamak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Günlük düzeniniz bir dönüşüm geçiriyor. Bu dönüşüm tamamlandığında her şey eskisinden daha güzel olacaktır.

Arkadaşlarınıza vakit ayırmaya çalışın. Bu hafta onlarla beraber olmak, size her zamankinden daha iyi gelecek.

Burcunuza Göre Saç Modelleri

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatınız alarm vere vere değişmeye başladıysa, ilişkinizdeki kemikleşmiş kalıplar zangır zangır titremeye başladıysa, koyverin gitsin. Yapacak bir şeyiniz kalmadı Pluto transiti kendini göstermeye başladı demektir. Ancak bir aşk hayatınız yoksa, ilişkiniz var ama artık heyecanı kalmadıysa, hazırlanın aşık olacaksınız. Bir çok Zodyaklı böyle bir yazı okumak için her şeyi yapabilirdi. O yüzden dudak büküp, “ben aşk istemiyorum ki!” falan demeyin sakın.

Maddi anlamda pozitif bir hafta olacaktır. Kazançlarınız artıyor.

Ailenizle alakalı otorite problemleri yaşıyor olabilirsiniz. Birileri sınırlarınızı çok keskin belirlemeye çalışıyor, bununla beraber yaşam enerjinizi söndürüyor olabilir.

İşleriniz yoğunlaşacak. Ancak satış/ kazanç odaklı değil, insanlara yardım eder, hizmet eder bir politika ile çalışmaya gayret edeceksiniz.

Başak Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce Bilmeniz Gereken 7 Şey

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Terazi burçları kendilerine fazla kanalize oldular. Bir şeyleri başarmak, kendinizi geliştiemek ve büyütmek istiyorsunuz. Ancak bu büyüme sürecinde iştahınız da açıldı. Stres yaratan her faktörde yemeğe sarılır oldunuz. Biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor.

Özellikle iletişimle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu hafta bir çok iletişim aracınız (Telefon, bilgisayar, televizyon vb.) arızalanabilir. Sadece araçlar vasıtası ile değil, amaçlar vasıtası ile de iletişimde problemler yaşamanız mümkün.

Aşk hayatınızda gelecek görmediğinizi, kafanızın karıştığını farkedebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler ve çocuklar ile alakalı konularda karar almak için pek uygun bir hafta değil. Marjinal aksiyonlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizi tavsiye ederim.

İki arada bir derede kalacaksınız.

Terazi Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce bilmeniz Gereken 7 Şey

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda irade göstermeniz gereken, otorite koymanız gereken bir haftadasınız. Eğer size saygı duyulmasını istiyorsanız, ileride özgüven problemleri yaşamak istemiyorsanız, bazı aksiyonları alamanız şart.

Kadınlarla iletişimlerin önemli olduğunu birkaç haftadır vurguluyorum. Güçlü kadın figürleri ile olan iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Hayatınız bu diyaloglar üzerinden gelişiyor olabilir.

Aile hayatınız biraz karışık gözüküyor. Herkes daha özgür olmak üzere savaşıyor. Yeni bir eve taşınma kararı alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendi kendinizi yaralıyor, beklentileri kendiniz belirleyip daha sonra da hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Dağ dağa küsmüş, dağın haberi yok. Dolayısı ile kimse sizden özür dilemeye de gelmiyor. Sonra kendi kendinizi tamir etmek zorunda kalıyorsunuz.

Bu hafta iş hayatınızda oldukça şanslısınız.

Akrep Burcu Erkeği ile Buluşmadan Önce Bilmeniz Gereken 7 Şey

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Zorlu bir hafta sizleri bekliyor. Uzun süredir hayat sizi zorluyor. Özellikle otorite koymanız, iradenizi korumanız gereken olaylarla karşılaşıyor olabilirsiniz.

Maddi anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. İnsanlarla olan iletişim gücünüz ve gelişen çevreniz de size bu konuda güzel fırsatlar getirecektir.

Aile hayatınız biraz fırtınalı. Evde bir takım problemler gözüküyor. Çok fazla kurcalamamanızı tavsiye ederim. Bu bölge sizin şu an yumuşak karnınız.

Kariyerinizde geçmişte çalıştığınız bir kuruma geri dönebilirsiniz. Eskiden yaptığınız bir göreve tekrar getirilebilirsiniz.

Çalışkanlığınız, ayrıntılara verdiğiniz değer, çevreniz tarafından da fark ediliyor.

Burcunuza Göre Saç Modelleri

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Hayatınızı tamamen değiştirmek üzere attığınız adımlar önem kazanıyor. Güçlü bir haftadasınız. Aklınızdakileri realiteye dönüştürmek için yeterince iradelisiniz. Bu kadar sağlam adım atmanın, tuğlaları tek tek koyup temel oluşturmanın, elbette ki ileride meyvelerini yiyeceksiniz.

Maddi anlamda güzel bir hafta olacaktır. Beklenmeyen kaynaklardan elde edeceğiniz gelirler, size daha fazlasını elde etmek için ilham verecektir.

Sözlerinize, konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Zira bu ara neden bahsettiğinizi kimse anlamıyor olabilir. Bazı çevrelerde yaptığınız konuşmalarda sınırları aşıyor olabilirsiniz. Kimsenin en özeline değinmemeye çalışın. Sınırları geçtiğinizi ve karşı tarafı rahatsız ettiğinizi düşündüğünüz noktalarda da bir adım geri atın.

İş hayatınız yoğunlaşıyor.

Burçlar ve Korkuları

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

Bilinçaltınız mesajlarla dolu. Bu hafta gördüğünüz rüyalar, tekrar eden görseller, rakamlar sesler… Farkındalığınız çok yüksek olsun. Gaybın kapıları açılmış durumda. Gelecekten mesajlar alabilirsiniz. Düşüncelerinizi, rüyalarınızı, dikkatinizi çeken herhangi bir temayı görmezden gelmemelisiniz. Unutabilirsiniz. Gerekirse rüyalarınızı yazın.

Aksiyon gücünüz artıyor. Venüs ve Mars’ın Kova burcunda birinci evinizde hareket ediyor olması, sizin gibi, size benzeyen, sizce bir hareket başlatabileceğinizin, güzel işlere imza atabileceğinizin habercisi. Kendinize güvenmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Geleceğinizi görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Korkmayın. Buğulu, sisli ve görünmez olabilir ama gelecek siz adım attıkça gelecektir.

İkili ilişkiler yükselişte. Bu hafta romantik anlamda şanslı bir haftadasınız. Kalbiniz biraz çarpıp sizi şaşırtabilir. Sevgiliniz tarafından mutlu edilmeye hazır olun. Ya da olmayın! Tadını çıkarın!

Burcunuza Göre Saç Modelleri

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

Muhtemelen geçen hafta da bu temadan bahsetmiştim ; kariyeriniz. Bir çok Balık burcu, kariyer hayatında majör değişiklikler yapacaktır. Şirket değiştiriyor olabilirsiniz, pozisyon değiştiriyor olabilirsiniz, sektör değiştiriyor olabilirsiniz, meslek değiştiryor olabilirsiniz ve kendi işinizi kuruyor olabilirsiniz. Sonuçta toplum önündeki etiketiniz bir şekilde değişecektir.

Balık burçlarının nicedir kurdukları hayalleri aksiyona dökmeleri için yeterince etkileşim var bu hafta gökyüzünde. Rüzgarı kaçırmayın.

Maddi anlamda, değişen işinize paralel olarak pozitif gelişmeler yaşayacaksınız. Bu dönem primler, sürpriz kazançlar söz konusu olabilir.

En huzurlu olduğunuz yer, eğer evinizse ve size bunu sağlayan birileri varsa, kıymetlerini bilin.

İş yerinde geçmiş konuları pişirip pişirip koymaktan vazgeçin. İşe yaramıyor. Siz çözün.

Balık Burcu Erkeği ve Yatak Odası Sırları

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
5 Kasım 2021 Akrep Burcunda Yeni Ay
5 Kasım 2021 Akrep Burcunda Yeni Ay, 4 Kasım’ı 5 Kasım’a bağlayan...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir