Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım)

haftalık burç yorumları

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Haftalık burç yorumları ‘ nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, haritanızdaki tüm gezegenlerin kuzey eksenine ilerlemesi ile beraber, eski enerjinize geri kavuşuyorsunuz. İçsel tüm uğraşlarınız sona eriyor. Kendi kendinizle, içsel anlamda uğraşmak, hiç size göre değildi zaten, özünüze geri dönüyorsunuz.

Tüm haftayı sosyal bir şekilde dışarılarda, davetlerden davetlere, konserden sinemaya koşarak geçirebilirsiniz.

Partnerlik ilişkiniz giderek derinleşiyor. Oldukça yoğun hisler taşıyorsunuz. Artık sizi ayırmak pek de kolay değil. Birbirinizle çok özel sırlarınızı paylaştınız, geri dönüş yok.

İş hayatınızdaki, günlük rutininizdeki yoğunluk artık karekteriniz haline geldi. Boş kalırsanız şaşıracak durumdasınız.

Koç burçları için seyehatlere açık bir hafta. Fiziksel olarak seyehat edemeseniz bile kafaca edebilirsiniz. Yeni fikirler, düşünceler aklınıza gelebileceği gibi, gelecek bir tatilin planlarını da yapabilirsiniz.

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Boğa burçları özellikle kendileri, fiziksel görünüşleri, günlük hayatları, sağlıkları konusunda tedirgin bir hafta geçirebilirler. Geçmişten gelen bazı hastalıklar nüksedebilir. Anlamsız paranoyalara kapılabilirsiniz. Tüm hafta boyunca işlerinizde karamsar bir tavır sergileyebilir, her şeyin en kötüsünün gerçekleşeceği gibi bir paranoyaya sahip olabilirsiniz.

İlişkilerinizde politik bir tavır sergileme eğiliminde olabilirsiniz. İstemediğiniz konulara boyun bükmek pek tavrınız olmamasına rağmen, bu hafta kendi geriliminiz kendinize fazla geleceğinden, dışarıdan ekstra negatif enerji yüklenmemeyi tercih edebilirsiniz.

Başkalarının kaynaklarını rahatça kullanabilir, bu konularda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Miras gibi zorlu konularda pozitif gelişmeler olabilir. Bazı Boğa burçları doğum-ölüm temalarını deneyimlemek zorunda kalabilirler.

Uzun yolculuklar, mesafeli taşınmalar gündeminize gelebilir.

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Duygusal anlamdaki eksikliklerinizin giderek farkına varıyorsunuz. Tüm İkizler burçları derin ilişkiler kurma peşinde. Hali hazırda ilişkisi olan İkizler burçları ilişkilerine yeni boyutlar katmaya hazırlanırken, hala bekar olan İkizler burçları derin ilişkilerin hasretini çekiyorlar. Normalde bağlanmayı ve derin ilişkiler kurmayı sevmeyen bu burcun insanları, kendileri için marjinal bir dönemdeler.

İş yerinizde ve günlük hayatınızda duygusal sınırları koymanız gerektiğini işaret ediyor gökyüzü. Fikirsel özgürlüklere saygı duymak ve duygusal anlamda ilintilenmek doğru bir davranış olabilir. Ancak tüm hiyerarşiyi görmezden gelmek ve samimiyet sınırlarını çiğnemek ileride başınıza bela olabilir. Bu durum gereksiz bir risk olabilir.

Kariyer hayatınız ile alakalı çok uç kararlar almaktan, hızlı değişimler yapmaktan ve marjinal yollar izlemekten şu dönemde kaçınmanız gerekiyor. Belli konularda sınırları koymakta zorlanabileceğiniz gibi, kolaylıkla aldanabilirsiniz.

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Yengeç burçları bu hafta gerçekleşecek olan doğumlarda zorluklar yaşayabilirler. Bu sadece fiziksel doğum olmak zorunda değil. Yeni başlayacak işlerde, projelerde, yeni doğan her türlü temada zorlanmalar yaşanabilir. Yine çocuklar konusunda bazı gündemler can sıkıcı olabilir.

Bir çok Yengeç burcu 31 Ekim – 1 Kasım haftasında imkansız aşkın ne demek olduğunu deneyimlemek durumunda kalabilir.

Hayatınızın tamamen değişeceği bir dönemdesiniz sevgili Yengeçler. Bunu henüz deneyimlememiş, bazı gelişmeleri farkına varmamış olabilirsiniz. Önünüzde uzun bir zaman var. Bu dönemlerde yaşadığınız olayları hayatınız boyunca unutamayabilirsiniz. Sabit düzeninizin gün be gün değiştiğini göreceksiniz.

Düşüncelerinizi şifalandırıyorsunuz. Negatif hiçbir düşünce bu dönem size göre değil. Bir yerlere doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Sınır koymakta zorlandığınız konuların üstüne gitmelisiniz.

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunun maddi anlamdaki şansı yavaş yavaş sona erdi. Şimdi eldekileri düzenleme var olanı, kazanılmış olanı doğru şekilde kullanma ve kaynakları dengeleme zamanı.

Bu hafta dedikodudan uzak durmanız gerekiyor. Manipule edilmeye çok müsaitsiniz. Kendinize ait olmayan cümleleri sanki kendinizinmiş gibi benimsemekten uzak durmalısınız. Herkesin söylediğinden etkilenmemeli ve tedirginlik duymamalısınız. Herkes sizin hakkınızda konuşuyormuş gibi paranoyalar yine haritanızın temalarından.

Aileniz ve ev yaşantınız konusunda imkansızı aramamalısınız. Sevgide sınır olmaz sevgili Aslanlar. Sevgi mantıkla yönetilmez.

Aşk hayatınızda, çocuklarınız ile alakalı gündemlerinizde kemikleşmiş düzenleri ve temaları değiştirmek istiyorsunuz. Bu konularda aksiyon alacak gücü kendinizde bulacaksınız.

Bu hafta hayatınızda ani kayıplar söz konusu olabilir.

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Maneviyattan para kazanılır mı bilemiyorum. Ancak bu hafta Başak burçları, bir takım konuşmalardan, iyiliklerden ve derin ilişkilerinden para kazanacaklar. Belki yeni bir kaynak elde edecekler.

Kendi değerinizi giderek büyütüyor ve dışarıda bıraktığınız algıyı dengeliyorsunuz.

Hayat mucizelere her zaman açık bir yol. Değişim beklemek son derece hakkınız. Ancak bugünden yarına değil. Değişim, değişmek çaba gerektirir. Bazı konularda tekamül ister. Sevgi ister. Emek ister. Bu hafta içsel olarak bu temaları deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

Evinizde güzel transformasyonlar söz konusu olacaktır. Belki bir aile büyüğünüz ziyaretinize gelecek, belki kuvvetli bir insandan destek alacaksınız.

Günlük hayatınızda bazı sınırları koymakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta hızlıca akıp gidebilir. Hayalini kurduğunuz bir düzen yakalayabilirsiniz.

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Neden nasıl bilinmez ama bu hafta çok konuşulacağa benziyorsunuz.

Maddi anlamda tedirginlikler yaşayabilirsiniz. İmkansız bir miktarı kazanmaya çalışabilirsiniz.

Yakın çevrenizi düzenlediğinizi birkaç haftadır dile getiriyorum. Aynı temalar bu hafta da geçerli olacaktır. Bazı arkadaşlıklar son bulabilir. Evcil bir hayvan sahibi olabilirsiniz. Evcil hayvanınız ile ilgili bazı konular gündeminize gelebilir.

Aşk hayatınızdaki sınırsızlık devam ediyor. Nasıl bu noktaya geldiniz bilemiyorum ama bir çok kuralınızı ekarte etmiş gözüküyorsunuz. Sınırsızca duygularınızın peşinde koşma arzunuz var.

Günlük hayatınızda hızlı inişler çıkışlar, beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Bilinçaltı faaliyetlerinizde artış var. Ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Güneş’in ve Merkür’ün Akrep burcunda ilerliyor olması sizi hayat akışı anlamında rahatlatmış durumda. Kendinizi birkaç hafta öncesine göre çok daha akışta ve huzurlu hissediyorsunuz. Doğum günlerinizi kutladığımız şu dönemde gökyüzü tabi ki sizin aşığınızı parlatıyor.

Kişisel değerinizi gözden geçirmek, kendi adınıza bir takım adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için imkansız bir şeyi hayatınıza almak isteyebilirsiniz.

Maddi anlamda kazanç sağlama potansiyelinizin yüksek olduğu bir haftadasınız. Her türlü sağlam birliktelik, ortaklık ve yeni kazanç kapıları için adım atabilirsiniz.

Eviniz ile ilgili bazı eksiklikleri tamamlayabilir, evdeki bazı konuları şifalandırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Yeni bir çevre edinebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Yay burcu çok spiritüel bir burç değildir. Zaman zaman öğrenme ve kendini geliştirme arzusu ile bu konularla da ilgilenebilir ancak genel olarak inançlı ve bir dini uygulamayı seçen bir burç olduğu için, doğrular ve yanlışlar onun için belli gibidir. Son dönemde bu durum değişmiş olabilir. Bazı içsel deneyimler ve spiritüel olaylar yaşıyor olabilirsiniz. Rüyalarınızın gerçek hayatta vuku bulduğunu, bazı mesajlar içerdiğini farkedebilirsiniz. Bilinçaltı düzeyinde bir tekamül gerçekleştiriyor olabilirsiniz.

Kendiniz için atacağınız her adım, kendinize yatırım. Kendinizi güçlü ve dönüştürücü hissediyorsunuz. Dokunduğunuz her konuyu sıfırdan yaratabilirsiniz. Bu dönemi kaçırmamanızı ısrarla vurguluyorum.

Aklınıza gelen sanatsal fikirleri değerlendirin. Herhangi bir kolundan tasarımla ilgileniyorsanız bu dönem sizin için oldukça ilham dolu olacaktır.

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda bir türlü istediğiniz sınırları koyamıyorsunuz. Bazen elinizdeki para nasıl uçup gitmiş anlamıyorsunuz. Bu dönem keseniz biraz gevşedi.

Düşünmeden konuşmamalısınız. Özellikle yakın arkadaşlıklarınızda daha dikkatli olmalısınız. Siz son derece iyi niyetli olsanız bile, insanlar acı çektiği noktalarda hassas olabilirler.

Son dönemde sık sık seyehat etmiş olabilirsiniz. Bir süre daha seyehatler devam edecektir.

Kariyerinizde sağlam ve derinden ilerliyorsunuz. Dışarıdan kimsenin gözüne batmıyorsunuz ama yükseldiğiniz kesin. Eski bir takım girişimlerinizi tekrar gündeme taşıyabilirsiniz. Size iyi gelecektir.

Oğlak burçları sağlığınız konusunda çok dikkatli ve hassas olmalısınız. Kaza tehlikesi arz eden her şeyden uzak durmalısınız. Kesici, delici, alevlenmeye müsait her şeyi bir başkasına devretseniz, bu dönem hiç fena olmayacaktır.

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

Haritalarınızın kuzey yarım küresine toplanmış gezegenler bu haftayı sakin ve evinizde geçirmenize izin vermeyecektir. Sürekli bir takım konuların peşinden gitmek, çalışmak, sosyalleşmek zorunda kalabilirsiniz.

Kendi sınırlarınızı koymakta zorluk çekiyorsunuz. Zamanlama konusunda sıkıntılarınız olabilir. Kendinizi akışta hissetmenize rağmen “düzen” gerektiren hiçbir konuda başarılı olamadığınızı hissedebilirsiniz.

Maddi anlamda pozitif gelişmeler yaşayacağınız bir hafta olacaktır. Çalıştığınız konularda gelir elde edeceksiniz.

Kariyeriniz anlamında beklediğiniz gelişmeler bu hafta gerçekleşecektir. Uzun süreli gayretinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Her ne kadar endişeleriniz devam etse de, bu haftaki gelişmeler, size doğru yolda olduğunuzu hissettirecek ve işlerinize daha sıkı sarılmanızı sağlayacaktır.

Yakın arkadaşlıklarınızı dönüştürüyorsunuz. Bir çok Kova burcunun yakın çevresi değişim geçirmiş olabilir.

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

31 Ekim – 6 Kasım haftasında kendinizle ilgili güzel değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize bazı konularda sınırlar koymanızın vakti gelmişti. Özellikle inandığınız bazı konularda değişiklikler yapmanız gerekiyor. Evet sizin dünyanızda sınırlar yok. Her şey her zaman mümkün. Ancak biz dünyevi insanların dünyasında maalesef sınırlar var ve maalesef siz de bu sınırlara zaman zaman uyum göstermek zorundasınız.

Uzun soluklu ilişkilerde pozitif gelişmeler olacaktır.

Başkalarının kaynaklarınız kullanmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Kumar, borsa yatırımcılığı, emlak gibi konularda kazançlar elde edebilirsiniz.

Doğum-ölüm konularında bir takım haberler alabilirsiniz.

Özellikle kariyer hayatınızda ciddi değişimler yaşayabilirsiniz. Bugünden yarına olmayabilir ancak bu dönemde ve gelecek dönemde çok değişik yollar çizebilirsiniz. Bu yollar için adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020
Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs 2020 / Günün Enerjisi : Ay Terazi...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir