Haftalık Burç Yorumları (24-30 Ekim)

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları ‘nı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

 

Haftalık Burç Yorumları

KOÇ – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, uzun süreli ilişkiler/evlilikler için hem çok pozitif hem de bol aksiyonlu bir hafta olacaktır. Bolluk ve bereket, şans ve iyilikler gezegeni Jüpiter’in evlilik/ciddi ilişkiler evinize ilerlemesi bu temalarda fazlaca pozitif şeyler yaşayacağınızı işaret ediyor.

Kendinizi atıl, rehavete kapılmış hissedebilirsiniz. Özellikle toplum önündeki imajınız, etiketiniz ve kariyer hayatınız konusunda istediğiniz adımları atmakta zorlanabilirsiniz.

Çok öfkelisiniz. Öfkenizi pozitif bir denkleme akıtmalı, aksiyon gücünüzü yakıp yıkmaya değil, yapıp inşa etmeye harcamalısınız.

Hayallerinizi gerçek yaşamınızla karıştırmak ancak sizi yaralar.

Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Koç burcu genel olarak güçlü ve dayanıklıdır. Zor hasta olursunuz ancak hasta olduğunuzda da zor atlatırsınız. Bu sebeple bu hafta ekstra özenli olmanızı tavsiye ediyorum.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA – Haftalık Burç Yorumları

Düzenli olmak, sahip olduklarınızı önemsemek, detayları incelemek… Bunlar çok güzel huylar. Fakat insan sevdiğini düzenlemeye çalışırsa, ona kendisine ait bir şeymiş gibi bakarsa ve özellikle romantik ilişkilerde detaylarda boğulursa, bunlar çok güzel huylar olmaz. Biraz serbestlik, az kontrol, çok güven ve orta karar özveri, her şeyi bir anda normal seviyelere geri getirir. Bu ara biraz abarttınız demek istiyorum.

Çok çalışıyorsunuz bu hafta yine. Enteresan bir şekilde çok iyi geliyor çalışmak size. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar dengelendiğinizi hissediyorsunuz.

İletişiminiz çok ama ses yok. Konuşmalar var ama içinizde. Kendinizle derin bir sohbete oturma zamanı. Derinden bir ses, size bir şey söylemeye çalışıyor. Dinlemeye çalışın bence. Bedeniniz, ruhunuz ne fısıldıyorsa, ona ihtiyacınız var demektir.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER – Haftalık Burç Yorumları

Duygusal anlamdaki eksiklerinizi bile mantığınızla analiz etmeye çalışıyorsunuz. Böyle hissediyorum çünkü…Bu cümleyi kurup kalbine beyin takan tek Zodyaklısınız. Yine de çok tatlısınız!

Böyle hissediyorsunuz çünkü sevgili İkizler burcu , sizin de sevme zamanınız geldi. Ruhunuzu dünyevi her konuda beslediniz. Amaçlarınız için çalıştınız. Ancak romantik tarafı bir süredir boş bıraktınız. Dünyada sevgilisi olan 903274837493 kişinin bir bildiği olmalı, öyle değil mi?

İlişki deyince de giriş-gelişme-sonuç diye ayırmayın aman diyeyim. Robot değiliz. Sevmeye de sevilmeye de ihtiyacımız var.

Bir süredir iş yerinizde almak istediğiniz aksiyonlar vardı. Ancak yüzeyde götürmüyordunuz bu aksiyonları. Herkes fark etsin istemiyordunuz. Derinden ve gizlice hareket ettiniz. İşte şimdi, o aksiyonların, gizli kapaklı hareketlerin meyvesini toplama zamanı geldi.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ – Haftalık Burç Yorumları

Yengeç anneler dönemi iftaharla sunar! Tüm Yengeç burcu kadınlarının dikkatine, her an hamile kalabilirsiniz. Bu yüzden bebek planlıyorsanız, aksiyona koşmalı, “yok aman şimdi hiç sırası değil!” diyorsanız ciddi ciddi korunma zamanı!

Yengeçler artıyor, çoğalıyor, büyüyor, genişliyor! Bolluk ve bereket, şans ve uğur Yengeç burçlarının evlerinde. Jüpiter’in gücü size çok iyi geliyor. Pozitifsiniz. En kötü ihtimalle pozitif maskesi takmaya meğillisiniz.

Geçtiğimiz haftalarda Yengeçler için yazdığım güzel şeylere itiraz eden Yengeç burçları oldu. Bir kısım Yengeç burçları henüz bu pozitif etkilerin hayatlarındaki yansımasına vakıf olamamışlar. Sakin olun. Doğum tarihlerinize göre bu yansımaların ulaşması değişkenlik gösterir.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN – Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunun maddi anlamdaki şansı yavaş yavaş sona erdi. Bu değişimle beraber Aslan burçlarını maddi bir endişe kapladı. Akan musluk kapanmaya başladı. Şimdi eldekileri düzenleme zamanı sevgili Aslan burçları.

Aslan burcu bu hafta çal çene! İletişim trafiğiniz oldukça fazla. Çoğu da insanları uzlaştırmak, dengeleri yeniden sağlamak için. Geri kalan kısmı da biraz dedikodu diyebilirim. Gizli kapaklı konular 24-30 Ekim haftasında gündeminizde.

Ailenizle ilgili konular çözüldü ve bu hafta şans onlarla beraber.

Aşka hazır mısınız, tutkuya hazır mısınız diye sormuştum geçtiğimiz haftalarda. Nasılsınız? Köşeli aşklar çalmaya başladı mı kapınızı? Yazın bana merak ediyorum sizleri.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK – Haftalık Burç Yorumları

Başak burçları hisli bir hafta geçirecekler. Nedeni belli olmayan duygusal iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz. Hafif bir boşlukta süzülme hissi gelebilir. Ne mutluluktan havalarda, ne de acıdan diplerdesiniz. Serbest salınım haftası diyelim buna.

Maddi anlamda bir takım gelişmeler yaşayacaksınız. Bu gizli bir kaynaktan yeni gelir kapıları elde etmek olabileceği gibi, uzun süredir çaba harcadığınız ama kazanç sağlayamadığınız bir kapıdan kazanç sağlamaya başlamak da olabilir.

Bu hafta çok fazla sır saklamak zorunda kalabilirsiniz.

Anneniz ile alakalı sıkıntılara çok fazla takılmayın. Zamana bırakın. Konular şifalanacaktır.

Aşkta yakıp yıkmaya, düzen değiştirmeye çok meğillisiniz. Derin ilişkiler varsa, pire için yorgan yakmayın derim.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ – Haftalık Burç Yorumları

Sevgili Teraziler, bu aralar yemek yeme işini biraz abartmış olabilir misiniz? Günlük yorumlarımı takip edenlenler bilirler, Terazi burçlarını uyarıyorum bugünlerde. Haritalarınızın birinci evinde hareket eden Jüpiter, size bireysel anlamda değer kazanmanıza yardımcı olsa da, iştahınızı açmak gibi bir yan etkide bulunabilir. Herhangi bir dengesizliği, duygusal boşluğu en kolay yolla gidermeye çalışabilir. Hareket enerjisini düşürüp, rehavete kapılmanıza sebep olabilir.

Maddi anlamda gelişip güç toplayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca 24-30 Ekim Haftası özelinde de maddi anlamda çok şanslısınız. Şans oyunları, özellikle Perşembe günü, denenebilir.

İletişim konusunda, kaş yaparken göz çıkartabilirsiniz. Aslında iyi bir şeyler söylemek isterken, bir çuval inciri berbat edebilirsiniz. Düşünmeden konuşmalar can sıkıcı olabilir.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP – Haftalık Burç Yorumları

Hadi gözünüz aydın! Güneş Akrep burcuna ilerledi ve Akrep burçlarının doğum günlerini kutlamaya başladık. Bu bir ay boyunca evrene ne ekerseniz, önümüzdeki bir yıl boyunca onları biçeceksiniz.

Her zaman yazıyorum, her zaman söylüyorum; doğum günleri önemlidir. Bu zamanlar değerlidir. Evrenden istemeyi eksik etmeyin.

Maddi anlamda işler pek iyi gitmemekle beraber, son dakika da olsa her şeyi çözümleyecek bir yol buluyorsunuz.

Bir çok Akrep burcu bu dönem taşınabilir, yer değiştirebilir veya çevresini değiştirebilir. Evcil bir hayvan sahibi olabilir. Erkek kardeşlerle ilgili bir takım transformasyonlar yaşayabilir.

Romantik anlamda sizi bir zamanlar iyileştiren konular yaralamaya ya da tam tersi eskiden sizi yaralayan konular şimdi iyileştirmeye başlayabilir.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY – Haftalık Burç Yorumları

Yay burçları için mesaj haftası başladı. Rüyalar, sık sık karşınıza çıkan mesajlar, sık sık karşılaştığınız insanlar, hayatınızda tekrarlanan olaylar önem kazanıyor. 24-30 Ekim Haftası yaşadığınız olaylara dikkat etmelisiniz. Mistik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Var olmayanın varlığına ve derin güçlere şahit olabilirsiniz.

İyi ve kötü, güzel ve çirkin, siyah ve beyaz bu dönemde hayatınızda beraber yer alıyor. Hayatınızda ying ve yang eşitlenmiş durumda. Zorlamalar varsa mücadele gücünüz de var. Güzellikler varsa illa aradan sıyrılan, göze batan bir kötülük de var.

Sık sık yalanlarla karşılaşabilirsiniz. Vaadini gerçekleştirmeyen sözlerle muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Maalesef aynı etki ile, siz de bazı durumlardan kurtulmak için tatlı yalanlar söyleyebilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermek zorunda kalabilirsiniz.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK – Haftalık Burç Yorumları

Geçmişteki bazı konuların sizi öfkelendirdiğini farkedebilirsiniz. Öfkenizi, kendinizde bir değişim yaratmak için kullanmalısınız. Her kötü hissin, yerine iyisini koyma arzusu, kendisi ile beraberinde gelir. Dönüşüm için, güçlenmek için her zaman biraz öfke gereklidir. Eğer eller acımazsa, nasır da tutmaz. Nasır tutan eller acımaz.

Maddi anlamda dalgalı kur gibisiniz. Bir var bir yok. Kandırılmaya müsaitsiniz. Pazarlıklar için yanlış bir haftadasınız.

Ailenizdeki insanlarla kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Ani sinir krizleri, çatışmalar gündeminizde.

Kötücül, negatif, karamsar düşünceleriniz var. Neyse ki bu dönem şifası da var. Endişeleri bir kenera bırakıp, iyi şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Yeni bir projeye başlayabilirsiniz.

İletişim sektöründeki Oğlak burçları için yükseliş haftası.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA – Haftalık Burç Yorumları

Sevgili Kova burcu , zorlandığınızı biliyorum. Kendinize baktığınız yerden kendinizi göremiyorsunuz. Duygusal bir kaybolma halindesiniz. Kaçıp gitmek, bulunduğunuz yerden uzaklaşmak istiyorsunuz.

Maddi anlamda bir süredir sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bu konulardaki fazlalıklar veya eksiklikler, kendi değerinize olan bakış açınızı değiştirmiş olabilir. Şimdi aynı konularda şifalanma zamanınız geldi. Hayal bile edemeyeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Bilinçaltınızda çok fazla şey oluyor. Bilinçaltınızı ruhunuzun çöplüğü gibi düşünelim. Dolmuş taşmış. Ciddi bir temizlik gerekiyor. Artık kutunun kapağı kapanmıyor. Böyle bir temizlik zaman ister. Bugünden yarına olmaz. Keskindir. Yaralar, kanatır ama sonucu şahanedir.

Bir süredir emek verdiğiniz her ne varsa karşılığını almaya başladığınız bir ay sizi bekliyor. Güneş doğum haritalarınızda kariyer evinizi aydınlatmaya başladı bile.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK – Haftalık Burç Yorumları

Tabir-i caizse, kendi kendini zehirleyen, kendi kendini bıçaklayan, kendi kuyusunu kazan bir Balık profili var bu hafta gökyüzünde. Değişime direnen, yanlış olduğunu bildiği halde alışkanlıklarına sıkı sıkıya tutunan bir Balık.

Birilerinin size değer vermesini istiyorsanız, önce siz onlara değer vermelisiniz.

Çevrenizdeki insanları, özellikle yakın çevrenizdeki insanları keskin tavrınız ve asabiyetinizle derinden yaralıyorsunuz. Sizin Zodyak’ın şevkatlisi olmanız gerekirken bu öfke ve hırçınlığınız neden? Belli ki hayatınızda bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Kaçmak işe yaramayacaktır artık sevgili Balık burçları. Siz ataletsiz kalabilirsiniz ama etrafınızadakiler kalmayacaktır.

Romantik anlamda duygusal düzenlemeler yapmanız gerektiğini farkına vardınız. Umarım çok büyük kayıplar yaşamazsınız. Çünkü maalesef biraz geç kaldınız.

Günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Güneş Oğlak Burcuna Geçiyor ! Etkileri Nasıl Olacak ?
Canlı ve yaşıyor olduğumuzun göstergesi olan Güneş Oğlak Burcuna Geçiyor. 22 Aralık...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir