2 Ağustos 2016 Aslan Burcu Yeni Ayı

Aslan Burcunda Yeni Ay 2020
adsense

2 Ağustos 2016 Salı günü Türkiye (İstanbul ) saati ile 23:45’te Aslan burcunun 10. Derecesinde Yeni Ay doğacak.

Yeni Ay’ın yükseleni Boğa. Yeni Ay’ın enerjisi  “Ateş” ve “Toprak” elementlerinde yoğunlaşmakta.

Öncelikle doğa olayları ile başlayalım. Dünya genelinde sıcaklıkların bir miktar artmasını bekliyorum. Sıcak hava kendini biraz daha hissettirecektir. Aslan burcu kalbi, yaşam enerjimizi, sırt bölgemizi ve damarlarımızı da temsil ettiğinden, özellikle daha da ısınacak hava da, kalp rahatsızlıkları olanların dikkat etmesini tavsiye ediyorum. Bu dönemde sporu abartmamakta yine fayda var.

Ülke gündemimizde  ve günlük hayatlarımızda ateşle ilgili her türlü temaya dikkat etmemiz gerekiyor. Ateşle oyun olmaz denir ya, tam o hikaye. Büyük yangınlar ve patlamalar söz konusu olabilir. Yanıcı ve yakıcı maddelerin taşınması daha da ehemmiyet kazanıyor.

Aslan burcundaki Yeni Ay’da neler yaşanacak?

Kendimizi dolaysız ve içtenlikle ifade etmek, fark edilmek, merkezde bulunmak, insanlar üzerinde büyük bir etki bırakmak ve etrafımıza egemen olmak isteyeceğiz. İstemesek de egomuz ve kibirimiz yükselecek. Görülmek, takdir edilmek, fark edilmek, onaylanmak, alkışlanmak ve “pof pof”lanmak arzusu duyacağız. Yeteneklerimizden emin olduğumuz konularda insanlar peşimizden gelsin isteyeceğiz.

Herhangi bir olay karşısında refleks olarak buyurgan, direkt, hevesli, flörtçü, çocuksu ya da dikkatleri üzerimize çekecek şekilde tepki vereceğiz. Son sözü biz söylemek isteyeceğiz. Bazen başkalarının duygularına kayıtsız kalacak, kendimize kanalize olacağız. Çünkü kendimizi diğerlerinden ayrıcalıklı, diğerlerinden değerli göreceğiz.

Yine bireyselde, kontrol dışı duygusal patlamalara ve depresyona dikkat. Talepleriniz olmadığında, sanki hayatınızda hiç bir istediğiniz olmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkileri azalmaya başladığında sizin de bu hisleriniz azalacaktır.

Aşk, aşkın getirdiği her şey, oyunlar, flörtler… Hepsinde artış olacaktır. Çocuklar da aşkın meyvesi olduğu için, çocuklar ile ilgili konularda, gebeliklerde ve doğumlarda artış olacaktır. Uzun süredir bebek hayali kuranlar, hayallerine kavuşacaklar. İstenmeyen gebeliklere ise dikkat!

Bekar insanlar için bu Yeni Ay birlikteliklere göz kırparken, ilişkisi olan insanların daha kontrollü olmasında fayda var. Zira kayan gözler, ilişki arızalarına sebebiyet verebilirler.

Dönemsel şartlar, ilişkilerde beklenmedik değişimlere sebep olabilir. Ani evlilikler, nişanlar, sözler, taşınmalar, ev değiştimeler gibi…

Çok uzun süredir sıkıntılı partnerlik ilişkileri olanlar, boşanmak isteyenler bu yeni ayın enerjisinden faydalanacaklar. Yeni ay her ne kadar yeniye açılma enerjilerini temsil ediyor olsa da, her bitişin bir başlangıç olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Yeni Ay, hayallerimiz ve duygularımızdan kopanlarla, kararlarımız ve mantığımızdan kopanları karşı karşıya getirecek. Net kararlar almakta güçlük yaşayacağız. Aslında aklımızın süzgeçinin iyi çalıştığı bir dönemdeyiz ancak kader karşımıza sis perdeleri çıkarıyor.

Aile, ev, yurt, vatan, millet konuları gündemde olacak yine.  Özellikle kadın sanatçılar, aktristler gündemlere taşınacaklar.

Enerjimiz ve disiplinimiz artacak.

Uzun süredir terfi bekleyenler de bu dönemde terfi edecekler. Yine kariyer hayatlarındaki ani ve beklenmedik yükselmeler Yeni Ay’ın temalarından.

Başkalarının kaynaklarını değerlendirdiğiniz bir işiniz varsa, Yeni Ay’ın en şanslılarındansınız diyebilirim. Bu dönem tam ekmeğinize bal sürme döneminiz olacaktır.

Altın yükselecektir.

Yeni Ay’ın ülkemize etkileri nasıl olacak?

Gökyüzü ; ordu, deniz kuvvetleri, polis, işçi sınıfları ile alakalı yaşanacak sıkıntılara, bu sıkıntılara üretilen çözümlerin ülke refahına katkıda bulununacağına işaret ediyor. Hükümetimiz ve cumhurbaşkanımız ile alakalı ani değişimler söz konusu olacaktır. Dini konular, yükseköğrenim kurumları, profesörler, avukatlar, hukuk ve mahkemeler ile alakalı bir takım yanılmalar, yanlış kararlar alınabilir. Genel ulaşımda ve basında artış görülebilir, bu konularda düzenlemeler söz konusu olabilir. Bir takım spekülatif olaylar yaşanabilir ve borsa da artış gözlemlenebilir.

 

Paylaş

More from Yasemin Orman
Erkekleri Burçlarına Göre Mutlu Etme Tarifleri
Erkekleri burçlarına göre mutlu etmenin yollarını arıyorsanız işte size Erkekleri Burçlarına Göre...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir