Oysho Yoga ‘da şimdi İndirim Zamanı!

Son yıllardaki spor koleksiyonları ile spor yapan kadınların tercihlerinden olmaya başlayan OYSHO, dünyada hızla yayılan sağlıklı yaşam ve açık havada spor konseptini herkesin deneyimlemesi için bir çok ülkede ücretsiz yoga etkinlikleri sunuyor. Etkinliklerini ise Oysho Yoga hashtagi ile sosyal mecralarda paylaşarak marka severler ile etkileşim kuruyor.

Oysho Yoga ’nın uluslararası turu ilk kez İstanbul’da!

Paris, Barselona, Madrid, Milano, Şangay, Dubai ve Moskova gibi 16 ülkede 30.000’den fazla insana ulaşan OYSHO YOGA, Türkiye’de ilk Yoga etkinliğini 14 Ekim Cumartesi günü İstanbul Feriye Palace’ta gerçekleştirdi. Yogayı hayatının bir parçası haline getirmiş olan, sosyal medya influencerlarından, fenomenlerden, spor topluluklarının önderlerinden ve aylık spor dergilerinin temsilcilerinden oluşan 130 kişilik bir grup, yoga eğitmeni Gizem Özdem liderliğinde açık havada yoga yaptı. Soğuk havaya rağmen katılımcılar Oysho Tshirtleri ile keyifli paylaşımlarla Yoga eğitimlerini tamamladılar.

Oysho Yoga
130 KİŞİ BOĞAZ’DA YOGA İÇİN BULUŞTU!

Oysho severlere indirim!

Etkinliğin bu tarihte organize edilmesinin spor konseptini benimsetmenin dışında, Türkiye’de Oysho markasının online alışverişte birinci yılının olması.

Oysho sunduğu online alışverişin Türkiye’de birinci yılını özel bir indirimle kutluyor! OYSHO, www.oysho.com adresinde 18 Ekim saat 22:00’de başlayıp, 19 Ekim 00:00’a kadar yapacağınız tüm alışverişlerde geçerli %20’lik indirimi tüm “Oysho severlere” sunuyor!

Spor sekmesinden yaptığınız spor dalına göre alışveriş imkanı sunan Oysho Yoga koleksiyonunda daha fazla geri dönüştürülmüş kumaşlardan faydalanılması ise oldukça hoşuma gitti. Aşağıda sizin için bir kaç favori parçamı ve fiyatlarını paylaşıyorum.

Oysho Yoga

Geri dönüştürülmüş polyamid basic t-shirt

49,95 TL
Oysho Yoga

Doğa baskılı tayt

139,95 TL
Oysho Yoga

Devore melanj t-shirt

89,95 TL
Oysho Yoga

Dalgalı tayt

139,95 TL
Oysho Yoga

Fermuarlı top

99,95 TL

Yoga yapanlar bilirler; aşağı bakan köpek pozuna geldiğinizde, taytınızın gereğinden fazla esnekliği veya dokumasından çalınmışlığı sebebi ile iç çamaşırınızı kimsenin gözüne sokmak istemezsiniz.

 

Yoga’nın neredeyse en ünlenmiş markası Lululemon’dur. Her Yogi ve Yogininin mutlaka bir Lululemon parçası vardır. Ancak son yıllarda hem kaliteli hem de çok renkli Oysho Yoga taytlar benim de tercihim olmaya başladı. Yoga yapanlar bilirler; aşağı bakan köpek pozuna geldiğinizde, taytınızın gereğinden fazla esnekliği veya dokumasından çalınmışlığı sebebi ile iç çamaşırınızı kimsenin gözüne sokmak istemezsiniz. Oysho’nun taytları bu anlamda da sizi utandırmayacaktır.

İç çamaşırı konusunda uzmanlaşmış ve pijama ile devam eden Oysho’nun son yıllarda sunduğu Plaj ve Spor koleksiyonlarının da en az iç çamaşırları kadar başarılı olduğunu düşünüyorum. Online alışverişte ise en beğendiğim özellikleri aldığınız bir ürünü Mağazadan veya evinizden ücretsiz olarak iade edebiliyor olmanız.

Siz de benim gibi renkli taytları ve spor ürünleri günlük hayatta da kullanmayı seven biriyseniz, birinci yıla özel olan ve bir gün sürecek bu indirimden faydalanabilirsiniz.

Şimdiden Keyifli Alışverişler!

 

 

Paylaş

Tags from the story
,
More from Yasemin Orman
Oğlak Burcunda Dolunay – 24 Haziran 2021 – Yıl Sonu Piyesi
24 Haziran 2021 saat 21:40’ta Oğlak Burcunda Dolunay 2021 gerçekleşiyor. Ne mutlu...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir