Haftalık Burç Yorumları (10-16 Temmuz)

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları ‘nızı okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın 😉

KOÇ- Haftalık Burç Yorumları

Yuva kurma, ev kurma, birlikte olma, bir partneri veya korunmaya ihtiyacı olan herhangi bir insanı sahiplenme dürtüleri taşıyacağınız bir hafta olacak. Birçok Koç burcu içinde bulunduğumuz sene içerisinde evlendi. Evliliğe hazır olan diğer bir kısım Koç burçları ise partnerlerinden bu konu özelinde adım atmalarını bekliyorlar. Beklenen haber bu hafta içinde gelebilir!

Bekar Koç burçları içinse oldukça şanslı bir hafta. Aslında bir süredir şansınız bu konuda yaver gidiyor. Geçmişten önemli bir kişi bir anda tekrar hayatınıza girmeye çalışıyor olabilir. Bazı hortlaklar gereksiz, bazıları ise büyük bir şanstır. Sizinki şansa benziyor. Süreci değerlendiremezseniz, onu sonsuza kadar kaybedebilirsiniz.

Ne istediğiniz, ne yapmak istediğiniz, hayatınızın nereye akmasını istediğiniz konusunda bazı sıkıntılarınız var. Düşünmekten hoşlanmadığınız için de akışa bırakmış devam ediyorsunuz. Oğlak Dolunay’ı bu duruma izin vermeyecektir.

Koç Burcu ve Özellikleri

Koç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BOĞA- Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda yanılgılara düşebileceğiniz bir hafta. Kafanızın karıştığı konularda alım-satım-kiralama yapmamalısınız. Gereksiz harcamalardan, özellikle duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalardan kaçınmalısınız.

Bu haftayı içinize kapanmış, ininize çekilmiş izole bir şekilde geçirebilirsiniz. Pek fazla konuşmak istemiyor, diyalog geliştirdiğinizde ise şefkat görmek, korunmak kollanmak istiyorsunuz. Aynı şekilde siz de size ihtiyacı olan insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Ailenizle ilgili konularda gerginlikler olabilir. Herkes bir şekilde yönetimi eline almak istiyor. Taht kavgaları anlamsız olabilir. Onun yerine tahta beraber oturmayı deneyin.

Bu hafta bir aile büyüğü ile ilgili bazı problemler derin üzüntülere sebep olabilir. Boğa burçlarının uzun soluklu taşınma planları olabilir. Çok uzun süredir yaşadığınız yerden ayrılmayı tercih edebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Özellikleri

Boğa burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

İKİZLER- Haftalık Burç Yorumları

Kariyeriniz konusunda hayal ettiğiniz noktalara gelememiş olmak sizi duygusal olarak kaçışlara itiyor. Sanki her şey yolunda gidiyormuşçasına geziyor tozuyorsunuz. İşler yolunda değil ve bunu tamir edebilecek yegâne kişi de sizsiniz. Sadece hayal kurmakla olmuyor. Kaçmayı bırakıp daha fazla çalışmak zorundasınız. Bahane üretmekten vazgeçin. Siz otururken kimse kapınızı çalmaz. Aslında çok güzel planlarınız var. Yapabileceğinizi, özellikle iletişimle ilgili konularda başarılı olabileceğinizi biliyorsunuz. Adım atmanız çok önemli.

Birçok İkizler burcu maddi anlamda yatırım yapacak. Özellikle taşınmaz mülklerin alımı söz konusu olacak. Yeni ev, yeni araba size uğur getirebilir, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Hayatınızda korumaya çalıştığınız tüm illüzyonların bir anda dağıldığını fark edeceksiniz. Bu hafta bazı konularda toslamak sizi kendinize getirecek.

İkizler burcu ve Özellikleri

İkizler burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ- Haftalık Burç Yorumları

Bazı Yengeç burçları kendilerine ait bireysel hayatlarını sonlandırıp, evlilik hayatına veya partnerleri ile birlikte yaşam sürmeye başlıyorlar. Diğer bir grup içinse durum tam tersi. Uzun soluklu beraberliklerde tamamen yıkılmalar, evliliklerde çatırdamalar söz konusu olabilir. Bu iki uçta yaklaşımın ortak sonucu olarak Yengeç burçları, kendi benliklerinin farkına varacak, kendilerinin çok sevdiği değil, kendilerinin de değerli olduğu ilişki arayışları veya beklentiler içerisine girecekler. Bu dönem sevgiye, ilgiye ve size zarar vermeyeceğinden emin olduğunuz birinden şefkat görmek istediğiniz kesin. Anlaşılmak istiyorsunuz. Kendinizin de değerli olduğunu anlatmak istiyorsunuz.

Maddi anlamda güzel haberler alacaksınız. Hafta boyunca kazanç kapıları oldukça açık olacak. Kariyer hayatınızda ani gelişmeler söz konusu olabilir. Beklenmedik bir şekilde basamakları hızlıca çıkabilirsiniz. Bazı durumlarda ise kariyerinize tamamen başka bir yön vermek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Özellikleri

Yengeç burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

ASLAN- Haftalık Burç Yorumları

Depresyon ve umutsuzluk geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Aslan burçlarının yakasını bırakmıyor. Büyük duygusal travmalar ve hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz. Konu değişmekle birlikte birçok Aslan burcu istediklerini elde edememenin üzüntüsünü yaşıyorlar. Bu dönemde alkol kullanımları, yeme aşırılıkları söz konusu olabilir. Kaçmak için kendinize zarar vereceğiniz alışkanlıklardan uzak durmalısınız.

Uzun soluklu ilişkilerde ve evliliklerde kafanız karışıyor olabilir. Bazı sınırların geçilmiş olması sizi rahatsız ediyor. Hem sabit olmak var olanı sürdürmek, düzeni bozmamak arzusundasınız, hem de bulunduğunuz yerden bir an önce topuklamak ister gibisiniz. Dengeyi bulmanız zor. Ancak marjinal bir adım sizi yeni bir noktaya taşıyabilir.

Aslan burcu ve Özellikleri

Aslan burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BAŞAK- Haftalık Burç Yorumları

Maddi anlamda şansına güvenmeyen Başak burçlarının bile yüzlerinin güldüğü bir zaman dilimindeyiz. Evren kazanç kapılarınızı destekliyor. Tek yapmanız gereken buna inanmak ve size gelen enerjiyi itmemek.

Aileniz konusunda bir süredir devam eden problemlere yeni bir tanesi eklenebilir. 2018 Ocak’a kadar sabretmeniz gerekiyor. Yüzdünüz yüzdünüz artık kuyruğuna geldiniz. Az daha sabır.

Eğer bekar bir Başak burcu iseniz bu hafta ve önümüzdeki hafta hayatınızın aşkı karşınıza çıkabilir. Hayattan beklediğiniz her şey bir anda değişebilir. Başka bir boyuta geçip, tüm hayatınızı arka planda bırakabilirsiniz.

İş hayatınız konusunda duygusal davranmamalısınız. Orası sizin iş yeriniz, çalışıp para kazandığınız yer. Duygularınızı özel hayatınıza saklamalısınız.

Başak burcu ve özellikleri

Başak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

TERAZİ- Haftalık Burç Yorumları

Duygusal anlamda kafanız çok karışık. Birileri ile bir şeyler yaşamayı hayal etmek yerine, herkesten tamamen uzaklaşmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Aşktan hiçbir zaman umut kesmemelisiniz sevgili Terazi burçları. Ona her zaman, her yerde rastlanabilir ve nereden geleceği de hiç belli olmaz.

Birçok Terazi burcu için taşınma ve yer değiştirme vakti. Yeni çevrenize, evinize alışmanız biraz zaman alabilir. Bu sürecin başında zorlanacağınız kesin ama sonrasında kendinizi çok daha özgür ve mutlu hissedeceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili birtakım gelişmeler olacak. Terfi veya zaman haberleri söz konusu olabilir. Şimdilik iş değiştirmek istemiyorsunuz. Aksiyonlarınız daha çok bulunduğunuz yerde yükselmekle ilgili.

Terazi burcu ve Özellikleri

Terazi burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

AKREP- Haftalık Burç Yorumları

Hayatınızın ana arterleri değişmek zorunda kalıyor. Alışkanlık edindiğiniz birçok konudan uzaklaşmak zorunda kalacaksınız. Artık yeni alışkanlıklarınız olmalı. Düzen değiştirmek Akrep burçlarının bu ve bundan sonraki birçok hafta ve dönem için ana konusu olacaktır.

Maddi anlamda çok zorlanmaya başlamıştınız. Ancak işinizden gelecek güzel bir haber sizi rahatlatacak. Bazı Akrepler için fiziksel olarak yuvaya dönmek söz konusu olurken, bazı Akrepler ise fikirsel boyutta artık ait oldukları yeri keşfetme fırsatı bulacaklar.

Evli Akrepler hayatlarından memnun. Eşiniz ile iletişim trafiğiniz artıyor. Birbirinizi anlıyor ve ortak kararlar alıyorsunuz. Bekar Akreplerinse aşk hayatı biraz karışık. Tam olarak bir ilişkiye adım atamıyorlar. Önce korkularınızın üstesinden gelmelisiniz.

Akrep burcu ve Özellikleri

Akrep burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAY- Haftalık Burç Yorumları

Duygusal bir zaman dilimindesiniz. Geçmişteki hayal kırıklıklarınızın tamir olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak durum öyle değil. Bazı şeyleri tamamen kaybedecek olmanızın tesellisi sadece bu durum. Giden geri gelmeyecek. Taşıdığınız sadece boş bir umut. Beklediğiniz kişiden alacağınız son haberi bu hafta alacaksınız.

Yay burçları için kayıp temalarının yüksek olduğu, negatif denebilecek bir hafta olabilir. Her şeye rağmen yüz güldüren ani gelişmeler de söz konusu olacaktır.

Kariyeriniz konusunda adım attığınız, çalıştığınız sürece cevap bulacak, karşılık alacaksınız. Rehavete kapılan Yaylar içinse geçmiş olsun. Biraz babaanne deyimi ile “yatan öküzün samanı olmazmış.”

Geçmişi geçmişte bırakmanızın vakti geldi!

Yay burcu ve özellikleri

Yay burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

OĞLAK- Haftalık Burç Yorumları

Bütün bekar, zamanı gelmiş Oğlak burçları dünya evine giriyorlar. Uzun soluklu ilişkiler mutlu sonla sonlanacaklar. Çoğunuz için çok güzel bir hafta ve güzel bir ay olacak. Oğlak burçları Haziran- Temmuz aylarını güzel geçirdiler, geçirmeye de devam ediyorlar.

Maddi anlamda bazı problemler yok değil. Korkmadan istemeye ve hayal etmeye devam edin. Gereksiz harcamalardan kaçının ama kıtlık enerjisine de girmeyin. Merak etmeyin bir şekilde paranız olacak.

Aile düzenin değişmeler, evliliğin bir etkisi olarak Oğlak burçlarının hayatına girebileceği gibi, var olan kurulu düzenlerde de değişimler söz konusu olabilir.

Tamamen bekar olan Oğlak burçları için de alternatiflerin söz konusu olacağı güzel bir hafta olacaktır.

Oğlak burcu ve Özellikleri

Oğlak burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

KOVA- Haftalık Burç Yorumları

Kova burçları, kendi özlerine ulaşıncaya kadar olan her şeyi yakıp yıktılar. Belki kendi rızaları dışında gelişti süreçler. Ancak düzen bozuldu, taşlar yerinden oynadı. Asıl şimdi sizleri çok güzel zamanlar bekliyor.

Kendi sınırlarınızı çizmekte zorlanıyorsunuz. Ne doğru ne yanlış bilemediğiniz gibi, duygusal kaçışlar hayatınızı biraz zorlaştırıyor. Kendinizden kaçmayın. Kendinize yolculuk yapın.

Maddi anlamda zorlanıyorsunuz. İş hayatınızdaki yenilikler bu duruma çözüm getirecektir.

Kova burçlarının ilişkilerde, özellikle partnerlik ilişkilerinde yaşadığı değişimler kariyerleri konusunda kendilerine yeni bir yön vermelerine sebep olabilir. Her ne sebepten olursa olsun, disiplinli çalışmanızın kaymağını yiyeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Beklediğiniz veya haber gelmesini istediğiniz bir yerden istediğiniz haber gelebilir.

Kova burcu ve Özellikleri

Kova burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BALIK- Haftalık Burç Yorumları

Balık burçları bu hafta aşk hayatlarında aldıkları aksiyonlardan büyük pişmanlıklar yaşayacaklar. Sevdiğiniz kişi sizi yaralıyor. Acaba o mu sizi yaralıyor, sizin ilişkinize yaptıklarınız mı? Her ne olursa olsun, iç kırgınlıklarınız ve pişmanlıklarınız var.

Çok çalışıyor, iyi kazanıyor ama iyi de harcıyorsunuz. Bazen bir kuruşun hesabını yaparken, bazen herkesin hesabını öderken buluyorsunuz kendinizi. Bir denge tutturmanız gerekiyor. Kariyeriniz konusunda ciddi düzen değişiklikleri söz konusu olabilir. Ezber bozacaksınız.

Hesapsız, kitapsız Aslan gibi yaşadınız. Ancak şimdi geçmişle ilgili konularda çözülmeler ve dağılmalar yaşıyorsunuz.

Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili güzel haberler alacaksınız.

Balık burcu ve Özellikleri

Balık burcu günlük burç yorumlarıma http://www.kadin.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Paylaş

More from Yasemin Orman
Yay Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu
Yay Burcu 2022 Yıllık Burç Yorumu 2022 yılında Yay Burçlarını Neler Bekliyor?...
Read More
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir