Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları, gökyüzü hareketleri baz alınarak 12 burç için ayrı ayrı özenle hazırlanır. Sizler için günlük burç yorumlarımı kadin.com ‘da yazıyorum.

Gezegensel hareketleri burç bazında tek tek ele alıyor, hayatınızda oluşabilecek potansiyelleri yorumluyorum.

Günlük burç yorumlarını okuruz çünkü hemen hemen hepimiz geleceğimizi merak ederiz…

Hemen hemen herkes geleceğini merak eder, bu tüm zamanlarda ve coğrafyalarda geçerlidir. Umut duygusu taşımak ve iyimserlik her çağda önemlidir, aydınlık bir bakış açısı yaşamlarımızı daha enerjik ve etkili bir biçimde kontrol etmemize olanak verir.
Bizden önce gelen nesillerde olduğu gibi, hayatın sunduğu zorluklar karşısında daha iyi bir anlayışımız ve görüşümüzün olmasını arzularız. Belirli zorlukların ne zaman biteceğini bilmeyi isteriz ve astroloji bize ipuçları verebilir.

Günlük burç yorumları alın yazısı değildir çünkü Astroloji alın yazısı değildir.

Astroloji alın yazısı değildir. Hiçbir astrolog tam olarak ne yapacağınızı bilemez. Astrolojinin öğrencileri olarak, nihai sonuçları, kesin olacakları değil matematiksel ihtimalleri ve eğilimleri inceleriz. Astroloji falcılık değildir ya da astrologlar kaderi tayin edemez. Özgür iradenin temsilcileri olarak, her zaman seçeneğimiz vardır.

Astroloji, hayatın önemli sorularını yanıtlamanıza yardımcı olan düzenli bir sistemdir.

Astroloji, kendinizi keşfetme yolunda bir araç olarak bir çok soruya cevap bulmanıza yardımcı olur. Kendinize döndüğünüzde, kendinizden emin olursunuz ve geleceğinizi daha iyi planlayabilirsiniz. Astroloji, hayatın önemli sorularını yanıtlamanıza yardımcı olan düzenli bir sistemdir. Harekete geçme zamanı geldiğinde, astroloji size, ilk adımı atabilmeniz için gerekli olan yeterli güveni sağlayacaktır.
Astroloji evrenin döngüsü ile birlikte çalışmanıza yardımcı olur. Hem evren hem de astrolojinin ayaklarını şekillendiren matematiksel döngüler, büyüleyici ve muhteşemdir. Ne kadar matematikle uğraşırsanız o kadar dine yaklaşırsınız derler. Tanrı gezegenleri bir amaç için yarattı, çünkü tabiatta hiç bir şey amaçsız değildir, tabiat enerji konusunda çok tutucudur. Evrenin hikmetini kabul edin, ritme uyun, değiştirebildiklerinizi değiştirin ve değiştiremediklerinizi kabul edin.

Astroloji sadece olaylar hakkında ipuçları vermekle kalmaz, aynı zamanda şu andaki psikolojik durumunuzu da yansıtır.

Bazen, kendi kendimize sorun yaratırız ve bunu fark ettiğimizde hatalarımızı anlayıp düzeltmek isteriz, ama aynı zamanda ilerlememizi engelleyen suçluluk ve pişmanlık duygusundan kurtulmaya da çalışırız. Astroloji yeni başlangıçlar yapmamıza yardımcı olacak çeşitli uygun eylemleri de önerir.
Astroloji çok azımızın görmeye fırsatının olduğu, yaşamlarımıza kuşbakışı bakmamızı sağlar. Bu çalışmalar kanatlarınızı deneme fırsatı ve değişik fikirleri tecrübe etmeniz için güven verir. Astroloji, dünyada büyük bir farklılık yaratmanız için güven duygusu yaratarak yeteneklerinizi görmenizi sağlar. Yine de başlangıçta çaba sarf etmeniz gerekir. Eğer yaparsanız, evren size her aşamada yardım edecektir.

 

Paylaş

More from Yasemin Orman
Koç Burcunda Yeni Ay – 12 Nisan 2021
Koç burcu Astrolojik yeni yılın başlangıcıdır. Aslında biz, Astroloji’de yeni bir yılın...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir